Dovlecei in sarbatoare *190* LMA Joshua!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Uka, nu am gasit pozele cu Carina pe email, ori se intampla paranormale pe email ori te-ai suparat tu si le-ai sters. Si-mi era tare dor sa o vad pe sarbatorita.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

seara buna,pupam gasca

intru si eu repede repede sa urez sarbatoritilor de azi un calduros La Multi Ani si sa le felicit pe mamicile lor-

Iris

Darius

Robert

Andrei

sa cresteti mari si sanatosi pui dragi!

Pup si gasca de 5 pe care am ratat-o: Emma,Alexandru si Isabella! La multi ani fericiti si impliniti!!

Uka eu am intrat azi dimi(aprox ora 6 la voi) pe mailul comun si am luat mailul tau din trash si l-am pus in inbox.daca ai intrat dupa ora 6 inseamna ca a mai ajuns o data in acelasi loc..hmmm cam ciudat.am patit-o si eu in iulie cand am pus niste poze,chiar a doua zi dupa ce am dat link.atunci am intrat eu si am sters mailul si din trash,ca m-am intristat un pic,o luasem de buna:) Iar dupa aceea tin minte ca am dat odata de un link pus de Luto,tot prin trash era:(
Pup printesa scumpa,sa va fie de bine petrecerea.Mi-a placut la nebunie si locatia si to(r)t:))

apropo,ma uitam azi dimi dupa poze cu Ebru si nu-s decat alea din Tulcea.Selen,ai dat link aici cumva sau era pe mailul comun?

Anomis mami,m-a cam luat cu frig cand am citit cum i-au luat sange lui Dinutz.Te cred si eu ca te-ai bocit Pup la voi si Doamne-ajuta sa fie totul in regula cu analizele!

Irina draga imi pare nespus de rau pentru ce s-a intamplat Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Bia bafta multa si felicitari pentru comorile tale.Si eu te citesc cu maaare placere sa stii

Legat de ce ne dorim sa fie al doilea/treilea copil,eu tot asa visam la o fetita inainte cu ceva vreme..pana intr-o zi cand l-am vazut pe Josh ce frumos se juca singurel si nu stiu de ce,dintr-o data mi-am dorit un fratior pentru el.Va dati seama ca daca o sa vina o fetita n-o sa ma supar acum:D M-a amuzat un pic cum m-am schimbat intre timp,ca nici eu nu ma puteam imagina cu doi baieti:)

Mada draga tin pumnii s ati se indeplineasca dorinta.Bafta si cu casa,sa fie intr-un ceas bun!

Of,iar s-a trezit,e groasa tare.

Va pup

Am editat ca o uitasem pe Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Va salutez doamnelor,

pupam sarbatoritii sa se faca mari si norocosi

Anomis eu nu merg draga la concert, ma confunzi, eu sunt cu hip-hop-ul si noutatile in lumea muzicii. November rain imi placea doar cand eram fata mare indragostita

Aida sa va distrati pe cinste mami ..si vezi poate-si arunca esarfa in public Axel Rose sa o prinzi sa o ai amintire
sau poate se arunca chiar el ca sa-l prinzi pe genunchi
O poza cu bebelusul transformat in baietel unde putem sa vizualizam ?

Raluk cum e acasa ? Ce face Alexutu ? s-a pus pe mancat ?

Diamar cum te-ai pregatit pentru chef ?

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

de ce nu mai abordeaza nimeni subiectul cu olita ?

La noi la inceput a fost cu succesuri insa acum daca vreau sa-l asez tandru pe olita e ca si cum l-as lua la bataie din somn ....se inclesteaza, tipa urla....Nu il mai pun in baie ca se prinde de cada...in dormitor se prinde de calorifer.....

Biaz bafta cu teza.

Mergi la inceput

Uka imi pare rau de ce s-a intamplat cu pozele Carinei. si mie imi place sa cred ca a fost fara intentie dar daca nu....sa-si dea doua palme cea care a facut asa gest oribil.....om de nimic.
Acum m-a pus si Kawa pe ganduri cu alte mailuri ...si un link de-al meu :(
Eu recunosc ca nu prea dau importanta acestor amanunte si pot sa spun ca eu am mai curatat spam-ul de multe ori. tot ce era de la site-uri de bebei sau nume de persoane sau fete insa a ramas neatins.

Am sentimentul ca parca e tot mai rau cu gasca noastra. Citesc absolut tot si nu am niciun imbold de a scrie. E mai trist ca nu-mi dau seama de ce....cu atat mai mult cu cat am facut-o mereu cu mare placere.

Eu fac parte din categoria care inca mai spera sa ne revenim cumva.....sau sunt naiva ?

Kawa ai ales modelul final de tort ?

Va pup, seara minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara, mamici dragi!
In seara asta nazdravanul mi-a adormit in masina, in drum spre casa inainte de opt. Acum e bine si liniste, dar vai de mele in noaptea asta! Incep sa astept intarcatul ca pe un liman mult dorit. Ca in ultima vreme de la o jumatate de noapte dorm numai intr-o pozitie, pe o parte, cu sanul in gura lui. Dar va mai dura. Ca el nu papa formula deloc si nu imi permit sa-l lipsesc si de dramul de lapte pe care il mai ia de la mine. Plus dragul pe care il are de san. NUmai ca dupa atatea nopti in care m-am culcat pe la 3-4, simt ca imi ating limitele fizice.
Hai ca am inceput sa va incarc cu ale mele.

Luto, ziceai despre faptul ca nu mai scriem ca alta data. Eu cred ca e normal. Incetul cu incetul integram aceasta schimbare majora in viata noastra si incepem sa ne vedem de drum. Forumul acesta e ca o sezatoare. Ne face tare bine, dar nu putem sta la vorba cu fuiorul in brau toata ziua. Incetul cu incetul ne vom distanta, si vom intra mai rar, cu unele accese (cum am eu in ultima vreme ). Vom mai face ocazional cate o megaintalnire virtuala. Vom mai sari cand vreuna dintre noi va avea nevoie de ajutor sau de intelegere. Vom mai deschide pagina doar ca sa vedem grupul asa cum ne uitam intr-un album de fotografii dragi. Dar legatura dintre noi, chiar daca simbolica, va ramane si ne-o vor aminti in fiecare zi dovleceii nazbatiosi din curte. SUntem colege la o scoala speciala din de mamici si vom avea de invatat la scoala aceasta toata viata.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Kaiwacan, Aida, Anomis, Diamar, va multumesc pentru aprecieri.

Sabina, e vorba de teza de doctorat care ma chinuie in perioada asta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

mai am o intrebare pentru fetele cu aparat de facut iaurt acasa sau pentru cele care fac singure iaurt in casa.
dragele mele, cum pot face sa iasa aiurtul atre sa stea tzapan in lingurita, asa cum sta Iurt Zdravan de la napolact.
daca stiti sectretul please share.
Multam fain anticipat.

bagi un pic de aracet

iote mai, la asta nu m-am gandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

mai am o intrebare pentru fetele cu aparat de facut iaurt acasa sau pentru cele care fac singure iaurt in casa.
dragele mele, cum pot face sa iasa aiurtul atre sa stea tzapan in lingurita, asa cum sta Iurt Zdravan de la napolact.
daca stiti sectretul please share.
Multam fain anticipat.

eu am incercat sa fac iaurt dar nu mi se pare mancabil asa ca nu mananc decat lapte prins dar din ce am citit despre iaurtul grecesc (care este un iaurt mai cremos) si cum poti face ceva similar ... am inteles ca-l lasa mai mult la scurs si in plus e mai gras ... ai putea adauga smantana daca i-ai dat puiului tau pana acum (pt ca nu vad de unde ai putea cumpara alt fel de lapte, de capra de exemplu )

daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua

daci dear,
da' io vrea sa stea mai tare nu mai cremos
nu i-am dat pana acum smantana.
si te cred cu incercatu de variante la iaurt, tare greu de nimerit exact varianta castigatoare
Mai astept indicatii si daca nu si nu..... o sa-i dau napolact zdravan

Mergi la inceput

Uka, eu imi mentin pozitia. Cred ca a fost o grseala.
Se pare ca pana acum doar Anomis si-a facut temele. Asa ca primeste o diploma. Scuze ca nu e completata, dar directorul scolii e in concediu.
Restul clasei nu vreti sa participati la tema mea? Asa deci... Poate ma supar si va las repetente.

_

Mergi la inceput