Dovlecei in sarbatoare *190* LMA Joshua!!
Raspunsuri - Pagina 21
Dana15 spune:
Inca ceva:
- Nela a fost super super tare cu sfatul pentru Uka vis a vis de stersul pozelor
- La multi ani Ana Sabina !!!
- Catalina te pup! mami nici Ana nu m-a muscat multa vreme, caci ea are 8 dinti de ceva timp, dar uite ca acum o face..nu stiu sigur daca-i muscatura sau mai degraba se "agata" cu dintzocii de san...ideea este ca am rani care devin usturatoare cand sugea:(..trecem noi si peste asta!
pupici, multi pupici!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
monique02 spune:
LA MULTI ANI JOSH SA CRESTI MARE, FRUMOS, INTELEPT SI CUMINTE
Mihaela felicitari pentru tort a iesit extraordinar, ai nimerit la fix culorile, plus cu un ajutor de nadejde. Sa va aduca Joshulinu in continuare numai bucurii.
Te pup
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 LA MULTI ANI JOSHUA! Sa fii sanatos, fericit si iubit! La multi ani Daciana! Referitor la cofetaria evelyne din buzau am numai cuvinte de lauda, au preturi bune si prajiturile, torturile sunt dementiale. Noi am avut tortul si parfait de la ei la nunta, super bun si gustos. Da si au prajiturele de moori de pofta, se duce orice regim, mai ales alea micutele de mananci inca una si inca una. |
Buna!
Asaziceam sieu pana saptamana trecuta candam facut o enterocolita-toxiinfectie alimentara ce naiba o fi fost de la prajiturile lor....Aveti grija!
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
vik-cj spune:
Hehe...se vede ca a trecut Nela pe aici..ati si scris vreo 6 pagini!
La multi ani Anelor! Sa ne traiti!
Dana draga te-ai lamurit apropos de Al...cretinii astia de la TV nu stiu ce sa mai scoata, subiecte de senzatie cica...
Nela , se vede ca lui Ana ii merge bine...
Bia, referitor la tema de casa: eu zic ca ultimul an a fost cel mai bun din viata mea. Nu exista dimineata sa nu ma trezesc si sa multumesc lui Dumnezeu ca m-a invrednicit sa fiu mama! Cu tot ce implica asta: nopti pierdute, lipsa de timp pentru mine si sot, rearanjarea totala a tuturor lucrurilor din jurul meu si mai ales a prioritatilor...Dar oricum as lua-o a fost incredibil de frumos! Cand o vad pe Isabela ma topesc toata si inca ma mai mir ca am fost in stare sa facem asa copil perfect! Si sincer..daca as avea cu vreo 2-3 ani mai putin nici nu as mai sta pe ganduri si as trece la fapte, respectiv la inca o minune mica...
Daci...succes draga mea! Sa fie asa cum vrei tu si cu scoala si cu alte planuri.
Va pup, ma duc sa imi plimb mamarutza prin ploaie ca nu mai avem nici una stare!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Fragutza spune:
Bun gasit, girls!
Sa pic jos cand am vazut cate pagini s-au scris Am crezut c-a mai nascut cineva, dar n-avea cine...
Dana, Nela
La multi ani, Josh! Sa cresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor! Super tortul, m-a lasat fara cuvinte!
Anomis, te pup mami! Doamne ajuta sa primesti numai vesti bune! Hai intr-o zi pe la mine cu Dinutzu sa incerce masina, e Ferrari, nu Porsche Pisi isi face mereu de lucru in ea, butoneaza, danseaza, sta pe capota:))) e de viitor, n-am ce zice!
Io am fost ieri la medic, s-au mai desumflat lucrurile pe colo, dar tot mari sunt si se vede si o acumulare de lichid. La dracu', acum iau iar tratament, macar n-a mai pomenit de operatie, numai de o posibila internare si perfuzare. Dar nu ma las nici de-a dracu', o sa ma mai internez cand voi naste al doilea copil
Pana atunci o sa ma bazez pe legea atractiei si-mi tapetez casa cu poze cu ovare si trompe sanatoase..sa vedeti cum va actiona universul spre binele meu.
Va pupa fata!
Pentru puiul tau
iulia0807 spune:
Buna,inca odata!
Voi fi scurta,sper...
La multi ani ,Josh si Daciana!
Noi suntem la mare,la Neptun ,cu vreme foarte frumoasa!Nesperat!(Lili)Speram safim bine ,sanatosi pana la sfarsitul sejurului si apoi fireste,ceea ce va dorim din suflet si voua!va pupamsi speram sa fiti toti la fel de bien ca si noi!Poze ,la intoarcerea acasa,n-am timpsa descarc nimic acum...
Nela,am vazut ca ai fost tare activa-te pup
Dana,pupam frantuzoaicele
Fara exceptie tuturor mamicilor si dovleceilor pupici si mult soare va trimitem de pe litoralul romanesc anul acesta!Impresiile alta data...
O zi buna!
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Bun gasit, girls! Sa pic jos cand am vazut cate pagini s-au scris Am crezut c-a mai nascut cineva, dar n-avea cine... Dana, Nela La multi ani, Josh! Sa cresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor! Super tortul, m-a lasat fara cuvinte! Anomis, te pup mami! Doamne ajuta sa primesti numai vesti bune! Hai intr-o zi pe la mine cu Dinutzu sa incerce masina, e Ferrari, nu Porsche Pisi isi face mereu de lucru in ea, butoneaza, danseaza, sta pe capota:))) e de viitor, n-am ce zice! Io am fost ieri la medic, s-au mai desumflat lucrurile pe colo, dar tot mari sunt si se vede si o acumulare de lichid. La dracu', acum iau iar tratament, macar n-a mai pomenit de operatie, numai de o posibila internare si perfuzare. Dar nu ma las nici de-a dracu', o sa ma mai internez cand voi naste al doilea copil Pana atunci o sa ma bazez pe legea atractiei si-mi tapetez casa cu poze cu ovare si trompe sanatoase..sa vedeti cum va actiona universul spre binele meu.Va pupa fata! Pentru puiul tau |
Mult, mult, dar MULT prea tare!!!!
Te pup draga mea!!!!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
biaz29 spune:
Fetelor, vad ca sunteti active astazi. Bravo!
Ma bucur ca ati mai intrat pe forum si ati adus o gura mare de oxigen.
Eu azi am o zi mai proasta, dar sunt prin preajma si va citesc.
Fraguta, Vik, Dana, Nela, Sabyna, Alex, Anomis, Elle
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
monica_dicut spune:
Va salut cu drag ladies
Urez si eu
LA MULTI ANI
Cu sanatate, voiosie, implinire tuturor dovleceilor aniversati in ultima saptamana.
Kawa, te declar cea mai tare. Bestial tortul. Felicitari. Puiucul e un scump. Sa fie sanatos, sa va aduca numai bucurii. Si sa sti ca si eu tot cu fetita ma vedeam iar acum ma gandesc la un fratior
Noi suntem bine sanatosi, nu mai reusesc deloc sa intru, ma solicita mult prea tare Zdrelica al meu. Cred ca de duminica sau luni nici nu am mai deschis calculatorul.
Asa ca va pup tare tare si ma gandesc mereu la voi.
PS: Bia, cand termini cu lucrarea te astept in vizita la mine
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei