Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***246***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Si io-s aci. Da' ma shochez pa forum (stie monnvas de ce:)))...si dyana, ca si ea a participat la un subiect). Dar gata, iau o pauza, ca prea m-am intrecut cu gluma in ultimul timp cu forumul, asta numai ca sa scap de altele cu care ar trebui sa-mi bat capul...n-am ambitie si nu ma pooot mobilizaaa

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Si eu tot prin zona, citind topicul ala cu cercul vicios, despre ala e vorba, Ilinca?
Se spun multe rautati pe-acolo, dar in esenta e util pentru noi ca stim ce ne asteapta si ne dam seama ce important e sa ramanem calme

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva: copilasii vostri au ticuri? ca al meu a inceput sa isi acopere urechile cu manutele in anumite momente cand e incordat, de ex. cand vine vreun copil spre el sa-i ia jucaria sau cand se apropie insistent un strain spre el si isi subtiaza glasul asa cum fac multi adulti (tin minte si acum ce mult ma enervau astia in copilarie)... din ce am citit, ar trebui sa-i dau pace ca trece cu timpul cica, dar eu stiu??

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Da, si acela, aditza; pe mine nu ma intereseaza ca se spun rautati fatza de n user sau altul, pe mine chiar ma doare ca se fac rautati, si anume de catre mame impotriva propriilor lor copii. Eu, fiindca nu am fost pedepsita niciodata de parinti (chiar nu am fost, stiu ca e greu de crezut, dar ma tot chinui sa-mi storc creierii si nu-mi amintesc de nicio pedeapsa primita, de nicio imprejurare in care sa fi fost pedepsita!) am o mare problema cu pedepsele si nu pot sa concep ca in secolul asta mai exista mame carora li se pare firesc sa-si puna copiii in genunchi (!!!), la coltz, sa-i plesneasca, sa le dea buline negre si asa mai departe

1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Pisik, multa sanatate tie si Anei!

Novus, bine zice Monnvas, poate nu ti-a picat bine tortul! Mama dar cum rezisti fara ciocolata? Ca eu cand tineam cura, pe vremuri, cand imi era pofta de ea si nu aveam voie mancam amaruie numai sa ii simt gustul (desi cea amaruie nu ma incanta deloc decat in cazuri extreme)

Anamariame, cum e Eva, parca era bolnavioara?

Mergi la inceput

Daca vreti sa ne vedeti va pun niste poze cu Iulia http://www.myphotos.yahoo.com/s/2163a608ccn6958igwge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Daca vreti sa ne vedeti va pun niste poze cu Iulia http://www.myphotos.yahoo.com/s/2163a608ccn6958igwge

Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009)

cat e de scumpiiiiicaa ; si ce aveti voi pe jos in camera?? ca arata supeeeeer... si eu vreau sa schimb puzzle-ul de pe jos ca ma seaca sa-l desfac de cate ori aspir si sa-l refac

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA

Mergi la inceput

dyana, am cumparat de la magazinul Diego covor care are pe el un desen cu sotron ,iar celelalte doua cu Mickey Mouse sunt de la Proges, avem si noi 2 covorase puzzle (cel cu ursuletul Winnie) dar m-a terminat nervos fiica-mea cu el, vroia sa il desfaca non stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Si io-s aci. Da' ma shochez pa forum (stie monnvas de ce:)))...si dyana, ca si ea a participat la un subiect). Dar gata, iau o pauza, ca prea m-am intrecut cu gluma in ultimul timp cu forumul, asta numai ca sa scap de altele cu care ar trebui sa-mi bat capul...n-am ambitie si nu ma pooot mobilizaaa

1 AN+4 luni
Manole forever

Mai, tie nu-ti ies bulinele din cap ?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ILINCA si eu is forumodependenta in ultima perioada. Si citesc cat suport. Mai mult de 5-6 pagini pe zi din "copilul captiv" nu reusesc. Efectiv ma termina.
Dar constat ca de ce citesc, de-aia apreciez mai mult ce am. In casa si in pat - adica piticul, nu va ganditi la prostii. Si ma port in consecinta.
Nush cum e la voi, da' pt mine site-ul asta a fost un mijloc excelent de educare. A adultului.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput