Dovlecei in sarbatoare *190* LMA Joshua!!
Raspunsuri - Pagina 5
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SabinaY. Cum stai Lali cu sanatatea azi? "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
Bine Sabyna,mult mai bine decat zilele trecute .Nu mai am crampe,nici diaree,nici nu mai vomez,doar asa o urma de greata si ma simt usor slabita. Daar Paul mi-a dormit azi-noapte de la ora 17.50 pana la 1.20 si de la 2.00 pana la 8.45 azi-dimineata. Aseara am mesterit la ceva pana spre ora 1 ,dupa 2 somn langa Paul pana dimi si sunt fresh. Acum ma apuc de treaba ca este berechet.Dupa-amiaza am si o intalneala .
Mada eu inca astept sa ne spui despre ce proiect e vorba ,stii eu sunt ca si copilasii aia din filme " are we there yet?"
Va pup. Ma voi intoarce ( de cate ori zic asa ma gandesc la Uka,si ma trezesc continuand " oare ca Lapusneanu sau Terminatorul ? ).
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Raluca_u spune:
buna dimineata fetelor,
LA MULTI ANI TUTUROR DOVLECEILOR a caror aniversare am ratat-o.
va pupam si va dorim din tot sufletul multa sanatate si sa cresteti mari.
dupa cateva zile in care am scris iar m-am pierdut ca magarul in ceata... aka am fost plecati.
imediat dupa petrecerea de mot am plecat pentru 2 saptamani, cateva zile la roman la sora-mea si apoi o saptamana jumate am fost pe ceahlau. a fost super fain, pacat ca ne-a cam plouat vreo 4 zile si a fost frig bine de tot, adica si 2 grade noaptea. copii sunt bine, stefan a inceput sa mearga binisor, dar tot mai bine e in 4... adina stiu ca era extaziata cand a inceput sa mearga singura numai asta ar fi facut, el nuuuu, are deja 3 sapt de cand merge singurel, la inceput doar cativa pasi acum destul de multi, dar asa doar din cand in cand vrea in rest se pune in patru si patruleaza.
la controlul de 1 an a avut 78 de cm si 10600, a mai slabit dupa ce a facut enterocolita pentru ca 2 saptamani nu a pus gurita pe nimic de papa, doar titi si iar titi. in rest e super ok si cu urechile, in noiembrie ne operam din nou.
adina de saptamana viitoare merge la gradinita, sa vedem cum o sa fie. chiar sunt curioasa cum o sa ii fie acomodarea dupa o pauza asa lunga - 9 luni, plus ca e un loc nou.
imi pare rau ca nu raspund nimanui dar nu am citit nimic din urma. sunt cu casa plina de bagaje si rufe murdare si doi copii isterizati - se fugaresc si chiuie...
va pupam si revenim cand se mai micsoreaza vraful de haine ce asteapta sa isi gaseasca locul.
Lali_mete spune:
Raluca bine ai revenit acasa,te asteptam cu pozici si sa ne mai povestesti ce ati vazut,cum a fost .Sunt convinsa ca Adina se va simti foarte bine la gradi si ca o sa ii fie dor de fratiorul ei cat va sta acolo.
Lui Paul i-a iesit inca o maseluta,sus,in dreapta si urmeaza si in partea stanga. Numai cate 2 i-au iesit si dintisorii si maselutele .
Criss-ule pe unde esti mami? Nu iti e dor de dovlecime?
Fetele pe unde ati fugeat?
Fetele care aveti hainute acasa bunicele pe care nu le mai purtati,de ale voastre sau ale copilasilor vostri, si ati vrea sa ajutati copiii de la bazar, le puteti dona. Sunt destui copilasi cu probleme, cumparatori ar fi daca ar fi si donatori mai multi. Hai,incercati,cautati,ceva-ceva tot trebuie sa fie pe acolo . Daca vrea cineva sa se implice sa dea un PM,daca nu are timp sa rasfoiasca topicul e la bazar.
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
aidaciolac spune:
Buna ziua , buna dimineata ca nici eu nu mai stiu ce e. Intru pe fuga sa urez multa sanatate sarbatoritilor zilei de ieri
Emma Ioana de Cristina_Ana
Alexandra Isabella de 4mykids
Alexandru de Anamaria1979
sa aveti multa sanatate si fericire si sa cresteti mari si frumosi
... mai tarziu o sa intru in recuperari , ca ieri nici nu am avut timp sa deschid laptopu macar , iar azi am dormit pana la 10 ... si inca sunt in focuri sa pun casa la punct pana pleaca dl sot.
si o zi buna sa aveti!
Lali_mete spune:
Unde sunteti? Fetele haideti sa facem o spirala de alungat norii,ca atunci cand am alungat norii de cenusa vulcanica ,sa vina oamenii la botezul Davidosului ,poate se mai risipesc si aici.
anomis28 spune:
Buna ziua dragi mamici,
sunt in recuperari, again
La multi Ani dovleceilor sarbatoriti zilele trecute!
Raisa, Emma, Natalixa, Elisa, Andreea, Theodora, Isabella,
Nicolas, Eric, Alex&Razvan si Alexandru.
Sa cresteti mari, sanatosi si bucurosi!
Aida bine ai re-venit!!!. Te rog mult sa stai aici ca tare buna esti la sufletu' forumului (si al nostru)
Irina, Dumnezeu sa o odihneasca! Cea mai buna alinare pentru sotz sunteti tu si Andrei
si, da, si Dinu are nspe treziri pe noapte doar ca el vrea ceai, suzeta is not enough.
Hepilicule te pup cu drag mami, imi faci curaj sa incep serviciul cu zambetul pe buze. Eu ma incalzesc deja pe tusa sa intru in joc de pe 29 sept. Am si eu norocul cu mama, iar Dinu o prefera intotdeauna pe ea in locul meu. Ma bucur pentru Maia ca se intelege bine cu buni si pentru buni ca tare buna e la casa omului.
Lali , Paul a inteles ca nu esti in toata forta si ti-a dat timp sa te refaci, bun baiat, right?
Anamaria Alex e un scump, foarte faine pozele cu cretzulinu.
Bia din cauza ta , nu ma mai sperie gandul ca bebe 2 ar putea fi tot baiat (io mi-am dorit tot timpul numai fete) asa de frumos povestesti de minunile tale si de viata voastra.
Fram te rog mult de tot daca poti, si te induri pune si tu o poza, undeva, unde vrei tu cu Pisi in Porche ca mor aici de curioasa, hai pliz.
Ioana ce colt de Rai v-ati ales! Frumos, foarte frumos.
Nela are Sorin de cumparat cadouri nu gluma, 3 sarbatorite in aceeasi zi, yuhuu, ce mai bem ce ne mai veselim.
dar tot imi pare rau ce pleaca buni. ce planuri aveti dupa? stai cu Nazdravana acasa? sta Sorin? cum v-ati gandit?
Mami de Mozardin, ce drag imi e cand citesc despre personalitatea lui. Si e asa de scump cu motzul ala de geniu neinteles, e total.
Uka, si zici ca i-ati tuns pleata Carinosului? Si ochiu nu vede o poza, ceva, o maslina? hai nu ma lasa asa.....
Lucia, am sarit in picioare cand am vazut ca pupi pamant romanesc , zi drum prin Bucala? daca vii la GNR (impreuna cu Aida) stau la intrare numa sa va salut ca de intrat io pas, da viu, viu negresit sa va vad pe voi.
Dana, inteleg ca Lugajana se pregateste direct de un menuet. Ma bucur ca nu ai stat in barlog.
Alex felicitari mami pentru primii pasi ai Alessiei. Super fain o sa fie la voi la petrecerea de un an va dansa printesa in mijlocul casei.
Referitor la cadouri, noi am dat comenzi de hainite, noroc ca ne potrivim la gusturi de hainite, iar bunicii au fiecare cate o tema, unii balansoar in forma de animalutz, gargarita (de la real) si ceilalti un titirobil cu maner in genul smoby maestro 5 in 1 (google it). Iar noi, parintii, vrem sa-i luam pian tip covor sa cante cu piciorusele (am vazut la imaginarium).
Of course, ca Dinu nu vrea nici una din astea si ca sunt doar in capul meu da, caut metode de a-l tine ocupat in casa pentru zilele ploioase si reci cand afara nu e o optiune.
Ziua de nastere o vom face din 2 parti, una cu bunicii la restaurant si una cu prietenii (cam 12, si 2 fetite mici de 2 ani) la noi acasa sambata.
Am si o intrebare: am vazut un tort foarte fain la piticot, a mai cumparat cineva de acolo? cum sunt torturile lor? stiti ceva?
Noi am fost azi la recoltat la analize. I-au recoltat din cap ca e prea grasutz la manute si mi-au spus ca e posibil sa-l intepe de mai multe ori pana ii prind vena si sa-l chinuie mai tare. Nu m-au lasat sa stau cu el acolo cand i-au luat, dar dupa,..... cand l-am vazut, m-am bocit , era asa de necajit . Am dat si kkut pentru coprocultura si coprcitograma. Facem analizele astea din cauza somnului (foarte intrerupt noaptea),a greutatii (avea 11,700 si 75cm), a alergiilor (cum mananca ceva crud cum se umple de bube) si a kk-ut foarte acid, ca sa ne asiguram ca bebe e ok.
Acum stau cuminte si astept rezultatele.
MangaGirl spune:
sabyna, ai doua fete minunate. Cat priveste la mot si turta, astea nu sunt obiceiuri religioase, deci nu cred ca are vreo importanta daca Lisa e botezata.
HEPI super ca Maia petrece asa mult timp afara. Ar fi pacat sa nu se bucure de curtea voastra. As vrea si eu sa-l tin pe Aidan mai mult de 2 ore cat stam noi de obicei, dar tare e greu cu caratul carutului sus si jos pe scari. Mie-mi mai ia o ora pana ies cu pregatit apa, pachet,, scutece. O adevarata aventura.
Ieri l-am scos prin fata casei doar cu hamul. Ce usor a fost. Am luat copilul si am tras usa dupa mine. Am stat aproape 2 ore. I-a placut la nebunie sa mearga pe jos. Radea, tipa la lume cu bratele deschise.
UKA motata ta a fost superba, as usual. si ce priveliste...auzi, dar tortul din ce era? Noi il vom face tot la restau
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
anomis28 spune:
Raluk si Carinablanca bine ati venit
chiar sunt curioasa daca a incercat si Alex din bucataria greceasca
carinablanca spune:
Multumi mult tuturor care ne-au felicitat de ziua Mariei. Va cu mare drag.
Anomis, multumim de aprecieri.
Selen, sau alte fete care au facut deja vaccinele de la 1 an, le-ati primit gratuit sau au trebuit cumparate. Daca le-ati cumparat, care e pretul?
Raluk, bine ati revenit. Super ca ati stat ai mult ca noi a stat doar 7 zile si au trecut atat de repede.
Hepi, sincer eu nu cred ca am inteles gresit ce spuneai tu acolo. A inteles ca la inceput ti-a fost greu la gandul ca o vei lasa acasa pe Maia si credeai ca nu se va obisnui cu altii, dar acum ca ai vazut ca e totul ok si se descurca si fara tine ai spus chiar tu ca e tare bine la serviciu, ca poti face si altceva si ca reusesti astfel sa iti reincarci bateriile. SIncer eu din asta a inteles ca iti place la servici, ceea ce nu cred ca e un lucru rau si nu te judec pentru asta si deci consider ca reusesti sa impaci bine cele 2 posturi.
Monica, astepta poze de la chef.
Ioanna, deci nu sunte singuri. Nu pot sa zic ca sunt foarte ingrijorata, dar nici nu ma asteptam sa prindem anul asa stirbi.
Anomis, Doamne ajuta sa va iasa bine analizele.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
aidaciolac spune:
... deci venim la GNR asa tare ma bucur , care mai doreste care mai pofteste ca maine merg sa iau biletele si sper sa mai gasesc la VIP ca suntem cam batranei pentru topait in fata scenei