Dovlecei in sarbatoare *190* LMA Joshua!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Liliacul drag, te imbratisez mami meu drag

vreau sa-ti spun ca Ana a reinceput sa ma capseze..sunt cu areola tatuata dupa supt..se vad urmele celor 8 dintisori minunati...asta este!

sunt curioasa la Raluk cum decurge treaba, ca imediat fac si ei formatia completa de 8

apropo..ma gandeam zilele astea sa va intreb..pe mamicile care au inca mult lapte si vor sa mai alapteze...cum faceti cu introducerea laptelui de vaca? il veti da cand nu mai aveti voi sau cum? Ralukule tu cum vei face? fiert sau crud?

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Dana draga mea, suntem mai bine! A inceput iar Ana sa recupereze in greutate. Doamne ajuta, suntem pe drumul cel bun. Sincer, cel mai mult ma bucur ca nu are nimic care sa o doara. Am avut nopti tare grele, inca nu ne-am revenit, cu treziri din ora in ora.. ce sa mai, de vis! Stii tu, tzitzirele pana mi-au ajuns la brau, pot sa imi fac fular lejer
N-avem dinti. Nu stiu de ce se framanta atata!
Si a inceput sa plangaaaaa cand plec de langa ea, asa din alea, de zici ca acu' se rupe in doua... Sper sa ii treaca repede!

Felicitari pentru premolarul Anei! Am citit acum.
Si va tin pumnii sa va iasa cum va doriti voi cu mutatul!
Si da, that's the spirit, again! Imi place cum puneti problema. O sa se rezolve toate, o sa vezi. O data ce v-ati decis ca asta vreti sa faceti, or sa vina toate de la sine. Legea atractiei

Pe noi ne intreaba toata lumea cat mai stam in Asia... pai si ce sa le zic? Noi am venit in Asia cu contract pe un an si uite ca s-au facut 5. Cum o vrea Dumnezeu... om vedea ce alte oportunitati ne ofera viitorul. Momentan ne este bine aici.

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Mami de Dinutz, ce mai faci?
Auzi, cand incepi jobul for real?
Cum au iesit analizele puiului sau e inca devreme?
M-am gandit la voi, sa stii.

Nela draga, te .
ai vazut ca au iesit analizele, avem rahitism????, si alergie la laptele de vaca si alte porcarii, nu stiu exact intrepretarea insa nu e nimic fara rezolvare (asa mi-a spus telefonic un dr.)

maine ma duc la Budimex sa vad daca pot intra la dr. Stanciu cu rezultatele si seara la 6 si jum am programare la un dr. pediatru bun (dar fara renume).

Job-ul e programat a incepe pe 29 Sept. si pana atunci ar trebui sa dau de capat cu solutiile/tratamentele la tot ce a iesit la analize.

Pana la urma voi cum faceti dupa ce pleaca buni? stai tu acasa? Buni cand se mai intoarce la voi? Vine buni cealalta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Mami de Dinutz uff..Doamne ajuta cu analizele acelea!
i-ati recoltat pe nemancate? cat de mica a fost insulina? daca este la limita, un motiv ar fi stresul produs puiului de recoltarea propriu zisa..adrenalina inhiba secteria de insulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Hello! Hello!

LA MULTI ANI, samurai JOSH!

Mami de samurai, jos palaria!! Ce tort!! Sa va dea Domnul sanatate, fericire si tot ce e mai bun pe lume!

La multi ani ANA!!!
Imi place ziua de azi, pentru ca daca aveam o fetita as fi botezat-o Ana.

Dana, noi avem 6 dinti, 4 sus si 2 jos. Cei doi de sus centrali sunt iesiti bine, la fel cei de jos, doar lateralii de sus sunt mai "proaspeti", Si alaptez. Mult. Si nu ma capseaza, decat din greseala, uneori, cand da sa adoarma si ii mai aluneca dintisorii, dar pot numara pe degetele de la o mana si cazurile astea. Parca nu imi vine sa cred si sper sa o tina asa in continuare.Felicitari pentru prima maselutza.

LA multi ani DaciANA!

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Mami de Dinutz, ce mai faci?
Auzi, cand incepi jobul for real?
Cum au iesit analizele puiului sau e inca devreme?
M-am gandit la voi, sa stii.

Nela draga, te .
ai vazut ca au iesit analizele, avem rahitism????, si alergie la laptele de vaca si alte porcarii, nu stiu exact intrepretarea insa nu e nimic fara rezolvare (asa mi-a spus telefonic un dr.)

maine ma duc la Budimex sa vad daca pot intra la dr. Stanciu cu rezultatele si seara la 6 si jum am programare la un dr. pediatru bun (dar fara renume).

Job-ul e programat a incepe pe 29 Sept. si pana atunci ar trebui sa dau de capat cu solutiile/tratamentele la tot ce a iesit la analize.

Pana la urma voi cum faceti dupa ce pleaca buni? stai tu acasa? Buni cand se mai intoarce la voi? Vine buni cealalta?[pup]

lui Dinu Andrei (14.09)

Mami, nu te panica. Daca doctorasul tau a zis ca nimic care nu se poate rezolva, eu zic sa ai incredere in el. Sigur sigur o sa fie bine. Garantat!
Si o sa le rezolvati pe toata in timp util. Pe Dinutzu il lasi cu mami tau? o sa fie un alintat si un rasfatat...E un frumos! Va tin pumnii tare tare la doctoras. O sa fie bine.

Dupa ce pleaca Buni acuma, se intoarce dupa o luna. Mi-am luat concediu luna asta. Dupa aia sta Buni pana de Pasti, deci mai sunt acoperita o perioada. Dupa aia, nu stiu cum facem... cel mai probabil ceva gradi, ca o sa aibe un an si sapte luni! Sau stau eu acasa, sper sa reusim cu bebe 2 pana atunci. Daca reusim, sigur stau acasa!

Mai, mi-au iesit ochii din cap ca la melc cand ai zis de buni cealalta... am batut repede in lemn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

dragelor

multumita lui DD, azi implinesc 38 ani si in curand voi avea un baietel de un an ... sunt fericita; va multumesc pentru urari si va invit la o felie de tort de la Evelyne ;

Bia eu nu reusesc sa ma detasez intr-atat incat sa pot trage concluzii cu privire la anul ce s-a scurs; singurul gand pe care-l am in minte e ca nimeni nu mi-a putut reda cat va fi de frumos dar si cat de greu ... mie una mi-a fost extrem de greu sa nu mai am timpul meu si doar al meu;

La multi ani Joshua!!! sa fii fericit si sa ai parte in viata doar de lucruri bune! Miha, tortul arata ssssssuperrrrrr iar Joshua e un frumos care-ti seamana, hihihihi, dadadada - jur ca-ti seamana ;

La multi ani Mariilor pentru ieri!!!

La multi ani Anelor, Anutzelor!!!

Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!

ieri am dat un simulacru de test psihologic si interviu pentru a intra la postliceala sanitara de care va vorbeam; am platit si prima transa de 1 milion drept taxa ... nu stiu cum sa va exprim ce simt ... stiu ca va dura 3 ani lungi si grei dar ma simt cu un picior in Germania sau Austria sau Olanda ... prin zona ...

am fugit

daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Mami de Dinutz uff..Doamne ajuta cu analizele acelea!
i-ati recoltat pe nemancate? cat de mica a fost insulina? daca este la limita, un motiv ar fi stresul produs puiului de recoltarea propriu zisa..adrenalina inhiba secteria de insulina

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate...

Da, a fost pe nemancate si valoarea e 1,3 cand limita minima e 2,6
Glicemia insa e in grafice. Doamne cat as vrea sa fiu dr. pediatru.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Dana, tu ce zici de ROR?

daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua

Mergi la inceput

Dana, eu nu m-am hotarat inca ce o sa facem cu laptele de vacuta. Eu cat voi alapta nu o sa suplinesc cu lapte de vacuta. Stii ca Ana e mare fan iaurt, nu cred ca e cazul sa suplimentez cu lactate.
In schimb voi incerca dupa un an sa ii fac orezul cu lapte de vazuta. Mi-e un pic teama pentru ca Ana e mai sensibiloasa, insa am incredere ca o sa fie bine.

V-am zis ca ii pun Anei in orezul cu lapte stafide?
Il topeste Ana, pentru ca e dulce natural... M-am documentat despre proprietatile stafidelor si... numai de bine!

Mely, uite ca terminam capitolul, sa nu mai zici ca e liniste...
Ce mai faceti, cum sunt baietii?
Nu ai mai scris pe blog, ca stii ca te urmaresc...

Ana nu are niciun dinte! Inca! Dar we are getting there!

Uka, love you dear! Auzi, referitor la incidentul de pe mail: da-i ma' dreaq... oameni prosti!
Am vazut pozele!
Carina rulz! Forever and ever! O frumoasa.
Stii ca de fiecare data cand aud Alejandro ma gandesc prima data laCarina, da? Cred ca am mai zis...

Cecilia, te pup! Foarte frumoasa perspectiva unei escapade cu Sorin... chiar si pentru lucru! Numai voi doi, pe meleaguri straine.. frumos, frumos.

Mergi la inceput