Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***246***
Raspunsuri - Pagina 9
Gianina34 spune:
ramona- ce de fericire la voi acolo
asa-i ca s-au rezolvat toate problemele (nasul infundat...)?
pupacim familia reunita
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
Anaan spune:
Salutare, tufete!
Am aruncat si eu un ochi sa vad ce mai faceti, mi-am regasit ritmul de lucru si ideile, asa ca-s prinsa pana peste cap cu teza mea. Azi noapte am stat pana la patru, dar azi dimineata nici nu m-am simtit obosita, am luat-o de la capat cu scrisul. Ma bucur ca am randament, sper sa o termin cat mai repede, sa ma scap de gandul asta. Asa ca sa stiti ca-s absenta motivat.
Sa vedem ce-am retinut:
- Pisik,ma bucur ca Ana este mai bine, sper ca si voi v-ati mai revenit
- Monnvas, Ilinca, si eu sunt de parere ca avem multe de invatat de pe dc, din punctul meu de vedere niciodata nu stii prea multe ca parinte, asa ca sfaturile si experientele altora sunt intotdeauna binevenite
- Olga, ma bucur ca ai doborat uriasul, la somn, evident,; cine stie ce aliniamente astraleo fi fost, ca si Duracellul meu a avut ieri o zi normala, a dormit si de amiaza si la zece jumate sforaia. S-o tinem tot asa!
- Cami, ai o super fetita, tot mai multe top-modele prin "plantatia" noastra de ghiocei!
- felicitari mancacioasei de la gradinita: dra Bris!Tinand cont ca si doarme singura, o declar personalitatea saptamanii!
- Gianina, sper ca micsunica sa-si mai diversifice/ amplifice meniul la gradi. Si tu nu-i mai manca briosele!
- Ramona, romantism maxim!
- mai voiam sa zic ceva, dar nu stiu ce
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
A, da, felicitari dragutului Ianis pentru recuperarea sunculitelor pierdute. Un kilogram intr-o saptamana?!Wow!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan A, da, felicitari dragutului Ianis pentru recuperarea sunculitelor pierdute. Un kilogram intr-o saptamana?!Wow! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
o da... uitasem ca am ramas siderata la asa recuperare rapida
bravo ianis
de doua ori wow
dyana27 spune:
mai ilinca nu te mai lasa draga mea afectata de toate subiectele; si eu am citit pe la copilul captiv si mi s-a facut inima ghem la 90% din postarile de acolo... dar pe de alta parte stiam ca astea se intampla, si cumva pana acum am reusit sa ma detasez; sigur, cu cat cunosti mai bine personajele de acolo... devine mai greu sa nu te implici;
dar la subiectele cu rasfatul si mamica incapabila... nu pot sa raman rece; pentru ca aici sunt momente din prezent, atitudini care inca mai pot fi schimbate; mi-am dat seama ca se exagereaza foarte mult, de ambele parti, se rastalmacesc cuvintele.... asa ca o sa incerc sa invat cat de mult se poate, si sa aplic ce consider eu ca e bine ca sa am un copil fericit; oricum de acum incolo sunt convinsa ca o sa ne mai separam si noi in convingeri, in stil de viata si educatie si fiecare o sa faca asa cum se simte confortabil.
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
alina.n spune:
Bunaaa fetele
va salut si eu rapid ,ce mai faceti ?
sanatate bolnaviorilor bebici si parinti sa va refaceti repede.
ramona sa petreceti frumos
ianis 1kg intr-oo sapt waw super performanta, noi nu prea am mai luat in greutate de pe la 1 an..hmmm
noi am fost la Bran in weekend ,a fost frumos ca am mai schimbat aerul dar asa ma enerveaza drumul ca mai repede ajungem la mare desi e distanta mai mare..
_
alina.n spune:
vreau sa pun si eu cateva poze e care le-am scanat cu nunta dar nu pot sa le incarc pe picassa pt ca sunt in format tif, cum pot sa le pun?Aveti idee?
_
Gianina34 spune:
fugi in sat, dai de veste, vii acasa, faci cum poti
tare dulcei mai sunteti alina draga