Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***246***
Raspunsuri - Pagina 8
anamariame spune:
Neata, fetelor!Vin si eu la cafea, mai tarziu ce-i drept, dar nu foarte. Ilinca, azi m-am trezit la 9:30, din propria initiativa, Eva a mai dormit vreun sfert de ora Si trezitul la 11 e asa, best case scenario, ca nu m-am mai trezit la ora aia de cand avea 4 luni Cami, Eva nu e cine stie ce mai bine. Banuiesc o alergie, azi sun sa ne programam iar la dr. Eu nu cred ca e firesc sa o tina 3 saptamani o raceala, fie ea si numai cu nasuc infundat. Iti multumim ca te-ai gandit la noi Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
georgiana310 spune:
Neata si de la mine!
Da, Ilinca, si eu sunt la birou, cu cafeaua abia inceputa... Azi am dus-o pe Bris la cresa si nici cum nu a vrut sa intre la masa!!! NICICUM!!!
Asa ca, am stat cu ea sa pape...
Gianina34 spune:
georgiana - in restul zilei mananca? s-a obisnuit cu mancarea de acolo?
ca a mea a ajuns sa manance doar supa/ciorba ... in rest doar paine
aaa... vineri a mancat si iaurtul cu 1/2 fursec la 4
in rest ... mananca seara cand ajungem acasa mancarea care inainte i-o dadeam la pranz
iar seara la 7.30 - 8 max trebuie sa-i dau cerealele cu lapte si sa o culc repede ca nu mai avem cu cine sa ne intelegem din cauza oboselii
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
petrean spune:
faza cu mancatul painii goale la gradi/cresa..cred ca e o regula general valabila:))))a trecut si Andrei prin asta, si mai trece cand nu-i place felul 2 defel(adica e OREZ, pe care-l uraste)
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
olishka spune:
Salutare!!!
Sunt cam trista, caci am vazut ca avem multi bolnaviori si mari si mici. Sanatate multa familia Pisik, Novusica si micsunica mica Un pupic mare si pt Eva, cea cu nasucul infundat.
Dodo trebuie sa-ti fie tare greu fara sot, dar noi suntem mereu aici
Cami ai o fetita manechin, frumoasa foc
Dupa cateva zile de culcat la 1-2 noaptea si trezit la 11, n-am mai suportat si ieri nu l-am lasat pe David sa doarma la pranz (de fapt el n-a vrut, caci eu am tot incercat). Asa ca la 8 seara a adormit, iar astazi s-a trezit la 8.30, ca un copil normal Sper sa se regleze programul de somn si sa nu ne mai prinda miezul noptii, caci tare obositor este.
Olga, mamica lui David iepurasul
ramona7575 spune:
Neata fetili !!!
Sunt si eu in randul nevestelor cu barbat la casa lor .
Va sciu pe scurt pt.c a tre` sa ies la cumparaturi apoi sa plecam la parinti,maine este ziua onomastica a sotului si a soacrei .
Intalnirea de la aeroport a fost cat de poate de emotionanta, Stefan a fost un pic indiferent pt. ca era atent la o usa culisanta dar cand ne-am urcat in masina, cei doi "barbati" s-au distrat de minune, randeau cu gura pana la urechi ca si cum nici nu ar fi fost despartiti 5 luni. Acasa a continuat joaca, sotul nici nu putea vorbi la telefon, cel mic tipand sa se joace cu el.
E foarte amuzat cand ne vede sarutandu-ne, asa ca nici vorba de
gelozie , este foarte fericit, alearga intr=una prin casa si a devenit un rasfatat.
Gata, am dat raportul si doresc sanatate puiutilor bolnaviori, am citit ca sunt ceva prbl.
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 georgiana - in restul zilei mananca? s-a obisnuit cu mancarea de acolo? ca a mea a ajuns sa manance doar supa/ciorba ... in rest doar paine aaa... vineri a mancat si iaurtul cu 1/2 fursec la 4 in rest ... mananca seara cand ajungem acasa mancarea care inainte i-o dadeam la pranz iar seara la 7.30 - 8 max trebuie sa-i dau cerealele cu lapte si sa o culc repede ca nu mai avem cu cine sa ne intelegem din cauza oboselii Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, patru luni si-un pic |
Gianina34 spune:
bravo brizuca mancacioasa
sper sa ajungem si noi cat de repede la performanta de a accepta mancarea de la gradi
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Dupa cateva zile de culcat la 1-2 noaptea si trezit la 11, n-am mai suportat si ieri nu l-am lasat pe David sa doarma la pranz (de fapt el n-a vrut, caci eu am tot incercat). Asa ca la 8 seara a adormit, iar astazi s-a trezit la 8.30, ca un copil normal Sper sa se regleze programul de somn si sa nu ne mai prinda miezul noptii, caci tare obositor este. |
bravo davidut
olishka - tinem pumnii sa reusesti si astazi performanta asta
PS: si multumim mult pentru gandurile bune