Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***246***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Am vb cu doctorita noastra de la spital. A zis ca nu e cazul sa mai mergem la infectioase daca a inceput sa pape si nu a mai varsat. A zis sa continuam tratamentul si daca continua cu scaunele sa ii dau si loperamid. Dar ca e bine sa o lasam sa elimine tot virusul. Maine o sa ii dau sotului o proba sa o duca la synevo sa vad ce a fost. ADITA, daca e virus nu se da antibiotic, doar daca e bacterie. Si cel mai probabil e virus.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Da, stiam de faza cu bacteria si antibioticul, tocmai asta e motivul principal pentru care eu de fiecare data cand e scaun diareic il duc la analize, ca sa ma asigur ca nu trebuie/trebuie dat antib.
Mai bine sa fie virus, sa scapati de antib. - raul cel mai mic
Multa sanatate!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Neatza!

Cu vesti nu prea bune de la noi. Am plecat pana la urma vineri, bazandu-ne ca e reactie la vaccin. Nu a fost. E frumusete de enterocolita, nu stim cu ce virus ca nu am fost la spital (si sper nici sa nu mai fie nevoie). Vineri a fost cum a fost, dar sambata a fost bal. A varsat Ana mea si a facut diaree non-stop, ca nu mai pridideam sa spal si sa intind rufele pe calorifere. Ieri am plecat pe la 11:30 si am vorbit cu doctorita de la spital, mi-a zis ea ce sa ii mai fac si a zis ca daca continua sa ma duc cu ea direct la infectioase. Ieri nu a mai vomat decat f f putin, ca reactie la un medicament, de facut tot apa face, dar azi a mancat putin dimineata si sper sa fie spre bine. Problema ea ca e moale si lesinata, picoteste pe unde apuca si e f maraita. Acum doarme si sper sa se trezeasca mai bine.
Parte si mai naspa e ca am luat si noi. Eu stau numai pe wc, nu pot manca nimic, sunt si eu moale si fara vlaga, sotul nici la ora asta nu a plecat la serviciu, e la fel de lovit si de oboseala ca aproape nu am dormit noptile, va dati seama.

Asa ca tineti-ne pumnii sa fim mai bine.

Mami de minune mica

Of ce rau imi pare! Prin asta am trecut si noi la bulgari, nu doresc la nimeni, slabise Ianis intr-un hal (9,200 Kg) numai piele si os, nici putere sa stea in picioare n-avea Dupa o saptamana de regim (orez cu morcov/supa de zarzavat, branzica, covrigei, fara iaurtele/lapte si fructe crude) insotit de saruri de rehidratare Humana Electrolyt si Ecoflorina pentru reglarea florei intestinale (Ercefuryl antibacterian intestinal si Metoclopramoid impotriva varsaturilor nu i-am dat) si-a revenit baietelul meu, acum mananca mult si cu pofta, a luat 1 Kg intr-o saptamana (10,300 Kg)

Tinem pumnii si multa sanatate va dorim, la toti 3! Sa va reveniti cat mai repede! Pupici pe burtica bolnavioara a Anei

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Pisik, bine ca e mai bine Ana si ca nu mai vomita deloc, pentru ca varsaturile sunt cele mai periculoase.

Va trece si diareea asta nenorocita si tie si Anei Numai sa nu mancati nimic prajit, sau porc, sau bauturi carbogazoase sau legume ce provoaca gaze (fasole, mazare, varza, broccoli, conopida)

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Ma inscriu si eu in gasca celor deranjati la stomac, bine, eu stiu de unde mi se trage sau cel putin asa sper, am avut azi o petrecere la birou si ceva din ce am mancat acolo nu mi-a picat bine sau poate combinatia struguri + tort, nu stiu, cert e ca am ajuns acasa si dupa 1 ora de foiala continua cu senzatia de sufocare am vomitat toata mancarea si sunt in refacere , deocamdata e ok, dar mi-e o seteeee teribila !!

Pisik, imi pare rau ca nu a fost totul ok si ca v-ati imbolnavit, va doresc multa sanatate !!!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Kea, inainte da o avea pe Iulia am spus ca NU O SA FAC: sa stau cu ea toata ziua in brate, sa doarma cu noi , sa o iau repede cand plange, sa nu... sa nu... Ei uite-ma fac tot ce am spus ca nu voi face. Asa ca fiecare mama face ce e mai bine pt puiul ei. Oamenii au dreptul sa isi dea cu parerea si tu faci cum crezi ca e mai bine

Si ai facut foarte bineeee , bravo !!

Eu inainte sa nasc nu mi-am propus nimic, m-am rugat doar sa fim toti sanatosi ca apoi le rezolvam noi pe toate !!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Olishka si noi dormim in aceeasi formula din aceleasi motive plus lipsa spatiului adica si sa vreau sa o mut in camera ei, nu o am
Alexandra adoarme in patul mare apoi o mut la ea in patut unde doarme pana la prima trezire cand o mufez langa mine si ne imbratisam
Asa ca mi-am propus ca pana ne mutam de aici adica vreo 3-4 ani sa continuam asa, eventual cand nu o sa se trezeasca asa des sa il luam si pe Pisi cu noi in pat full time

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

olga la noi mutzu inca doarme singurel in camera; ma rog, pana la prima trezire cand de obicei adorm cu el pe canapea si dimineata ne mutam in dormitor la mine si mai facem un somnic; asa ca el doarme in 3 paturi/noapte; oricum ideea e caobligatoriu cand adoarme vrea sa-si faca somnicul singurel, nederanjat, nu suporta televizor sau lumina, deci clar sta la el in camera linistit; e adevarat ca de cand a trecut la un somnic/zi se culca undeva in jur de 10 si ar fi imposibil ca noi sa ne potolim la ora aia; azi a adormit la 9 (dupa ce l-am alergat afara rau de tooot si a facut si cateva crizute de urlete ca-l termina caninul 2 si mai face si cate un picut de febra)
eu sunt suparata pentru ca am vorbit cu o colega de servici, o scumpicuta de fata si mi-a zis ca a divortat de sotii cunosteam bine pe amandoi, am fost toti la barcelona, ne-am mai intalnit la cate o iesire, erau impreuna de 14 ani, casatoriti de 3 ani...... si acum au divortat.... ; ajung la concluzia ca stresul in zilele noastre este mai mult decat pot suporta oamenii si pe bune daca nu devine o adevarata lupta sa reziste casniciile; ma gandesc cu groaza de cate ori am zis si eu "gata"!!! si cu si mai mare groaza ca poate la un moment dat chiar o sa ajungem acolo; eu sper ca nu, parca lucrurile au luat-o pe un drum mai bun in ultima vreme, si e chiar placut, uitasem cum e sa te simti bine in familie.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

nu e nimeeni???? hai ca sunt singurica acasa (mutzu nu se pune ca doarme dus la el in camera ) si-mi e uraaaaaaaaat
hmmmm, imi e o pofta de cafeaaaaaaaaaa

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Ma alatur si eu clubului suferinzilor,dar io din cauza lu' Mosh Cracila...

nora&cuscra, sa se faca bine repejor! si Novuselu', ca ieri am aflat si eu de ce-i asa trasa prin inel. Pai daca ciocolata nu-i place... (chiar, poate ai dat la ratze de la ciocolata tortului).

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput