Fluturasi de martie-aprilie 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete
pt toate
Ieri n-am apucat sa mai intru de rau ce mi-a fost, am mai citit asa pe parcursul zilei...dar seara mi-e tare rau, plus ca incerc sa mai stau cu baietii sa mai petrec timp si cu ei.
La dr a fost ok, mi-a luat papanicolaul si mi-a vazut analizele care sunt ok, nu mi-a spus nimic despre nodul..vedem dupa nastere.., poate intr-adevar dispare

Roxy, as vrea eu sa-mi iau concediu, dar nu stiu cum. Dr mea nu prea da asa oricum, iar asta de familie nici atit. Plus ca la mine la munca e o perioada agitata, e tare mult de lucru, restructurarile astea ne-au dat si ele peste cap...UUff...As mai avea 3 luni jumate ...sa vad dc mai rezist, daca nu, poate prin noiembrie sa incerc o schema ceva. Iti dai seama ca am si eu ce face acasa, ma ocup si de copilasi mai mult, ca dupa ce vine bb...se vor simti pe locul 2...plus casa care tb aranjata...nu mai spun de mincatul sanatos de acasa ca aici la sv mai bag un covrig, o patiserie, o pizza...ma mai mir ca se depun..
Mandreeac, ma bucur ca tu esti mai bine cu greturile. Mare lucru. Ieri dr mea se mira ca inca ma simt rau, spunea ca ar cam tb sa-mi treaca...
BB Yasmi...ce face Iasminutza, tot fara tenisi??Bravo ei fetitza cumintica si cosiabila...tare-mi plac copilasii astia.
Ama, draga de tine cu greturile astea...Ghimbirul ajuta in starile astea, dar nu stiu cum si in ce forma si cit luat...Noi avem o fosa mare mare de plastic, nu stiu nu se infiltreaza nimic in pamint, iar putul este de partea cealalta a casei...nu stiu exact la ce adincime e sapat. Ne-au tot amenintat ca pina termina ei de construit baga canalizarea dar uite ca se misca greu lucrurile ...ca la noi...Sper totusi sa nu avem probleme..
Miki, sa poarte bb sanatos hainutele. Oricum, de la baiat la fata merg hainele repurtate (deci le poti refolosi de la baiat la fata )si chiar si invers (doar cele rosii insa, rozul nu prea ar merge la baiat) EU asa zic.
Ally, scumpa, uite am sa fac azi o pozuca cind vin acasa...
Madutza_bra, deci cea mai buna fosa ar fi din beton. Sa va fie de bine conceiul, asteptam pozele.
Strumphita, mai e doar o zi??
Dinora, hai ca nu mai e asa mult sa stii si tu ce ascunde burtica ta. Ia baga o pozica sa vad mama Omida din mine ce prezice.
BB_yasmi, buna si varza murata, nu???O sa-mi iau si eu din piata si-mi fac salata cu piper asa..Mmmm Deci madutza, in piata gasesti muraturi d-astea
Ah, Miki, sper sa nu fie asta mic insomniac asa cum sunt eu sarcina asta...de stiu toata harta tavanului..Cit despre durerea de cap, am avut si eu duminica, am crezut ca-mi pocneste capul. Cred ca tot d ela insomnii mi se trage, mai exact ca nu ma odihnesc cum trebuie. Vreau concediul ala....
Anaxena, cit milkzucher iei? Hai ca-mi cumpar si eu dc spui ca are efect...Ca-s terminata.
Stefyapost, bine ati venit din concediu. Asteptam pozele!
Strumphi, are dreptate Miki, baga o morfofetala aici in Romania!
Catank, bun venit!Deci ai recuperat kilogramele. Lasa ca ai unde le pune
BB_yasmi, suuuper! Bravo c aai vointa si poti sa tii. E adevarat ca daca as tine si eu 2-3 zile asa mincare corecta, fara porcarii as reusi sa-mi revin si eu cu macar un kilogram...E mai greu insa cu sv asta...Uite de dimi am mincat 2 covrigi calzi.E bine ca ai prietene care nasc aproape d etine, ca va veti plimba in parc impreuna si toamna iarna cind e frig, vizite...sa nu va plictisiti
Irinuca imi pare rau c aai parte numai de problemute cu drii...vezi bine ca si la strumphi se intimpla...Din pacate.
Dyadya, ma bucur ca ti-a dat motive de incredere drita.Iti da concediu de risc maternal?? La ce dr zici ca mergi?Ah, am vazut acum c aesti din Iasi..
Roxy, Yasmi, nici eu n-am facut DT
Pisucmic, ai grija cu scurgerile...ia-ti un mic concediu. poti?
Alina, bine ai venit. Greturi cit mai usoare!! sau deloc!
Deea, harnicuto, pui castraveciori...Eu is mai lenesa, cumpar direct...Bine nici nu mincam cantitati industriale...Moama ce mi-as face o salata boeuf... Si ciolanul afumat cu fasolica de la Roxy merge...cu varza murata ovcorse
Anaxena, bravo pt eco si posibil baietel. Colul cam scurt, da, dar nu mi se pare ingrijorator... Fiu miu are circulara simpla de cordon...dar nu prea era activ deloc la eco..Hmm
Ruxandra, hehe, primele incertitudini legate de sex?
Sanatos sa fie orice ar fi!

Simona, mami de baieti David si Matei si 13+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

catank

simo da' ai avut chef de scris nu gluma.... nu ti-a facut dr eco ieri??? las ca nici eu nu ma pot tine prea bine. uite azi micul dejun: napolitane

eu am pus o supica la fiert pt azi.

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

Cita mesajul....nah, mi-era dor de voi...se vede da?

Mergi la inceput

simo, imi place sa citesc mesaje lungi

Mergi la inceput

BB_Yasmi, nu mi-a mai facut eco ieri...asa ca il vad peste o luna pe bb. Ma bucur ca am scapat luna asta de analize si alte investigatii. Azi ma programez si eu la Iosup pt 21 de sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna dimineata!!!

n-am visat nici cuci nici pupeze
dar m-am trezit cu o tuse,luata de la Maria...shtie cineva vreun sirop pt copii pt tuse expectoranta,ideea e ca ma gadila in gat si tushesc,presupun ca asha patzeshte si junioara,i-am dat humex 5zile si nimic...imi e mila de ea
acum fac un ceai in care pun miere si muuulta lamaie,sper sa-l bea si Maria

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

anaxena noi suntem pe stodal. eu mai iau din cand in cand propolets de supt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

simo oaauuuu esti tare, ...scrii nu gluma.
Dam am pus kg, ...dar deja simt ca usor usor, le dau iar jos. Ieri nu am papat cine stie ce, adevarat am si muncit ieri, ...Mie imi plac muraturile facute in casa si zarzavatul la fel...
Sper sa nu poftiti, am venit din moldova cu o galeata de gogonele la o#355;et (rosii, roze, si verzi plus telina verde printre ele) Va invot la mine Am mincat ieri cu fasolica si scarita afumata .... tare bine. Dar aia mi-a fost toata ziua...

Legat de baieti...te invidiez, ...vreau si eu 3

bb_yasmi Sotul se va topi dupa baietel,..Tu ce faci bun de papa astazi?

Sa-mi spuneti daca v-ti gindit la recoltarea celulelor stem, ...unde?ce?si cum?

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 10+

Mergi la inceput

catank sa iti fie de bine masa de ieri. si mie imi plac muraturile facute in casa dar nu in otet, in butoiul cu varza..... m-ai intrebat ce fac azi de papa, pt mine o supica de legume cu galuste, ceva usor si fara multe calorii si felul 2 legumele din supa. pt restul familiei fac dupa masa gratar de piept de pui cu legume mix mexican si sos de smantana cu usturoi. iar la desert azi vreau budinca....
fiind o zi frumoasa azi o sa stau in parc dupa masa asa ca papa o fac spre seara, oricum pana pe la 19 nu e nimeni acasa...:(

Mergi la inceput

catank eu nu voi face recoltare de celule s.

merg sa fac un dus si revin.

Mergi la inceput