Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***246***
Raspunsuri - Pagina 7
Ilinca_M. spune:
Nu pot sa cred, iar sunt prima!!!
Hehe, cred ca o parte din tufete sunt categoria harnice, la serviciu de cu buna-dimineatza, n-au vreme de cafea pe forum iar celelalte sunt pe tiparul Anamariame- somn de voie pana la 11, fratzica!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
M-am delectat la cafelutza cu poze cu Iulia
Dar tufete, voi tineti puzzle-ul ala desfacut?! Eu cred ca numai in primele zile l-am intins, dar apoi il strangeam, stau patratzelele stranse. Oricum ala i s-a parut palpitant pe la 8-9 luni, acum destul de rar merge la "gramajoara" si-si scoate de-acolo. Acum ii plac puzzle-urile de lemn.
1 AN+4 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Monnvas, am depashit faza buline, acum astept sa vad daca vine vreuna care da cartonashe ca la fotbal!
Eu copilul captiv am citit doar primul capitol, nici ala tot. Nu pot citi!
Si da, si mie mi se pare forumul super educativ pentru mine, desi mare generator de nervi cateodata, vezi pusu'-n genunchi si alte cele
1 AN+4 luni
Manole forever
dyana27 spune:
neatzaaaaaa
tocmai am mai castigat un pachet de produse nestle ; bine, cand le cumpar le pun pe fiecare pe bon separat, si azi dimi am gasit un bon uitat in punga si cum l-am trimis... a sarit premiul pe mine; astept acuma sa ma sune astia sa-mi primesc ursuletii
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor
vin cu cisterna de cafea, cine se inscrie?
eu raportez una bucata bebelake gutunarit deci luni nu am servit gradi, azi nu, maine nu, poate-poate joi. Si toate cred ca ni se trag de la alergat prin frunze uscate si dupa frunze si adunat tot ce era cazut pe jos prin gradina botanica; chiar asa: ati vazut ca a venit toamna? (si nu ma refer la temperaturile scazute ci la frunzele/copacii frumosi, la aerul cu miros de fan uscat si de struguri copti si la soarele cu lumina de miere ( sper sa intelegeti la ce ma refer)
pisik - imi pare tare rau de ana ca a trebuit sa treaca prin asa ceva pupici intregii familii, sa se puna repede pe picioare
pana la urma cum a fost la munte? ati reusit macar un pic sa va bucurati/relaxati?
am citit peripetiile automobilistice ale biancai -ce faceti cu masina - "dragostea vietii tale"?
si... nu mai stiu ce am citit ca m-a dat peste cap pisik cu peripetiile lor)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
claudela spune:
Eu ma inscriu la o cescuta de cafea...Sa incepem cu dreptul saptamana!
Sunt in febra putin caci am o programare la stomatolog si sunt panicoasa la treburi din astea...
POVESTEA MIRUNEI
Gianina34 spune:
aoleu, pana sa scriu si eu ceva s-a si servit/baut cafeaua
buna dimineata harnicutelor
dyana - de-abia astept sa ne povestesti ce zi ai astazi ca la cum a inceput cu noaptea-n cap, prevad muuulte peripetii
Gianina34 spune:
in wk am avut operatiunea muffinsii
raportez ca am avut succesuri
am facut o prima tava cu caise uscate; astea i-au placut asa-si-asa- prefera sa manance jumatatea de deasupra si caisele taiate maruntel separat
a doua tentativa a fost cu branza facuta cu ca lactic - astea au dat-o gata (si pe mine si mai si ca fac eforturi sa nu-i mananc briosele seara cand ajung acasa)
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudela Eu ma inscriu la o cescuta de cafea...Sa incepem cu dreptul saptamana! |
claudelaaaa - azi este marti
claudela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
claudelaaaa - azi este marti Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, patru luni si-un pic |
POVESTEA MIRUNEI