Fluturasi de martie-aprilie 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 13
anaxena spune:
bb yasmi am pus o poza cu explicatii
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
pe mine nu ma ajuta ecograful(aparatul) ca nu se vede...lasa ca vin de la Iosup cu poza mai explicite
sotul nu-si doreste copil,iar eu nu shtiu ce vreau ...ba vreau baietel ba nu vreau...nu-mi pun problema dc e fata ca sunt iubitoare de fete...problema e dc e baiat!!!
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
anaxena nici al meu nu era asa incantat sa mai avem un bb......dar de cand a aflat ca s ar putea sa fie baiat....
desi el spune ca nu conteaza.....ahamm.....
eu mi-am dorit fetita dar acum vreau si eu un baietel!!!
mamica fericita de printesa
si
15+ posibil baietel 90% 
anaxena spune:
bb yasmi intra aici : http://ingender.com/cs/forums/t/26426.aspx?PageIndex=28 ai sa vezi la putze de o sa te lamuresti
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena bb yasmi intra aici : http://ingender.com/cs/forums/t/26426.aspx?PageIndex=28 ai sa vezi la putze de o sa te lamuresti Ana-Maria mami de 12+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |
anaxena

m-am uitat la site-ul ala de m-am saturat mie mi se pare asa ciudat cuculetzul de la al meu bebe...asa subtire s lung...

mamica fericita de printesa
si
15+ posibil baietel 90%
anaxena spune:
eu ma duc la nani cu 20% fetita mea si 80% baietelul meu si cu 100% printesa mea si 100% tatal copiilor mei
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
catank spune:
Neata burtici nedumerite! (uite cucu nu e cucu

)
Sunteti comice tare, eu v-am spus si ieri pina nu vad cucul cuc nu cumpar hainute
. Glumesc, mi-as dori baiat, dar acum ce o vrea si Bunul Dumnezeu, ...
Cum ati dormit? ce ati visat?cuci?
pasarici?
tu roxy ai visat la fasolea cu ciolan?
Strumphy tu?ai numarat oitele sau ai alergat pisicile, esti culmea cu ele...am apucat sa-si citesc nitel povestioarele ieri.
Irinuca si mandreaac multam de raspuns, ... cu privire la eco de trim I. Am doua programari una la 12 s si 4 zile la medical city (nu le functioneaza nu stiu ce sonda)si una la 13 s si 5 zile la academica, si nu stiu incotr-o sa apuc. Vad eu...
Ce fain este ca mai aveti copii, o parte dintre voi(majoritatea
) si eu visez deja la bebe nr 2 si sotul imi spune sa ma trezesc ca visez
. Nu ca nu si-ar dori, ...dar practic are dreptate, sa-l facem pe primul acum.
Mandreeactot pe tine te "inebunesc" fiindca aveam aceleasi optiuni pt eco, ... cit te-a costat eco plus analize singe a doua zi la medlife pt primul trim.?
Hai burtici, desteptarea! va invit la 

tuturor!
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
9+
catank spune:
am ramas cu semnatura in urma

. Acum am schimbat-o![]()
Burtici voi v-ati orientat deja pentru ce firma optati vizind recoltarea celulelor stem din cordonul ombilical?
Eu am citeva cunostinte si parerile sunt impartite, ...ma documentez deocamdata.
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
10+