Fluturasi de martie-aprilie 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 17
lalely07 spune:
Anaxena,am vazut ca mergi si la o doctora in Pitesti.Poti sa-mi dai si mie pe privat sau aici numle ei?
Si eu mai merg din cand in cand la Ncamed,dar daca ai tu o doctorita mai buna poate incerc si eu in alta parte...
Dyadutza,ce poate fi atat de grav?Stai linistita si nu te mai speria pana nu stii sigur ce si cum...Curaj!
Pupici.
6+
bb_yasmi spune:
mai e cineva?? eu tot stau si ma minunez ce setiment minunat ai cand simti ca misca bb.....
si se spune ca a 2-a oara nu mai esti asa impresionat....hmmmm.....eu sunt si mai tare decat prma oara!!! 

mamica fericita de printesa
si
15+ posibil baietel 90% 
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinuca05 leeloo21 cate saptamani vei avea pe 27 cand te duci la morfo? eu mi-am facut programare pe 11 oct, cand voi avea 13sapt+2zile si din ce mi-au spus fetele de aici e prea tarziu pentru dublu test. eu mi-am facut programarea dupa calculele mele, din ce am citit pe aici, pt. ca doctorita mea nu mi-a spus nimic de testele astea. sau poate a considerat ca e prea devreme sa-mi spuna asta. sarcina usoara 7+ |
eu mai sunt..vroiam sa-i spun irinucai ca eu asa cum i-am spus si mai demult, nu consider prea tarziu termenul de 13 sapt+2zile - termenul limita pentru eco de DT este 13s+6zile.
eu l-am facut la 13 sapt si bebe e mai mare cu 1 sapt si tot a fost ok
bafta
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui dyadyazuza aaaaa si mai am si o infectie ff nasoala care trebuie neaparat tratata ca altfel poate provoca nastere prematura, infectie dupa nastere si inca ceva nu mai retin, iar tratamentul asta tre sa il fac in sapt 14 12 +http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw |
nu-ti fa probleme de infectie, mai toate gravidele au si se trateaza in sarcina dupa 1 trimestru, uneori chiar inainte de nastere pentru a nu transmite la bebe. organismul e mult mai predispus la infectii in perioada asta, e normal..
cat despre cealalta problema, nu inteleg ce anume nu e bine ? ca masuratorile sunt ok .. nu ti-a zis dr ? cum poate un doctor sa te sperie in loc sa te linisteasca ? macar cu informatii detaliate..
si gandeste pozitiv, sunt atatea teste pe care poti sa le mai faci in sarcina.
bb_yasmi spune:
buna dimi 
va las un ceiuc proaspta de tei, o cafea cu multtt lapte si un laptic cu caco sa aveti de unde alege!! 

si
15+ posibil baietel 90% 
anaxena spune:
| citat din mesajul lui AllyLaur Anaxena, nu am spus ca a miscat ci ca simt ca este acolo pt ca este mai tare si cand dorm parca acolo ma jeneaza daca ma pun pe burtica. Stiu ca este devreme....mai am de asteptat... ![]() Ally , 10+ bebe |
poate ai uterul pe parte stanga,eu asha il am
Ana-Maria mami de
12+ bebe mic Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Anaxena,am vazut ca mergi si la o doctora in Pitesti.Poti sa-mi dai si mie pe privat sau aici numle ei? Si eu mai merg din cand in cand la Ncamed,dar daca ai tu o doctorita mai buna poate incerc si eu in alta parte... Dyadutza,ce poate fi atat de grav?Stai linistita si nu te mai speria pana nu stii sigur ce si cum...Curaj! Pupici. 6+ |
tot la ea merg si eu,e dr mea de-o viata si o ador...vezi ca intra in conediu!!!
Ana-Maria mami de
12+ bebe mic Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
bb yasmi un ceai cu lamaie ar fi super ca-s cam sensibiloasa cu vremea asta
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
pisucmic spune:
Neata fetelor!
Ma bucur ca s-a restabilit armonia la odiseea fluturasilor ![]()
Sunt un pic necajita si eu fiindca mi-a iesit infectie urinara la urocultura - cu Proteus... Nu am niciun simptom, e o surpriza absoluta, eu nu faceam infectii urinare nici inainte. E adevarat ca am citit ca gravidutele fac des, ca fac infectii asimptomatice (ca a mea) in pana la 10% din cazuri) dar tot sunt necajita. Mai ales ca trebuie sa iau antibiotic, si fiind rezistent la prietenoasa Ampicilina, trebuie sa iau Augmentin la care e sensibil.
Am de gand sa repet maine in 2 locuri si de maine dim sa iau antibiotic. Uf uf.
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
8+
bb_yasmi spune:
anaxena pai ceai de tei cu miere si lamaie.....asta am facut pt piticuta mea care tuseste...:(
pisuc mic foarte bine ca repeti in alte 2 locuri. doamne ajuta sa iasa bine de data asta. mai multe nu stiu sa iti spun ca nu am trecut prin asta. eu nici banala candida nu am facut-o decat de vreo 2 ori in viata si atunci a trecut imediat de la sine...
deci sapt care vine cine merge la eco??
strumf pe 8
eu pe 9
si
15+ posibil baietel 90%