Dovlecei in sarbatoare *190* LMA Joshua!!
Raspunsuri - Pagina 3
anamaria1979 spune:
Mamideandrei condoleante. Stai linistita copilul va aprecia aniversarea si amanata, conteaza sa fie inconjurat cu dragoste de catre cei dragi.
Lali multumim de capitol. Sanatate multa sa treaca enterocolita.
Multumesc de aprecierile la adresa fiului meu.
Am mai selectat niste poze de la mare, munte.
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=180
carinablanca spune:
Noi nu avem nici acum dintisori. Mai este cineva ca noi?
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
anamaria1979 spune:
Hepi ma bucur pentru tine ca reusesti sa imbini si cariera si jobul de mama. Ai fost sincera si te apreciez pentru asta nu vad de ce s-ar arunca cu rosii. Felicitari pentru rezultatele bune la analize.
raluk16 spune:
Azi am ajuns si noi acasa. Asa ca peste vreo 3 zile dupa ce despachetez si ne intram in normal sper sa pot si eu sa citesc pe aici . Intre timp am incercat sa intru ca sa urez si eu sarbatoritilor!
La multi ani Eric!
La multi ani Emma!
La multi ani Alexandru!
Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va faceti parintii fericiti!
La multe lunite Anna si Alex, pui dulci
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Lali_mete spune:
Buna seara dovlecime!
Irina condoleante ,mai mult nu stiu ce sa spun.Sunt muta in fata unui asemenea eveniment trist .
Anamaria ,la felul in care ma simt nu iese nica bun,asa ca nu am putut face altceva decat dedicatiile de la capitol.Daca pentru alea ma pupi,te pup si eu inapoi.Dar daca ma pupi pentru gandurile mele la sarbatoriti si la faptul ca ma oftic tare ca nu stiu sa fac dedicatii ca Monica atunci te pup de doo ori .
Raluka bine ai evenit pe meleaguri mioritice.Ce ne-ai adus bun de la greci? Ai adus vre-un brunet cu piele maslinie si cu chi verzi in valiza,fara stirea lui Relu?
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
anamaria1979 spune:
Lali imi pare rau sa vad ca esti bolnava in continuare. Am avut si eu pe vremuri o enterocolita si stiu ca o saptamana am tras cu ceai de menta, covrigi si branzica de casa. Acum vezi ce spun si altii mai documentati.
Manga da are fimiu par, l-am tuns zilele astea ca nu se mai vedeau ochii de zulufi. Arata a baietel ce sa mai, tacsu e mandru tare.
La motare a ales un parfum, stetoscop si pix.
Lali_mete spune:
Ce tare! Alexutul tau Anamaria se face doctor destept si parfumat ,sau poate doctor in parfumuri ?
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carinablanca Hepi, sanatate multa Maiei. Imi pare bine ca te impaci asa de bine cu noua postura de a fi nu doar mama ci si femeie de cariera. Mie mi se pare ca o sa fie foarte greu peste 1 an cand o sa fiu pusa in situatia asta. |
draga mea, ai inteles gresit. sau nu ai inteles nimic.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
monica_dicut spune:
Buna seara si de la noi.
LA MULTI ANI EMMA
Nora scumpa, sa traiesti, sa fi sanatoasa. Te pup cu mult drag
LA MULTI ANI ALEXUTU
Sa cresti mare si sanatos
LA multi ANI ISabella
Sa cresti mare si sanatoasa.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
I-am taiat si noi ciuful azi la baiat. A fost tare frumos, lejer, la padure, in aer liber. Narcisistul meu a ales un parfum, banii si pieptanul.... insa s-a decis greu, greu de tot. A pus mana pe tot ce era pe tava, statea, se gandea, apoi punea mana pe altceva, in fine, a ales pana a cules Nu degeaba ii spune cumnatamea "fotomodelu" de cand s-a nascut
Irina, condileante . Of Doamne.
Hai va pup, noapte buna, ca sunt franta..
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei