Dovlecei in sarbatoare *190* LMA Joshua!!
Raspunsuri - Pagina 12
biaz29 spune:
Gata, fug si eu. Dar va mai las o tema: Compunere cu tema: Cum am trait primul an al copilului meu. Nu uitati sa mentionati cele mai mari bucurii, cele mai adanci dezamagiri, cele mai teribile greutati, cele mai frumoase realizari si cele mai inalte sperante.
Ia sa vedem cine e harnica si isi face tema frumos.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
liliac1 spune:
Seara buna, mamici!!
Ne-am intors si noi pe-acasa dar mai obosita ca la plecare. Nu ma puneti sa dau detalii ca nici eu nu stiu ce-a fost cel mai greu: un copil mic care a reactionat destul de naspa la stimuli externi, un copil putin mai mare care era excitata mintal de fiecare luminita in parte si care voia de toate ACUM, niste bunici luati dupa noi in ideea de a ne ajuta si care aveau si ei nevoie de dadaceala... nici nu stiu. Cert este ca a fost frumos si ca ne-am mai incarcat putin bateriile pe anul acesta dar greu. Extrem de greu!
O sa pun si poze. Sa-mi fac timp sa le descarc.
Am incercat o mica recuperare...dar nu am fost in stare sa o fac klumea...asa ca-mi rezerv sa o fac zilele viitoare, daca se va putea.
Cert este ca mi-a fost dor de voi !
Bia te cu mult drag si iti tin pumnii sa termini teza aceasta de doctorat cat mai curand. Rezultatele oricum vor fi din categoria de excelenta.
Provocarea ta este minunata dar voi lasa loc fetelor care au trait un an frumos ca daca incep eu cu povestea mea nu va mai avea nimeni curaj sa scrie. Oricum, pentru mine a trecut EXTREM de greu.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
diamar78 spune:
Biaz eu nu o sa-mi fac tema acum, se poate o amanare?
De cateva nopti si eu dorm cu el in pat si cand plange ii dau titi din aceasi pozitie ca si tine.
Luto, ce pregateala ca nici nu stiu exact ce sa pregatesc de mancare. Aperitive in orice caz, fara fripturi si sarmale. Am pe lista chiftelute dar vreau sa le fac la cuptor, crichete de cascaval dar nu am mai facut si nu stiu ce o sa iasa,am eu o reteta incercata de chec aperitiv, am vazut astazi o reteta la razvan si dani icre cu cascaval si erau ornate tare frumos si poate le incerc si pe astea si sa mai vad dar nu mai am timp de studiat ca joi merg la ex.
Eu sunt intr-o vesnica curatenie, ordine dar vesnic e dezordine la mine. Acum spal vase,acum se umple chiuveta, acum aspir acum sunt firimituri, acum strang si e ordine, acum e dezordine. Chiar nu mai pot. Am noroc ca piticul meu e tare cumintel si se joaca singur.
Liliana, bine ai venit de la mare. Dar vremea cum a fost ca nu m-am uitat la meteo?
Pt mine pot sa spun ca a trecut destul de repede anul si bucuria mea mare a fost ca desi cand avea el 6 luni am crezut ca o sa-l intarc datorita drumurilor mele la Timisoara, uite ca am ajuns la 1 an si inca il alaptez si in ultimul timp nu i-am mai dat nici supliment. Bine, suplimentul era pt linistea mea cand se agita in carut si ii faceam o sticla ca sa adoarma.(pe minitema asta cred ca nici macar de trecere nu primesc, depinde cat de severa e profa).
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
SabinaY. spune:
Buna dimineata pe racoare,
Caci acusica iese soarele si ne topeste iarasi.Lunga e vara anul acesta si foarte calduroasa.Astept cu nerabdare zilele frumoase de toamna.Offf.
bia multa bafta cu lucrarea.Nu stiu cum reusesti,dar si alaptat exclusiv si munca si copil mai mare,cum reusesti sa le combini armonios?Te admir tare mult!Pe Morosel alapteaza-l in continuare,sunt sigura ca intr-o zi,cand o sa fie el pregatit,se va intarca!
Luto io zic ca is ceva energii negative pe aici.In urma polemicilor raman rani ce se inchid mai greu.Asta nu inseamna ca subiectul moare.Este f adevarat ca si perioada asta e f solicitanta pentru mamici.Cand au luat-o pe picioruse copilasii,adio orice liniste si timp liber.Apai mamicile cu doi sau trei copii.
Mai e si astenia de toamna,sunt convinsa!
Vestea buna este ca odata cu venirea iernii,lumea se baga in barlog cu calculatorul langa,si butoneaza pe DC.Ai sa vezi!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Ahh Bia ce tema frumoasa propui.Imi pare rau ca n-am acum timp sa dezvolt.Insa pentru mine a fost cu siguranta unul dntre cei mai frumosi ani si cie mai obositori.Cand am invatat ca imi pot depasii orice limita cunoscuta pana atunci,cand am ajuns sa vad ca pot fi atat de obosita ca as dormi si in picioare.Si ma tavaleam si eu pe jos plangand,asta cand Erika avea cate o criza si multe altele.Dar fetitele mele sunt cele mai minunate fiinte,ii sunt atat de recunoscatoare lui D-zeu pentru acest dar.Si m-am convins ca atata vreme cat fetele sunt sanatoase,noi suntem sanatosi,alte detalii nici nu mai conteaza.Nu merita sa ne amaram viata cu chestii care chiar n-au importanta.
Si ma opresc,inca nu mi-am baut cafeaua si vorbesc in plus.
Eu am scris pe blog ce a insemnat Un an pentru Lisa si Trei pentru Erika,dar cititoarele mele fidele stiu deja:P.Cele ce nu stiu,le invit sa citeasca.
Va pup,fug sa pregatesc fetele si pe mine!plecam la treburi
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Ellenuta spune:
La multi ani tuturor Mariilor si celor care poarta numele Maicii Domnului! Multa sanatate si noroc in viata!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
IRIS
DARIUS
ROBERT
ANDREI
MARIA
CAROL
La multi ani! Multa sanatate si noroc in viata
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
aidaciolac spune:
Concertul e in 21 , iar noi plecam in 19 spre Constanta , lasam bebelu/baietelu si marti mergem la concert si apoi iar la Constanta , stam o zi si apoi acasa .
diamar pfoai ce e la tine in casa , auzi la ea , cursa cu obstacole si cum rezolvi problema?
anomis m-ai ingrozit cu recoltatul. Brrrr , nici nu am vrut sa raspund ca ma ingrozesc doar cand ma gandesc
daci de azi (dar degeaba ) asa ca de sambata va fi liber la urmatorul bebel . Pai cand o sa am drum prin Buzau sa imi aduci aminte de cofetarie ca eu sunt mare amatoare de prajituri si stiu sa apreciez ce e bun
mai luto , pai daca Axl se arunca spre mine , iti dai seama ca il prind de barbie nu de genunchi . Auzi , pai cum sa ratez asa concert , ca doar odata in viata o sa ii vad de aproape , as mai visa la cateva concerte , dar hai sa le luam pe rand acum mergem la GUNS
Cat despre olita avem si noi deja de 2 luni sau mai mult si inca de la inceput a fost ok cand l-am asezat pe ea , dar cand l-am pus la fundicu gol frateeee e exact cum ai descris tu , dar nu ma stresez ca doar nu o sa mearga la scoala cu pampers. Toate vor veni la vremea lor destul de natural cred eu.
Cat despre e-mailurile aruncate si recuperate ... eu as propune ca fiecare sa isi stearga e-mailul lui daca crede ca nu mai e de actualitate si sa nu se mai apuce de curatenie in e-mailurile altora (cine s-a apucat daca chiar a fost cineva) ... zic si eu ca altceva ce mai pot sa zic?
monicutz felicitari pt motul luat .
Azi am cumparat si eu cate ceva pt Erik de ziua lui ca doar am luat bilete la reducere si am economisit 80 de lei asa ca trebuiau cheltuiti
biaz ca uite ca prietena asta a mea nu raspunde si nu stiu ce e cu ea sper ca e bine si nu i s-a intamplat nimic. Deja ma ingrijoreaza ca niciodata nu am mai patit cu ea asa si ultima oara joi am vorbit , iar fata asta e umblata mult prin restaurante si isi poate spune parerea ... daca nici maine nu raspunde atunci iti zic de restaurantele care le stiu eu , desi nu sunt multe in zona aia , dar in apropiere gasesti ...
Cat despre tema , hm , tocmai incepusem sa o scriu azi pe la pranz dar am avut multa treaba si de umblat ... asa ca am lasat-o pe alta data
SI acum merg si eu spre culcare cu speranta ca la 2 sa ajung si in pat ... ma tot uit la bilete si ma bucur tare tare , ca un copil care nu a primit nimic in viata lui si acum primeste cea mai sclipitoare si de neatins jucarie , Si am in fata ochilor un Papushel care tot zambeste la mine cu ochi mari si albastrii si da din fundic ca danseaza , deja imi este dor de el si abia astept sa se trezeasca sa o luam de la capat cu o noua zi si o noua provocare.
Va fete dragi si somn usor sa aveti
alex25 spune:
La multi ani tuturor MARIILOR
MARIA si CAROL IOAN
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!