Dovlecei in sarbatoare *190* LMA Joshua!!
Raspunsuri - Pagina 20
anomis28 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui NelaM
Mami, nu te panica. Daca doctorasul tau a zis ca nimic care nu se poate rezolva, eu zic sa ai incredere in el. Sigur sigur o sa fie bine. Garantat! Si o sa le rezolvati pe toata in timp util. Pe Dinutzu il lasi cu mami tau? o sa fie un alintat si un rasfatat...E un frumos! Va tin pumnii tare tare la doctoras. O sa fie bine. Dupa ce pleaca Buni acuma, se intoarce dupa o luna. Mi-am luat concediu luna asta. Dupa aia sta Buni pana de Pasti, deci mai sunt acoperita o perioada. Dupa aia, nu stiu cum facem... cel mai probabil ceva gradi, ca o sa aibe un an si sapte luni! Sau stau eu acasa, sper sa reusim cu bebe 2 pana atunci. Daca reusim, sigur stau acasa! Mai, mi-au iesit ochii din cap ca la melc cand ai zis de buni cealalta... am batut repede in lemn. Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
Yuhu yuhu, mi-a venit inima la loc, cand am citit ca se intoarce buni peste o luna. Si ma mai bucur tare tare ca poate ne facem iara colege de odisee . ieri am fost si la dr mea si mi-a spus ca as putea incepe inclazirile Io vreau fetita (you know) dar daca iese iar baiat o am pe Bia de model (pe care o pup cu mult drag si ii tin pumnii sa treaca usor peste lucrare si emotiile aferente)
Da, Dinu va sta cu buni si se va transforma intr-un mic terorist
(ori de cate ori raman singuri se urca in capu' lu' buni si dicteaza de acolo )
suede spune:
Dana15 o sa revin cu poze,dar imediat ce le primesc pe cele de la profesionist
Cu cele din Rhodos,probabil ca azi sau maine,va anunt cand am timp.
Deocamdata am prin casa haos,ca dupa nunta am plecat in vacanta si nu va imaginati cum a ramas pe aici.Incerc sa-mi revin
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
suede spune:
Apropo de dinti,noi avem 8 bucati,2 de Rhodos ...adica 4 sus si 4 jos..Roade tot ce prinde...
Intre timp s-a mai ingrasat si puiul meu (marea mea problema),are 8,6 kg...mai avem o luna si venim cu bilantul de un an....
Lungimea nu i-am mai masurat-o momentan,dar nu-mi fac probleme,ca are cu cine semana lungan...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
NelaM spune:
Daciana, merci de tratatie. Eu praji asa, de gust o sa iau... sa nu ma ingras, ca si asa sunt cat China!
La multi ani inca o data!
Ia zi, cum e, ti-ai facut bilantul? Ce ai realizat, ce ai mai vrea... stii tu, din astea. Eu fac din astea de doua ori pe an, de Revel si de ziua mea... daca fac!
Iulika, si mie mi=e dor de tine, sa stii!
Ce face Bubu, cum se mai simte?
Brucu cum mai e cu gradinita?
Dar tu, te simti bine, ai mai luat in greutate?
Si o pup si pe Hepi. Care m-a facut sa rad asa, in sinea mea , cu mersul la job... am citit postul cand Ana la sugea din juma in juma de ora si a doua zi a trebuit sa ma duc la servici...mai, ma repet, dar a fost de vis!!
Zi-ne ce mai face Maia. I-au dat dintisorii, cum sunteti?
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
SabinaY. spune:
Ioi,pe aici miroase a sarcini noi,asa am eu un feeling!
Ohh,imi amintesc ca cam in aceeasi perioada imi doream un nou bebel si asa am ramas insarcinata.
Avea Erika pe atunci 1.2 ani.
Acuma n-am mai face asa cevaDar e alta viata cu unul sau cu doi.
Cu toate ca gandul la un bb mic in patut,mirosind a lapte in toata casa ma emotioneaza.
Dar n-am curaj sa incerc!
Va urez noapte buna fete dragi.
Ma duc sa urmaresc soata cum pregateste pentru diva praji
Si sa mai calc niste haine pentru gradi.
Nela ce vesti bune ai tu!Bravo!Ma bucur tare!
Pe unde mbla restul lumii???
Aaaa si va dau de baut,ca mi-s Ana!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Dana15 spune:
Dragele mele o sa ma retrag caci Ana doarme inca si mai sunt lucruri de rezolvat..
Anomis, nu ma pot pronunta..imi pare rau! daca si glicemia era micuta se explica insulina scazuta..nu vreau sa te sperii degeaba..un medic pediatru bun il va analiza pe Dinutz din cap pana-n picioare si va va sfatui ce-i de facut. te pup!
Daciana multa bafta! despre ROR...ce pot spune? nu as vrea sa-l fac Anei pentru simplul fapt ca prefer sa faca boala si sa aiba imunitate puternica dupa..si refuz sa cred ca tocmai ea va face complicatiile acelea ingrozitoare (encefalita, pneumonie etc)..dar, daca de acest vaccin depinde inscrierea Anei in colectivitate (nu stiu inca cum se pune problema aici, in Franta) imi voi reconsidera decizia.
va pup dragele mele!
Nela ai fost super tare cu batut'n lemn si cu ochii melcului
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
NelaM spune:
Last but not least.. british land
Luto, draga mea, te pup si distractie in Ro! O sa fie tare emotionant, nici nu imi pot inchipui, intalnirea cu bunicii Sa petreceti frumos si sa faceti poze, multe poze!
Hai sa abordez subiectul olita : pentru noi este un corp strain. Nu am incercat, mi se pare inca nenatural. Again, strict referitor la Ana. Este inca un bebelus, chiar nu are rost sa o chinui cu olita de pe acuma. Vedem noi cum facem trecerea, sper eu cat mai natural.
Maria, am vazut filmul cu Piski pe blog! Super super! Ce incantat e ca paseste!
Am si eu un ham, dar Ana fiind la categoria trestie, am senzatia ca o sugruma, ii ajunge asa, la barbie... cand ar trebui sa fie jos jos, la piept! In fine, nu stiu daca o sa il folosesc ever!
Crystina cum a fost acasa? V-ati intors deja?
Se vreau neaparat sa o pup pe Adinus. Este o fata extraordinara, sa stiti! Super super sufletista care tot timpul ma ajuta cu un sfat, o incurajare, orice!
Va pup, dragelor!
Ca mai face Sonica cea frumoasa?
Si mi-e dor si de Soimita!
A venit Buni, Delia? Nu cred ca a ajuns, ca mai intrai un pic si pe la noi.
Ai inceput jobul?
Elena, te pup, draga mea!
Voi ce mai faceti, cum mai sunt fetele? Evuta e tot nazdravana? Cum le intretii pe perioada toamnei, cand sunt ploile alea urate?
NelaM spune:
Sabina, ma apuca acuma nervii cei nervosi, vorba lu' mami de Paunita... samuraiul tau presteaza la bucatarie?! Hai ma, tre' sa le scriu la astia sa faca emoticon cu melc cu ochii iesiti din cap!
Sa revenim: bravos! Pai sa tot faca tati praji!
Ma, cand se intoarce romanu' meu din delegatie ii bat obrazul.. pai se poate?! El de ce nu presteaza din astea...
Te pup, Sabina. Ce nume frumos ai, Ana...
Selen, imediat pleaca si mesterii si o sa aveti casa luna!
Ma bag la poze acusica, sper sa rezist, ca e zece deja..
Mai, sigur am uitat sa scriu mesaj la ceva fete dragi...
But dont worry, I'll be back!
Ma, cu picioarele scriu...