Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Mimo pm trimis

Laura noapte buna si bafta multa maine la eco.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Va rog sa ma iertati ca nu am fost pe faza cu reteta dar am gatit, a iesit delicioasa. Reteta am luat-o de pe blogul

http://adamache-laura.blogspot.com/2009/07/mancare-de-limba-cu-masline.html

Doar ca eu nu i-am pus faina, in loc de faina am pasat legumele din supa, cu asta am ingrosat-o si am pus mai multa ceapa. A esit delicioasa....cred ca ajuta foarte mult supa aia in care a fiert limba

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mersi Patricia.
stai linistita k nu ma apuc acu sa fac.. nici nu am limba in casa, iar sa iau la ora asta, nu aveam de unde

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Mai ce "emisiune culinara" faceti voi...
Eu zilele astea ma alint, al meu gateste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hai ca mai avea putin si venea Craciunul si am reusit si eu sa pun cateva poze din concediu...Plus una sexoasa cu mine cu burta la vedere acum vreo 2 sapt...Plus cate ceva din papa facuta de ziua sotului (ce am apucat sa fotografiez...ca restul s-a halit). Si, bineinteles, opera mea de arta, tortul in forma de chitara cu care m-am tot laudat

_
BB e deja pe drum
Roxana 21+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Va doresc o saptamana minunata, numai cu vesti bune! Bafta fetelor care merg la eco zilele astea! Laura, asteptam vesti super bune maine seara!
Pupici pt toata lumea.
Noapte buna!

_
BB e deja pe drum
Roxana 21+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza fetele!
Gata cafeluta? Pregatite sa va dati cu parerea?
De vre-o saptamana imi amorteste piciorul drept, deasupra genunchiului... O fi de la bebe? Ma pricopsesc cu apendicita?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata cu lapte,
sa incerc sa vin si eu din urma

Bine ati venit burtici timide Babyleeks si Mayane Sa aveti sarcini frumoase, usoare, nasteri de vis si bebei sanatosi!

Mirela cu vitaminele din America stii cum am facut eu? Am mers cu ele la ginecolog si acolo le-am analizat impreuna, prin comparatie cu Elevitul (deh, puteam face si acasa asta, dar ca sa primesc cumva acceptul ei). Eu mi-a zis ca erau 90% la fel ca si compozitie, erau mai bune chiar ca aveau un pic mai putin calciu (deh, frica de contractii) si mai putina vit. A (frica de malformatii). Asa ca verifica-le si ia cu incredere! Eu am primti 2 cutii a cate 180 buline si am luat toata sarcina si alaptarea.

Idei de felul II pleaseee!!!

Mimo si eu aveam la 12 sapt. palcaneta jos insera5a, sapt asta fac morfo II si sper sa se fi ridicat nitel. Tratament nu iau nimic, decat no-spa la nevoie.Felicitari pt baietel.

Loutzy eu asta cietsc acum..cu sufletul la gura..n-am citit niciodata ceva mai bun; daca ai citit cartile nu are cum sa-ti palca prea mult filmele, ca nah... cums apui in film atata introspectei, plus ca scenariul, regia nu mai au legatura cu Stepfenie Mayer. Eu o s ama uit si la filme, asa ca o continuare cand termin si vol IV, insa fara asteptari. Dar daca ai vazut filmul fara sa citesti cartea ai pierdut muuuult. Acush vad ca ai citit Amurgul...esti printre cei norocosi Eu astept acum Midnight sun...pana la calendele grecesti.

Carmen Marieta Doamne ajuta! Multumim pt vestea buna!!! Felicitari pt bebelina!!! Off.prin cate ai trecut, ce ma bucur ca a fost un rezultat fals.

Angie sanaatte mult, sper s afii mia bine azi!

Mayane uite ca nu-mi pocti da cu parerea, pe asta n-am avut-o... in rest..in gen toate bubele-n..

M-ati facut sa rad cu discutia despre sex aflter the day...amintiri urate, dupa aprox 2 luni, am incercat, nu mai zic de stresul c aeram f atenta sa-l aud pe bebe, dar a fost raaauu-rauu.Sahara cu dureri de parca ma cusese de tot acolo, nu mai lasase tanti loc pt bb2. Asa ca, timizi ca studenti, ne-am cumparat un lubrifiant cu care ne-am descurcat cat am alaptat. Dupa alapare si pana in prezent totul a rebenit la fericitul normal. Din pacate nu e asa de "rarutz" la la Ralu...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata si de la mine... cam somnoroasa, obosita si irascibila... sper sa n-o tin asa toata saptamana

Ne-am intors aseara de la nunta. A fost frumos in mare, ceva deosebit oricum. Mirii s-au cununat la o biserica evanghelica intr-un sat "uitat de lume". Slujba a fost ceva ca-n filme. Mi s-a parut tare interesant...
Rar il simt pe bb al meu cand stau pe scaun sau e galagie, dar vreau sa zic ca in seara nuntii m-a innebunit. S-o fi speriat de atata galagie, habar n-am, dar in orice caz n-a stat o secunda linistit. Cred ca facea si el antrenamente de o hora, o sarba ceva.

Mimo ca o parere personala nu cred ca trebuie sa fi ingrijorata de cate minute a stat dr la morfo. Conteaza ce a vazut, cat are ochiul de format, de pozitia lui bb... Ce rost avea sa stea sa se faca ca se uita atata timp cat a vazut tot ce trebuia si era OK...
N-am stat niciodata cu ochii pe ceas sa vad cat dureaza o eco si nici nu vad rostul.
Cat despre placenta, fac parte din categoria celor cu placenta jos inserata (sper ca doar momentan ). Mi-a interzis efortul de toate felurile, nespecificand ceva anume si mi-a explicat ca nu exista tratament pentru asa ceva. Ori se ridica singura ori nu... doar in cazul cel mai rau in care apar sangerarile, atunci intr-adevar imi prescrie pastile. Tu cu siguranta luai si inainte de a-ti descoperi problema cu placenta, deci nu pentru asta e progesteronul, ci mai mult ptr sustinerea sarcinii banuiesc.

Carmen ma bucur sincer ca ai scapat cu bine de amnio si ca a iesit totul bine. Felicitari ptr bblina.

Va pupacesc pe toate si va doresc o saptamana minunata plina de vesti bune!!!

Irina ~ 23+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput