Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neata burticute. Eu nu sunt in cea mai buan forma ca nu prea am dormit aseara. M-am trezit de nu stiu cate ori ba imi era sete, vba simteam ca ma sufoc de calc .

Merci fetele de urari. Abia astept ora 1 sa plec spre clinica. Azi am de gand sa nu bea nici colo si nici cafea pana dupa eco, ca sa stea cuminte la masuratori(doar e eco de morfologie). oricum de vreo 2 zile are un intreg program de agitare pe zi, cum ma asez in pat cu burta in sus cum incepe.

Lorich Am citit Amurg de vreo 2-3 ori si de vreo 5-6 ori Harry Potter(de care nu am ramas atat de dezamagita desi filmele au mult scos din poveste sau chiar modificat). In privinta Midnight sun, nu prea cred ca o sa apara curand. Scriitoare a incetat sa scrie la el pt ca ii fusese publicat pe net manuscrisul fara ca ea sa stie si hotarase sa faca o pauza. Stiu ca a facut o declartie pe site-ul ei.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata gagici

o cafeluta,un ceiut, un laptic,oute, carnica.....etc
bufet nu gluma

lori, astept sa intru in posesia lor si apoi nu inghit nik pana nu ma documentez ce si cum

nu ma mai doare capul, spr sa nu ma mai doara

ralu, sa nu uiti sa i ceri sotului tau detalii despre botez

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Lorich, eu am avut mancarica de ciuperci cu piept de pui. Acum visez la o varzica...

16+

Mergi la inceput

Roxx ce bine mai arata mancarea. De tort nu mai spun. Iar burtica e super.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

lauricule bafta la eco azi

am incercat si eu sa mi fac o programare azi la un medic de la filantropia sa discutam detalii despre nastere, plus ca vreau o scrisoare medicala, dar cica n are loc

ne ducem si noi ca nepoftitii ca n o fi foc

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Roxx foarte frumoase poze si burtica ai tu acolo... si Grecia... o minunatie, asa cum o stiu si eu!

Angie sper ca te-ai facut bine pana acum...

Mayane bine ai venit, ca eu n-am apucat sa-ti urez. Sa ai o sarcina usoara cu un bb sanatos si la termen! Despre amorteala ta de picor... nu stiu exact ce sa zic, eu in orice caz o patesc asa cu mainile. Nici geanta n-o mai pot tin epe umar. Am auzit ca face parte din categoria "simptome de sarcina". Poti merge la un control sa te linistesti.

Irina ~ 23+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Laura multa bafta la eco!!!

Irina ~ 23+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

uitesem ca azi schimbam prefixul, am ajuns la 20 de saptamani Doamne ajuta, sa fie bine in continuare

roxx ce plaja,ce masa si ce burtica am vazut eu acolo

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Neata fetelor si de la mine, azi vad ca a iesit soarele un pic, poate se mai incalzeste afara ca am inghetat naiba de frig

Ma duc sa fac ceva de papa si revin

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Multumesc fetelor.

Mirela eu vreau sa-mi schimb medicul cu unul de la Filantropia, dar trebuie sa vb cu el i o sa-mi fie cam greu azi dupa eco, ca deobicei e f aglomerat.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput