Dovlecei in sarbatoare *190* LMA Joshua!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... ahaaaa , si am mai uitat sa va spun ca Papushel nu se mai bushileste . Tati plecat , asteptam vecinu cu masina de tuns inainte de baita sa facem bec caputzu ca numaru de la masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Aida ma bucur sa te vad pe aici

Carina da, noi am stat 2 saptamani... noroc ca a venit si acolo toamna, altfel mi-ar fi parut tare rau ca se termina... Tot mi-am propus sa vin pe la voi, dar nu ma puteam desprinde de mare nici o zi....

Anomis, Alex in Grecia nu a mai vrut deloc deloc mancare solida, asa ca 2 saptamani a fost alaptat exclusiv. Bine, nici paguba nu-i mare, ca si inainte papa cam 2 lingurite de mancare pe zi . Tin pumnii cu analizele

Recunosc ca nu am citit mai mult...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Raluk, bine ati revenit din frumosul concediu! Ma bucur tare mult ca a iesit fain! Bravo

Anomis, am pus pe mail linkul catre pozele de la motz de Carimotz., sper sa iasa bine toate analizele, mi-a parut rau ca au chinuit bebele dulce

Hepi, Luci, , lots of

Va pup.

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara pa la miezul noptii, dragele mele mamici de dovlecei!
De fapt, sper ca dormiti si nici una ni citeste mesajul meu.
Eu inca bantui pentru ca sunt pe tura de noapte la lucrul pe ultima suta de metri la lucrare. Am mai spicuit din ce ati scris, dar nu pot sa spun ca am retinut prea multe, asa ca va rog de la inceput sa ma iertati daca voi omite ceva important, sau daca nu voi reusi sa transmit cate ceva fiecarei mamici care imi e draga.

Intai as vrea sa-mi onorez restantele la urari: La multi ani tuturor sarbatoritilor, baieteilor nazdravani si frumosi si fetitelor finute si dulcele! Sa cresteti mari si sanatosi!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna,

La multi ani, mult noroc si sanatate dovleceilor care au implinit anul zilele trecute, Erik, Emma, Alexandra si Alexandru! Sa fie voiosi si cuminti, sa isi bucure parintii!

la mine-i culmea culmilor, desi forumul merge ca melcul, eu am de recuperat! abia astept sa vad pozele de pe mail!

kawa !mai asa mi-a placut de tine cat de agiti cu tortul! vreau sa zic ca am cercetat si eu problema, as fi vrut un tort in forma de 1, dar sa fac pasta de zahar mi s-a parut ca imi depaseste capacitatile si rabdarea....asa i-am facut un tort de bebe, cu frisca iaurt, fructe pasate si gelatina si am desenat mare de tot un 1.

maria...si fratele meu a fost operat pentru ca unul nu cobora iar el tot acuza dureri, era mai mare, dar totul a fost ok la Grigore Alexandrescu. ai incredere ca totul o sa fie bine! sunt convisa ca vei lua cea mai buna decizie!

irina imi pare rau mami pentru asa momente! fiti alaturi de tati si tu si andrei pentru ca are nevoie de voi mai mult ca oricand. dupa ce v-a trece socul va fi si mai greu!

monikus pe unde esti mami? ce face fotomodelul? sunteti bine?

noi am fost azi la medic pt vizita de an si 'comunistu' zice sa facem intai ror ul (am tot citit despre priorix) si apoi infarixul penta pentru ca asta trei boli is asa de grave si pot lasa semne atat de urat incat e bine sa fim acoperiti. acu am citit si eu gramada despre ror, atat e de controversat...stiu ca s-a discutat si aici insa il facem si noi!

sunt dovleceii care au fost deja vaccinati? si voi ati primit aceleasi sfaturi? ce schema urmati acum la an?

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Maria si Mamideandrei, condoleante pentru pierderea persoanelor dragi. Sa va dea Dumnezeu putere, curaj si alinare.

_

Mergi la inceput

Monis, cum sa nu mai vorbesc cu tine? Abia am inceput. Dar si eu am fost tare ocupata si asa ca nu te-am mai cautat. Sper sa reusim sa ne vedem data viitoare.

Hepi, a reusi sa-ti armonizezi diferitele parti ale vietii dupa ce un mic uragan incantator ti le-a ravasit cu totul, e o adevarata arta. Iar tu pari sa reusesti de minune. N-ai nici un motiv sa te simti vinovata. Dimpotriva!

_

Mergi la inceput

Liliana, pe unde sunteti? Ati revenit de la mare? Sau s-a facut Radulescu marinar intre timp si ati ramas sa-l asteptati din calatorie? Sper ca ati avut parte de o gura mare de oxigen si inca una de odihna.

Uka, esti mai bine, mamico? Nu ti-a redat Carina rambetul ala moipsitor inca?

_

Mergi la inceput

Dana, , ce mai faceti? Ati decis unde veti merge mai departe? Pupam printesa Ana finuta!

Ti se pare ca Busiciul meu e intreprinzator?? Atunci sa-ti mai povestesc despre cum a facut in curtea bunicii magazin de pietre pictate si si-a pus si afis la poarta, pana cand l-a obligat soacra-mea sa-l dea jos ca ii era rusine. Dar negoicerea a fost stransa, asa ca au facut o afacere: ii cumpara ea cate cinci pietre odata si ii ofera in schimb o portie de cartofi prajiti. Contractul avea stipulari clare: patru pietre pentru patru cartofi si o piatra pentru manopera. Noroc ca nu pictase chiar asa de multe!
Desigur ca si taica-su si cu mine am fost clienti fideli!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Dana, , ce mai faceti? Ati decis unde veti merge mai departe? Pupam printesa Ana finuta!

Ti se pare ca Busiciul meu e intreprinzator?? Atunci sa-ti mai povestesc despre cum a facut in curtea bunicii magazin de pietre pictate si si-a pus si afis la poarta, pana cand l-a obligat soacra-mea sa-l dea jos ca ii era rusine. Dar negoicerea a fost stransa, asa ca au facut o afacere: ii cumpara ea cate cinci pietre odata si ii ofera in schimb o portie de cartofi prajiti. Contractul avea stipulari clare: patru pietre pentru patru cartofi si o piatra pentru manopera. Noroc ca nu pictase chiar asa de multe!
Desigur ca si taica-su si cu mine am fost clienti fideli!

_

hahahha...tare, super tare. voi cum ati cumparat pietrele? imi place spiritul lui intreprinzator.

succes la ultima suta de corecturi. mai e un pik.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput