Fluturasi de martie-aprilie 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
peste tot pe internet si in carti scrie ca sexul bebeului se determina cu siguranta numai intre sapt 16-20. Ma si gandesc ca doctorii care va zi sexul asa devreme (saptamana 12!!!) si cu un procent de siguranta sunt cam smecheri , vor sa va dea o bucurie asa mai devreme, dar sigur nu au nicio baza "stiintifica" la varsta asta a sarcinii.
Eu zic sa asteptam ecografia de sapt 18-20 ca sa punem carucioare!!! Pana atunci sanatosi sa fie bebeii

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

bb_yasmi, nu am cont pe picasa...
Dar o pot scana si pot sa ti-o trimit pe mail, daca-mi trimiti un PM cu adresa ta.
Dr. cealalta a parut foarte sigura initial , vorbind ceva de 90%, apoi, la sfarsit dupa ce a mai plimbat sonda pe burtica, a zis " acum nu dati cu pietre daca ma insel...!"
Asa ca... e test de rabdare pentru mine, desi , in cazul meu, fiind vorba de primul copil, de varsta si de toate riscurile si problemele, ma bucur de el, indiferent de ce surpriza ne ascunde intre picioruse! Stii cum se obisnuieste sa se spuna : " sanatos sa fie!".
Te pup.

R. 15+ ?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu la Iosup o sa fiu 100% sigura

bb yasmi la mine nu se vede clar in poza care mi-a dat-o...a zis doar ca fetele nu au pata aceea alba...nu era clar cordonul,deoarece cand a vrut sa faca poza se vedea cordonul care pulsa si a zis ca nu poate face poza,apoi l-a prins si a facut o poza asha si asha...clar era o pata alba intre picioare dar mie nu-mi arata a putza...in 2 sapt shtiu sigur!!!!

oricum pun poza...eu zic sa facem un album cu poze de la echo ca asha stam toate sa cautam,acolo scriem a cui e poza si ce a zis dr ca e

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pisucmic nici eu nu am mare incredere in pronosticul asta asa devreme....dar uite ca de multe ori se "nimereste". cred totusi ca se poate vedea/spune mai repede de 20 de sapt. undeva in jurul a 16-17 sapt. aa si din cate stiu eu la la 12 sapt se formeaza caracteristicile sexuale.

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

ruxandra ai un PM.

anaxena, ruxandra mie imi punea la eco sa se vada cu albastru si rosu vasele sangvine pt a vedea sigur ca nu e conrdonul in loc de putzica. a zis ca singura eroare ca sa nu fie baiat ar fi sa fie fetita cu organe genitale hipertrofiate, dar a zis ca e aproape imposibil; la varsta asta de sarcina. pisucmic despre asta ce stii sa imi spui???

Mergi la inceput

anaxena m-am uitat la eco tau dar sincer nu imi dau seama ce e acolo... pozica mea ai vazut-o??

Mergi la inceput

la mine e prea mica poza si rezolutia proasta si nu se intelege nimic...oricum nu e dotat ca al tau bb yasmi

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

cica e o cruce sub cruce zicea ea ca e pata alba

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

ruxandra mai esti???
anaxena, baiat va doriti, nu??

Mergi la inceput

anaxena uita te la poza baietelului lui miki, e de la 12 sapt si 3 zile parca. se vede asa de clar!

Mergi la inceput