Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***246***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

of pisik asta e clar un nemernic de rotavirus ca la carte; mai ales daca v-a atacat si pe voi... ; multa sanatate si mare grija la hidratare, cat mai multe lichide, incearca ors-ul de la hipp ca face minuni, saruri de la humana... si multa rabdare; valabil si pentru voi, multe ceaiuri, lichide, ca daca va deshidratati picati mai rau ca Ana si va recuperati mai greu; multi pupi

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor

Noi iar am ramas singuri,D a plecat iar pentru 3 saptamani .

all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Fetelor, va multumim inca o data pentru urari complimente, tare o sa-i mai creasca inima sotului cand o sa-i spun

Ilinca: da, sotul meu are un par tare des, trebuie sa-l tunda scurt cam la o luna si un pic ca altfel are o claie de par in cap si nu-i sta bine. Copiii vad ca deocamdata nu seamana cu el, ca nici unul nu are parul cret si asa de des.

Dyana: multumim , eu am avut o tentativa sa ma deschid si mai mult la par, dar nu mi-a reusit, ca nu am vrut sa-l decolorez si am ramas tot naturala.

Olga: Lucian doarme singur in camera lui de vreo 4 luni, se mai trezeste o data sau de 2 ori pe noapte, dar nu in fiecare seara, eu sunt de parere ca doarme mult mai linistit acolo, cand era cu noi in camera se foia la fiecare zgomot.

Pisik: off prin ce treceti, Doamne ajuta sa va faceti repede bine!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

am o intrebare ptr fetele din bucuresti, imi puteti recomanda un dr.NPI? multumesc.

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi!

pisik, sanatate la toti 3!pitica

am mai vazut si niste mirese f frumoase leeloo, bogdana(pe tine te stiam mireasa da tot mi/a facut placere sa te revad)

crina se lupta cu ultima maseluta care mai trebuia sa iasa asa ca are febra si nu/i place nimic. ea la toati dintii a facut febra asa ca nu stiu ce va fi la canini ca am vazut ca de astia se plang toate mamicile.
de dormit doarme cu mine. tati cand e acasa doarme in sufragerie iar camera crinei, care e aranjata dinainte sa se nasca, e doar ptr joaca eu as muta pitica acolo da tati nu vrea. ca e prea departe de dormitorul nostru si daca pateste ceva fata...se sperie, cade, sau mai stiu eu ce...nu/i vorba ca si mie imi place sa dormim amandoua, sa ne alintam si sa ne pupam da imi e teama ca o sa refuze sa mai doarma singura.

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!!
Ce de mirese frumoase am vazut!!Una si una!!!
Eu ma declar indragostita de rochia de mireasa a Gazei,superba!

Uraz si eu "La multi ani"Lelloo si sotului Simonei,sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!

Sanatate multa Anei si familiei Pisik,sa treaca repede pacatosul de virus,stim cum e din pacate ca l-am capatat si noi prin tara.

Adrisimo ti-am ramas datoare cu un raspuns,Giulia ia medicament homeopat impotriva convulsiilor Thuya Occidentalis.Noi vizita la neurolog o avem abia in decembrie dar sper sa reusesc sa obtin o alta programare la alt spital pana atunci.Oricum va trebui facuta EEG si ma cam sperie putin ca trebuie facuta in timp ce doarme si presupun ca o vor anestezia.

Am tot citit ce ati scris dar am asa o zapaceala in cap....trebuie neaparat sa ne mutam si tot caut o casa si nimic nu ma multumeste,ca spatiu si mai ales financiar.
In plus Giuliei i-au spart 2 canini,asa ca avem zile bune, zile nervoase.
Pt mamicile care se plangeau ca nu le dorm copilasii..si noi avem zile cand nu doarme deloc ziua.

Georgiana super ideea cu patul..cu siguranta nu ai de ce iti face probleme.

Si apropo de paturi/patuturi..ieri sotul meu a" pedepsit-o" pe Giulia in patut,ca facuse ceva prostioare prin baie..asa ca ea s-a gandit sa evadeze prin escaladare facand un salt in fata.Noroc ca a cazut pe spate pe covor si doar sperietura a fost mare.

Simplyana bine ai revenit pe la noi!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Ufff, ca multi virusi/microbi si alte lighioane trebuie sa ne mai atace! Am citit ce-a patit Pisik, multa sanatate,sa va reveniti repede! Ati facut analiza la scaun sa vedeti ce e? desi probabil are dreptate Dyana, e vreun rotavirus imputit, dupa cum se manifesta...trebuie sa beti muuuulte lichide!
Noi suntem bine, dupa ce am tras o sperietura vineri noaptea (am fugit la urgenta!)... il durea ceva pe Razvan, plangea in somn si nu l-am putut calma. Nu stiu nici acum ce-a avut, ironia e ca dupa ce s-a trezit de-a binelea, in masina, a inceput sa chiuie... la spital deja incepeam sa ma simt prost, ca el se plimba, nu parea sa-l deranjeze absolut nimic, ba chiar radea cand mai venea cate-o asistenta..in finea, dr. a zis sa ne internam sa investigheze, noi am zis nu, ne-am intors acasa, l-a mai vazut si dr. lui care a zis ca probabil o fi visat cateodata ma enervez ca sunt prea alarmista, dar atunci asa am simtit ca e mai bine sa-l vada un dr., mi s-a parut ca-l doare rau...abia astept sa vorbeasca sa imi spuna ce-l doare

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Multumim fetelor de sustinere. Offff, nici nu stiu ce sa fac. Ma simt o mama denaturata ca nu ma duc la spital, dar am ajuns la vorba lui Floric, imi e groaza de spitale, sa ma duc la infectioase, sa astept pe hol in timp ce copilul meu urla pt ca idioatele alea nu ii gasesc vena, sa ma interneze eventual intr-un salon insalubru de unde cine stie ce sa mai luam.
Ana azi nu a mai varsat deloc, nici febra nu mai are, doar ca are in continuare diaree. Acum s-a mai inchegat un pic ca a si mancat ceva, dar face f f des si tot f f moale, adica nu mai e apa, dar nu e ok. Acum doarme. Eu sunt plina de dureri, ma injunghie stomacul peste tot, cred ca si de foame, sunt mutata la baie in continuare, offfff
Oare ar trebui sa ma duc la spital? Mi-e groaza ca nici pe mine nu ma pot tine bine pe picioare

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Pisik, cred ca trebuie sa vezi daca nu e ceva infectios, care sa necesite antibiotic, deci o analiza de scaun ar fi indicata, zic eu...

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Of, Pisikule...Stii ca si eu am ajuns in spital cu Andrei pentru varsaturi, el nu a facut decat un singur scaun diareic, n-am stat acolo decat o zi si o noapte, dar mi-a ajuns, asa ca inteleg de ce ai retinerea asta de a te duce la spital. Daca varsaturile s-au oprit, e deja mai OK, am inteles ca alea pot fi mai periculoase decat diareea, totusi, trebuie facuta o analiza de scaun, nu cumva sa fie nevoie de tratament cu antibiotice. Sa ai grija sa o hidratezi bine, in rest chiar nu stiu ce sa zic, in afara de a va ura sanatate multa.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput