Dovlecei in sarbatoare *190* LMA Joshua!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Buna seara !

Am venit sa urez din suflet cate un La multi ani ! puiutilor aniversati! Sa fiti sanatosi si fericiti pui scumpi!!!

Raisa de Katteryna
Theodora de Doris
Elisa de Claucia
Nicholas de Diana
Natalia de Fragutza
Alex & Razvan de Kiki_cri
Eric de Aida
Emma de Cristina
Alexandra de 4mykids
Alexandru de Anamaria1979

Sper ca nu am uitat pe nimeni...

Ieri am luat si noi un pic de motz (o moatza mai precis ) din parutzul Carinei.. In avans cu 10 zile fatza de ziua ei, dar asa au putut nasii nostri. A fost frumos, emotionant, a cam plans in momentele alea, din cauza agitatiei din jurul ei.
A ales initial o stampila , apoi cheile , apoi o bratara de aur. Deci nu oglinda, nu ruj, nu bani...
Cam atat despre noi.
Promit sa incerc sa intru zilnic sa dau cate un pupic in direct sarbatoritilor.
Va pup.

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

La multi ani pt frumusica noastra Emma, pentru pletosul Alex si pentru Alexandra care nu stiu cum arata dar sigur e draguta si ea.

Mamideandrei, condoleante familiei. E greu in astfel de momente, imi dau seama ca nu o sa mai aibe niciun farmec aniversarea dar el oricum nu e constient de moment. Dumnezeu sa o odihnesca! Saracuta, cred ca nici nu se gandea ea ca nu mai apuca ziua lui Andrei.

Lali, recuperare usoara iti doresc. Dar cum te-ai pricopsit, de la cava mancare? Bine ca Paul nu a facut.

Ioana, ce bine ca va simtiti ok. Stati la ceva cabana sau sunteti la neamuri?

Raluk, bine v-ati intors. Te asteptam pe baricade.

Hepi, sanatate Maiei. O scoti afara daca are mucisori?

Uka, voi cum stati cu mucisorii? Sa ne pui mami neaparat poze cu frumoasa.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Hepi, sanatate Maiei. O scoti afara daca are mucisori?

da, o scot zilnic de 3 ori pe zi. sta afara cam 4-5 ore pe zi. refuz sa o tin in casa, orice ar avea si am convingerea ca daca maia nu a avut pana la aproape 1 an nicio afectiune, nu a luat niciun medicament, asta se datoreaza exclusiv mediului in care a crescut. si tine cont ca nici nu a fost alaptata, deci nu a beneficiat de tranferul de imunitate.

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

La multi ani tuturor celor ce au implinit anisorul zilele acestea!!!
La multe lunite celor ce au mai crescut un pic

Va multumesc tuturor pentru urarile dedicate Erikai.Ieri am sarbatorit-o si alaturi de prieteni.A fost de-a dreptul incantata,s-a distrat la maxim toata ziua si seara nu mai se oprea din cantat"Multi ani taiasca!Multi ani taiasca!Erika-chan taiasca!Laaaa muuulti ani!"
Au fost la party cei dragi si cei ce sunt departe ne-am insotit cu mesaje si telefoane si chiar bunica din Ro a cantat alaturi de noi via video-voice chat :)
Lisa a fost tare dragalasa.Cea mai mica dintre invitati,dar nu parea sa se simta stingherita.S-a jucat cu ei,alaturi de ei fara probleme.
Seara au cazut late amandoua.

Si indraznesc sa va cer o informatie.
Am tot amanat turta Lisei din motive serioase :)
Inca n-am botezat-o si nu cunosc daca ruperea turtei plus tava este doar un obicei sau are legatura cu religia.
Botezul va avea loc cel tarziu la anu'...

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Irina condoleante!E tare trist ca s-a intamplat asa!Multa putere sa treceti peste durere!

Hepilica si Lisa tot cu nas curgator de mai bine de 2-3 saptamani.Deja e stare naturala.Asa ne-am obisnuit....Incat cand se intampla sa aibe nasul curat/uscat ne miram.
Atat de bine te inteleg cu inceperea serviciului.De doua ori am trecut prin asta si acelasi sentiment l-am avut.Ca nimeni nu se va putea ocupa de Erika si Lisa asa cum am facut-o eu.Dar iata ca se poate si fara mine:)

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Felicitari puilor ce au sarbatorit taierea motului :)
Raluca bun venit acasa!
Lali sanatate!

Ce bine e cand am timp sa mai frunzaresc internetul...

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!
buna,aromata,tare,neagra,pana vione alex cu una si mai buna,si mai aromata ,pentru toata lumea.
Sabyna ,preotii considera "rupeea turtei" si "luatul motului" obiceiuri pagane la fel ca multe altele impamantenite pe la nunti,inmormantari,botezuri. Asa ca nu sunt de acord cu ele majoritatea preotilor,dar inchid ochii. La fel este si cu pusul la scaldatoarea bebelusului la toate acele ingrediente"de noroc,sa fie dulce,sa fie curat,etc,etc",cu care ei nu sunt de acord,tot din acelasi motiv :obicei pagan. Concluzia: faci cum vrei,cand vrei.Ruperea turtei,luatul motului, ursitul bebelusului,scaldatoarea cu ciorba de petale/bani/ou/nuci/etc nu sunt taine bisericesti.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca

Noi nu avem nici acum dintisori. Mai este cineva ca noi?

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

neata

nici Carol nu are dintisori!!! dar nu-mi fac nici cele mai vagi griji vor iesi si ei inca nu am vazut om fara dinti

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Cum stai Lali cu sanatatea azi?

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Ioana, ce bine ca va simtiti ok. Stati la ceva cabana sau sunteti la neamuri?

la o cabana suntem. www.cazareapuseni-emadina.ro/" target="_blank"> ASTA mai exact. astazi ne gandeam sa o luam cateva zile si spre maramures. sa vedem...

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput