Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Si eu ma trezesc foarte amortita noaptea, cateodata am ambele maini amortite de nici nu le mai simt.

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Chestia asta cu doctorul pe mine ma cam ingrijoreaza... Nu mi-am gasit inca un doctor "al meu". Pana acum am fost la Medlife, dar parca nu-mi permit sa si nasc acolo.
Sper sa ma descurc pana la urma, doar n-o sa raman nenascuta

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele

eu am inceput sa ma obisnuiesc cu "ascunzisurile" sarcinii: mai un picior amortit (in special dreptul trbuie sa fie) ,mai o durere de mijloc , uneori merge si cu scurgeri mai mari , deseori ameteli crunte , pis destul de des pt fiecare lingurita asa ca... sunt cu voi !

maine facem 8 ani de casatorie si-mi storc creierii de azi dimineata ce sa fac deosebit .... inca ma gandesc dar cum neuronii mei parca-s la hibernat astept sugestii

si... cred ca am facut o boacana in we dar nu mai puteam de pofta: am mancat 2.5 mici la gratar (ca am fostr sa,bata la o aniversare la un paintball cu gratare si impuscaturi) si ieri m-am degustat la 2 cheeseburgeri de la Mc. Nu aruncati cu rosii... dar... sper sa n-am nimik , nu ? nu am facut boroboata mare.

de astazi intru in normal , mere , pere si papa in casa.
vineri merg sa-mi vad pupazica ce face.. care nu e prea miscatoare... o simt asa... cand si cand .......

mami 17+
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna fetele
am revenit si eu cu vesti,altele decat paan acum
am fost la dr. pt ca stiti eram racita si am vrut sa vad ce face bebe
eeee...si acum surpriza..bebe face bine...are 292grame...un grasanda..ati ghicit...fetitei mele i-a crescut cucsi ear atat de vizibil..100% baiat..asa ca pot intra in randul celor cu carucior albastru
eu sunt mai bine..bag la greu lamaie cu ceai...mai am doar nasul infundat ..in rest...ok
pup toate fetele maxim..si fug sa citesc in urma

Angie+19

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau fetele!
deci am fost la nunti; va arde de distractii??? foarte bine. ma bucur pentru voi.
Bebelu, mai sunt si nunti aiurea, pe post de spectacol,nici mie nu-mi plac. Dar asta e, ne mai ducem si la ele. Ce nume frumos ai ales pentru printesa.
micadaria, si la mine la servici e la fel. Dintr-o data totul s-a schimbat. La inceput m-am simtit menajata ca acum sa fiu trimisa peste tot, chiar daca am avut clar interdictie sa ma duc in deplasari.
Dar nu-i nimic, cand voi pleca atunci sa-i vad ca nu mai ramane nimeni, clar le va fi greu dar oricum vreau sa plec de la inceputul lui decembrie daca nu mai repede.
Roxx, am vazut si eu poze frumoase.....
ADitza, ce mai faci? pe la noi nu mai intri sa ne mai dai vreo veste?
Shines, si eu sunt cu tocurile dar mi-am luat ceva mai mic, de 7 cm, sa nu merg greu. iar la iarna imi aiu talpa joasa ca am o panta mare de coborat si nu vreau sa cad.

Bun venit burticilor noi.

Mie azi mi-e rau, sambata am fost tare ok, m-am vopsit , m-am aranjat, am fost tare bine dispusa in schimb ieri si azi.....cam cu greturi.Nici la bebe nu-i place la servici, se enerveaza cand stau la birou, imediat il simt.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sunt tare supi
in sfarsit am primit si eu pantalonii de la rodina, care aratau bestial, sotului i s au parut ca mi vin prea fixi pe sold si m a pus sa i trimit inapoi si sa cer o marime mai mare
am sunat la ei si tanti care a raspuns a fost tare draguta si mi trimite alta marime cat de repede ii primeste pe astia inapoi, adik o sa ajunga pe sapt viitoare

au un material asa de finut si sunt atat de usori, sunt de toanma primavara, dar ar fi mers si vara ca s subtirei
si erau perfecti si la lungime

acum o sa astept sa i reprimesc inapoi, impreuna cu cei comandati sambata

angi super tare, poate se transforma un cuc de la mine in pasarica, ca alte sanse de incuscrire nu sunt altfel sa fie puiul sanatos

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Si eu ma trezesc foarte amortita noaptea, cateodata am ambele maini amortite de nici nu le mai simt.

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

ia niste magneB6, eu iau mereu, cam 3/zi si nici carcei nu mai am

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Chestia asta cu doctorul pe mine ma cam ingrijoreaza... Nu mi-am gasit inca un doctor "al meu". Pana acum am fost la Medlife, dar parca nu-mi permit sa si nasc acolo.
Sper sa ma descurc pana la urma, doar n-o sa raman nenascuta

16+

e tare scump acolo
si eu in aceeasi situatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Mirela sa stii ca m-am gandit la tine...pai ar fi frumos sa se transforme un cuculet in pasa

Angie+19

bebe jucaus

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

Mirela sa stii ca m-am gandit la tine...pai ar fi frumos sa se transforme un cuculet in pasa

Angie+19

bebe jucaus

eu inca visez la asta
azi incerc sa ma duc la un medic, zic incerc ca e cam plin la l si n am reusit sa prind un loc in lista de programari
poate mi face si un eco si aflu o alta parere legata se sexul copiilor

Mergi la inceput