Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***246***
Raspunsuri - Pagina 3
simplyana_m spune:
Salutare fetelor!
LEELOO, la multi ani!
Domnul SIMONAPRO, la multi ani!
ANAAN, asa e X-ul, cum zici tu, cu genunchii lipiti si gleznele departate spre exterior. N-am reusit sa gasesc o poza elocventa si acum n-am cu ce sa-i fac...Ramane si asta pe cand ne-om instala...
Azi n-am reusit sa intru, maine poate doar sa va salut. Va zic de-acum ca Mimi inca n-a pus net, ca fibra e scuuumpa pe-acolo (40 de euroi pe luna /6 MB), iar modem de mobil nu-i bun pt traficul cu care ne-am obisnuit noi. Asa ca nu stiu cand voi putea reveni la bunele obiceiuri de forumeala, dar gandul mi-e la voi!
V-am pupat!
http://www.lucamic.blogspot.com/
olishka spune:
Ah, uitasem...
La multi ani sot de Simonapro!!!
Simply sper sa gasiti ceva oferta de net si sa poti sta la taclale cu noi, caci sunt sigura ca-ti va face bine Sa ajungeti cu bine
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas No, Ilinca, ma provoci... Referitor la scoala. Eu am invatat nu fiindca m-a pus cineva, ci fiindca eram la concurenta cu sor'mea. Cand am fost mici eram soarecele si pisica si ea, fiind mai mare, imi dadea mereu peste nas. Cand am avut note mai mare ca ea, nuuuu, invatatoarea ei era mai exigenta si de-aia... |
Din pacate povestea asta o recunosc doar ca la noi eu eram mereu cea mai buna si fratele meu oaia neagra care trebuia sa egaleze performantele mele si da cred ca el este sau as vrea sa cred ca a fost un copil captiv, eu am avut alta fire si nu m-am lasat prinsa
Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Uriasul meu inca nu vrea sa doarma L-am plimbat si cu masina pe la 10.30 si nimic. Acum alearga fericit prin casa, iar noi nu mai putem de somn
Olga, mamica lui David iepurasul
Ilinca_M. spune:
Kuku! Iar io-s prima la cavei?
Ieri m-a luat valul postarilor si am uitat: "La Multi Ani", Leeeloo! "La Multi Ani!", sotz de Somonapro (sa ai mereu asa par des; mama, voi ati vazut ce soi bun de par are sotzul Simonei?! Nu-l vad cu "parcari laterale" nici la 80 de ani).
Monnvas, io nu stiu cum trecusem peste povestea ta cu "capacitatea", noroc ca mi-a adus-o novus in vizor Groaznic, sa incerce sa-ti schimbe traiectoria pe care ti-o doresti, sa-ti impuna ceva ce nu-ti pace, nu-ti doresti, pentru care n-ai inclinatie...Maica-mea, biata, a fost distrusa cand intr-a XII a am anuntzat-o ca merg la facultate in Cluj, pana am terminat tot spera c-o sa raman in BM...(vezi sa nu, abia asteptam sa gust si io mai mult freeedoooom). Pana-n ultima clipa m-a intrebat, distrusa:"nu ramai la BM?" Iar eu, ca si cum un singur lucru ma impiedica sa raman:"pai, mami: facultate de filosofie in BM?! Nu este! Ce vrei sa fac?!" (acum este, hihi, noroc ca atunci nu era:)))
Olishka: cu dormitul sunt mai multe variante. De buna-voie, cica, copiii isi doresc camera lor proprie pe la 3-4, chiar 5 ani. Atunci sunt dispusi sa doarma singuri. Cam tarziu, nu?:)
Am o colega care la Sibiu fiind imi povestea ce distrus e baiatul ei (11 ani!) ca a plecat acasa, ca-i asa mamos, ca plange dupa ea...si zicea ca si acum doarme cu ea, ca ea-l mai trimite:"du-te dormi si cu taica-tau"(ca e mare, o impinge-n somn, o bumbaceste:))) iar el:"nu, ca sforaie!":))) Deci sunt si variante asa "extreme".
Alta varianta ar fi sa incepi sa-l muti de-acum, mai ales ca zici ca a inceput sa doarma toata noaptea (ma rog, de la 1), deci il culci in pat si apoi il muti, dar bine ar fi intai doar in patutz si abia apoi in alta camera.
Sophiphi doarme tot cu noi, intre noi, dar am inceput s-o mut din ce in ce mai des in patutzul ei. Adica sunt nopti in care e linistita si-o las toata noaptea, dar cand o vad prea foitoare, degraba tragatoare de piciore-n bot etc, dupa ce-o mufez bine o iau pe sus si-o pun in patutz (poate fi la 3 noaptea, la 4, la 7...cand cum). Deja nu mai protesteaza, acolo se latzeste cat vrea si adoarme rapid.
Nasol e cand ma trezesc io buimaca pe la 8 si ma uit: nu-i Phiphi!! Cum o fi picat, dintre noi?!! Si apoi ma uit spre patutz si ea doarme acolo, bine merci:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Mai este vre-un bebe care doarme singur in camera noaptea? |
Da. Dragos doarme singur in patul lui, in camera lui din prima lui zi acasa, cu usile deschise la ambele dormitoare.
dragastoasa de Dragos
georgiana310 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
Da. Dragos doarme singur in patul lui, in camera lui din prima lui zi acasa, cu usile deschise la ambele dormitoare. dragastoasa de Dragos |
Pana la 6 luni, Bris dormea singura, din prima zis, pana la 6 luni, cum am zis. Apoi, pentru ca aveam ce pupa - era deja un omulet , am mai luat-o intre noi si tot ne giugiuleam cu ea, asa ca... a ramas intre noi!
Acum, de cand ne-am mutat, i-am facut camera ei. Si stiti ce?! Fiica-mea are simtul proprietatii adica, ii place in camera ei. Si cand o duc la somnm, o intreb: dormi cu tata (adica, la noi in dormitor) sau IN CAMERA TA? Si ma duce spre camera ei. Deci, da, de la 8pm la 8 am, Bris doarme in camera ei. Bine, ca program de somn, asta a fost tot timpul (cu exceptia a 2 luni!), dar ca dovada de independenta... asta e premiera!
Aaa, si sa mai zic: m-am gandit foarte mult ce pat sa fac la ea in camera ca sa nu cada, ca sa nu se loveasca, sa nu strice marginea de pat (aia din plastic, care am inteles ca sunt foarte proaste!)... Si, D. a venit cu o solutie foarte buna! Am luat o saltea RELAXA, de 140/180 si am asezato pe jos. Asa, nu mai am nicio temere!!!
dyana27 spune:
neatza!!!!
servim o maaaaaaaaaareee?????? eu acuma abia am reusit sa-mi fac un ness, ca mutzu meu zici ca a stat cu acumulatorii la incarcat toata noaptea si azi e putin spus duracell; deja a devastat toata casa, a trosnit toate usile/sertarele care i-au iesit in cale, acuma a carat ligheanul de la baie si se baga in el, cade cu el pe spate, pe parti.... acuma si l-a pus palarie si rade de se strica sub el; si eu profit de jucaria noua sa beau o gurita de ness ca de mancat am mancat linistita cat a trosnit el dulapurile in bucatarie.
leeloo si "sotz de simonapro" cu intarziere La multi ani!!!! lasa ca e bine si la o zi dupa, nu-i asa???; simonapro sa stii ca arati muult mai bine blonduta decat bruneta cum erai la nunta; si intr-adevar si mie imi place mult mai mult de tine acum (la fel si de sotul tau- care e un barbat pe gustul meu, l-am remarcat din primele poze puse de tine)- voi o sa fiti un cuplu care o sa arate trasnet si la 50 de ani, se vede pe voi
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
Pisik06 spune:
Neatza!
Cu vesti nu prea bune de la noi. Am plecat pana la urma vineri, bazandu-ne ca e reactie la vaccin. Nu a fost. E frumusete de enterocolita, nu stim cu ce virus ca nu am fost la spital (si sper nici sa nu mai fie nevoie). Vineri a fost cum a fost, dar sambata a fost bal. A varsat Ana mea si a facut diaree non-stop, ca nu mai pridideam sa spal si sa intind rufele pe calorifere. Ieri am plecat pe la 11:30 si am vorbit cu doctorita de la spital, mi-a zis ea ce sa ii mai fac si a zis ca daca continua sa ma duc cu ea direct la infectioase. Ieri nu a mai vomat decat f f putin, ca reactie la un medicament, de facut tot apa face, dar azi a mancat putin dimineata si sper sa fie spre bine. Problema ea ca e moale si lesinata, picoteste pe unde apuca si e f maraita. Acum doarme si sper sa se trezeasca mai bine.
Parte si mai naspa e ca am luat si noi. Eu stau numai pe wc, nu pot manca nimic, sunt si eu moale si fara vlaga, sotul nici la ora asta nu a plecat la serviciu, e la fel de lovit si de oboseala ca aproape nu am dormit noptile, va dati seama.
Asa ca tineti-ne pumnii sa fim mai bine.
LELLOO si SIMONAPRO (pt sot), LA MULTI ANI!
Ana doarme singurica la ea in camera de la 3 saptamani, se trezeste de cateva ori pe noapte insa, mai ales decand cu scoaterea lui suzi. In deplasare are patutul ei de voiaj, dar de cele mai multe ori sfarseste cu noi in pat, adica ea pe mijlocul patului si noi imobilizati pe margini
Mami de minune mica
anamariame spune:
Of, Pisik, imi pare rau sa citesc asemenea vesti!Multa sanatate Anei, tie si sotului, sigur e un afurisit de microb ceva, daca toti sunteti la pamant. Sa va faceti bine repede! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)