Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

laura te ai gandit la un medic anume?

noi incercam sa vb cu dr Varlas, ne trebuie neaparat un medic care sa fie in tara de sarbatori, si acesta a avut toata vara concediu, sper sa nu l mai apuce concediu si la iarna

am inteles ca dr Haiduc nu ia nasteri de sarbatori, ca e plecat din tara

dr Peltecu are e directorul spitalului e cam scump, in sensul ca am facut ca o consultatie cu tot cu eco e vreo 540 lei la nush ce clinica, deci.....n are mama atatia bani

vedem deseara ce vb cu tov Varlas

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Neata burticute!!!!
Multumesc de cafea. Dubla la mine daca se poate. Revin si eu dupa ce ma trezesc mai bine.
Azi sunt si suparata, pt ca seful meu incepe sa se poarte urat pe motiv ca peste cateva luni plec din firma. Se poarte de parca i-am facut ceva rau, e mereu incruntat si mai vorbeste cu mine doar strictul necesar, de glumit cu mine nici vorba.
Parca mi-e ciuda, dupa cata munca am depus in firma asta, dar pe de alta parte ma bucur ca o sa am liniste 2 ani, si nu mai aud de ei, si de problemele din firma asta de rahat, pe care m-a lasat tot timpul sa le rezolv tot singura.
In fine, asta e, poate dupa ce nu o sa mai fiu pe aici, isi va da seama ca totusi nu am stat degeaba in biroul asta nenorocit.
Parca imi vine sa ma duc la el in birou sa ii spun verde in fata tot ce ma doare.

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

daria cafea dubla sa fie dar cu lapte

nu fi supi, asa s sefii astia, cand le dai le fata vaca, cand le ceri le moare manzul

nu te stresa, ca i faci rau puiului
stai linistita, fa te ca nu l vezi si treaba lui daca se oftica

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mirela eu ma gandeam la dr Hamid Ayatollahi. Are program si la medicover(unde am abonament). A mai nascut o colega de servici eu ea. Am sa vad daca pot vb cu el azi daca nu fac o programare(tot nu platesc) sa discut situatia in sine.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Mirela asa-i, nu trebuie sa ma stresez ca stresez puiuletul, dar imi vine sa le dau in cap cand ii vad atat de nerecunoscatori.

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

M-am tampit de cap cica, nu ma stiu nici sa scriu. AM vrut sa zic ca a nascut o colega de servici cu el si a iesit altceva.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Si eu am info bune despre dr. hamid.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput

Singura mea problema e daca accepta gravidute la 21-22 sapt.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, fetele!

Si pe mine ma inteapa vezica si burtica...sper ca e normal. Senzatia de dus la baie nu prea o am, doar cand ma inteapa stiu ca tre sa ma duc. Dar de aseara ma inteapa burtica fara ca sa fie nevoie de baie...nu stiu de ce. Aveti idee?

Eu mi-s la servici...abia astept sa intru in prenatal...

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hello gagici
am stat pana mai dvrm in pat la tv

in legatura cu amortitu mainilor si picioarelor, medicu mi-a zis de la inceput k e normal. e de la sarcina. asak nu va speriati.

Laura bafta muuuullltaaa la eco. te asteptam cu vesti bune

sunt prin zona

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput