Fluturasi de martie-aprilie 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
doamne ce uituca sunt: LEELOO LA MULTI ANI FERICITI!!!!!!!! 

sa fii sanatoasa, bucuroasa, sa ai o sarcina fara probleme pana la capat si un bebe sanatos si mancacios!!! la multiiii aniii!!!! 

acum asteptam de "beut" ![]()
![]()
mamica fericita de printesa
si
15+ posibil baietel 90% 
Deea99 spune:
Neatza fetelor!!!!
o zi mohorata la capitala care ma deprima rau.
de ieri mi s-au intors greturile...am dormit cu un lighean la capul patului cat de rau mi-a fost aseara. mai ca imi venea de bunavoie sa -mi bag degetele pe gat.
azi sunt la fel de gretzoasa si ametitza.
ce bine era cand nu aveam nimic
...dar numai parfumul lui barbata-miu de ieri m-a dat peste cap....i l-am si acuns...aseara incepusem sa zic ca simt miros de ceapa calita...bah
La multi ani Leeloo!!!! sanatate si tot ce iti doresti sa ai parte de ele...o sarcina usoara cu un bebe pe masura asteptarilor
Dyadya ,nu te mai gandi la cei mai rau....asa cum au zis si fetele TN este super ok....asteapta rezultatul de la DT si apoi mai vezi ce zice dr.
eu te as sfatui sa mai faci si un alt ecograf la alta clinica
si ca si fetele si eu sunt curioasa ce ti-a zis doctoritza....
uite mie de e. mi-a spus maxilar prezent....os nazal prezent ...dar nu le-a masurat ....citisem apoi pe undeva ca se masoara si osul nazal...acum le-a masurat dar nu le-a scris pe foaia aia...nu stiu....
si cand am facut eco...vaginala pe bebe il prindea in mai multe pozitii, cind mi-a facut abdominala aparea ca fix pe el sta ceva...si incepe dr. mai ce-i asta , ce-i asta? foarte mirat...si m-a tot smacolit pe burta cu ala de ma si durea la un momentdat....nicioclipa nu m-am gandit la ceva rau...eram asa fericita ca ii auzisem inimioara si il vazusem cum misca , de acel amanunt nu a contat....i-a luat ceva timp la dr. sa isi dea sema ca sunt contractii
Ally , nu te mainingrijora ca nu iti mai este rau...fii bucuroasa.
citeam pe un site ca aceste strari nu sunt date de bb . sunt de la nebunii astia de hormoni....cand placenta se formeaza si se ''regleaza'' sa zic asa intr-un fel ele se potolesc....se mai spunea ca daca fatul nu mai are activitate cardiaca , starile de voma pot persista la intensitate maxima inca 2-3 saptamani...eu nu vreu sa va sperii...am facut doar un rezumat caci acoloexplicam mai mult dar in termeni medicali....asta e ce am retinut eu pe scurt....
Yasmmi si Anaxena felicitari ca puteti sa va impuneti un standard in kg si sa va controlati ce mancati
eu nu sunt o gurmanda ,nu am nici pofte, dar seara daca nu mananc ceva pe la 21-22 nu pot dormi...mi s-a intamplat de catevaorisa-mi fie foame si am avut niste nopti groaznice...asa prefer putina branza +rosie sau o feliutza de muschiulet ....iaurt cu paine![]()
o zi buna va doresc....vroiam sa mai zic ceva ...dar a sunat telefonul asta ca la gara si mi-au fugit ideile

pt toate burticile
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase
12+
bb_yasmi spune:
deea imi pare rau ca au revenit greturile.....offff si la mine tot trec si tot reapar....
cat despre abtinutul de la mancare....
nu imi mai prea iese in ultimul timp, de asta ma si necajeam , tot seara pe 22 ne puneam cu totii la o "gustare"...
si eu si sunt o mareeeeee pofticioasa si gurmanda...
ama nu ai mai intrat, esti bine??
mamica fericita de printesa
si
15+ posibil baietel 90% 
mandreeac spune:
LELEOO LA MULTI ANI, SA FITI SANATOSI SI TU SI BEBE SI SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA!

Yasmi bine ai revenit si ne-ai scris! Eu am ales ceaiul in aceasta dimineata!

Dyadya incearca sa fii optimista, avand in vedere ca nici nu ai inteles exact ce are bebe. Masuratorile, mai ales cea pentru translucenta nucala cea mai importanta din punctul meu de vedere, sunt foarte bune, trebuie sa fii increzatoare ca bebe este bine. Starea ta de agitatie si daca plangi mult sa stii ca nu ii fac bine.

Roxi sa ai pofta, ce miresme te invaluie pe tine in aceste momente.
![]()

Azi e o zi mohorata in Bucuresti, e tocmai buna de leneveala.![]()
![]()

tuturor!
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
strumphitza spune:
Morning! ![]()
Pentru mine un lapte cu nesquik va rog
sau mai bine o cafea cu lapte??
Poate ca mi-ar trebui un espresso dublu ca am avut o noapte si o dimineata aiurea... noapte ca sotu` inca mai sforaie si eu nu am ce face si stau si il ascult 
si dimineata ca nu era nici ora 7 si aud niste miorlaituri de pe jos de prin bucatarie
.. ma uit la ceas, zic uh... ce mama-masii o fi apucat-o pe asta de miorlait, ce-i trebe si ce-i lipseste
... numai bine ma intorc pe partea cealalta ca ma gandeam sa ma dau jos din pat sa ma duc sa o flocai nitzel
, s-a oprit...booon... pe la ora 8 iar vreo 2-3 miorlaituri lungi si urate ca de mai miorlaia odata ma duceam eu la ea sa vad ce-i trebe, s-a oprit, cred ca ma simtise sau imi citise gandurile si nu voia sa si-o fure
... pe la 8 jumate , 9 fara un pic iar miorlaie, zic hai nah...acum sar in papuci , zis si facut... cobor, ea mandra era pe masa 
... si pe masa numai motanul era obisnuit sa stea
, acum era mandra ...zic stai nitzel ca-ti arat eu unde se doarme si cum se comporta!!
... nu mai spun pe ce am pus mana si si-a furat-o de 2 ori, eu curat si dezinfectez in fiecare zi si ele tzup pe masa.... eh nici chiar asa.. motanul vad ca si-a invatat lectia de data trecuta si nu mai doarme pe masa, acum matza nu stiu ce i-a trebuit de s-a suit pe masa
... Dupa ce si-a furat-o de 2 ori pe spinare a fugit sus pe scari la etajul 2, eu nervoasa, deh hormonii cred ca mai mult reactioaneaza
, sus pe scari sa le dau pe amandoua afara... motanul era pitit in colt la etajul 1 si nu intelegea ce se intampla, cred ca se gandea saracu,"crazy lady " ... iar matza la etajul 2 in colt la camera si i-am spus ca se place afara ca si-o ia mai rau de nu
si amandoua sunt afara acum, nu mai e necesar sa spun ca sotu` era in pat si dupa ce le-am dat afara m-am dus inapoi in dormitor si i-am explicat ce s-a intamplat ca eram sigura ca m-a auzit certandu-ma cu matzele 

Ii spun ce facusi
si ce s-a intamplat si el zice , da da bine ai facut ca ii trebuie o lectie sa invete ca apoi sa stie ca nu are voie pe mese. 
![]()
Ma duc sa pun laptic la incalzit sa imi fac cu nesquik, sotu s-a dus pe afara sa cumpere ceva si i-am spus sa imi cumpere si niste croissante ,m-a intrebat daca vreau si eu nu am putut spune nu 
![]()
Revin cu povesti mai tarziu ![]()
BB on board!!!
11+
AllyLaur spune:
Buna ziua burtici
!!!
Leeloo, LA MULTI ANI...
...multa sanatate, fericire si iubire!!!
Yasmi, eu astazi am lasat laptele cu Nesqik si am baut un ceai. Si referitor la mesele de seara....eu am mancat la ora 00...da, la 12. Si nu spun ce ca
...
Anaxena
Roxy, parca nu te-am vazut astazi...
Deea, esti super haioasa...
Simonacip, tu unde esti??
Yasmi, eu pe 16 merg la eco..deci sapt aviatoare aviatoare!!!
Va
...
Ally ,
10+ bebe
dyadyazuza spune:
leleo la multi ani fericiti si sa ti se implineasca toate dorintele.
multumesc tuturor pt incurajari.deea asa a zis si la mine os nazal vizibil, maxilar vizibil. in general si ea a zis ca e bine totul si sa nu imi fac griji a zis ca se vede si stomacelul si vezica, butica e inchisa, nu are bot de lup, membre superioare si inferioare cate 2 vizibile in 3 segmente, la manuta dreapta are 5 degete a zis ca e mai capos de fel, capu e putin mai mare dar a zis ca e bine. si pana nu vedem rezultatul la dt sa nu imi fac griji ca 1% din copii care au asa isi revin pe parcurs dar o data ce a depistat chestia aia trebuie investigat mai deparete, e datoria ei.in fine toata lumea imi zice sa stau linistita sa nu imi mai fac griji ca o sa fie bine dar eu sunt paranoia si ma simt de parca as fi intrat intr-o depresie cum imi aduc aminte plang. azi dimi cum m-am trezit au inceput sa imi curga lacrimile si acum cad scriu la fel plang, cum ma intreaba cineva de bebe iar imi vine sa plang cu toate ca eu nu vreau sa mai plang dar nu imi pot tine lacrimile, sper pana la urma sa treaca si starea asta.de cand sunt insarcinata sunt ff sensibila si vrau ca toata lumea sa faca ce vreau eu si cum vreau eu. parca am innebunit...mai zicea cineva sa mai fac o eco la alta clinica pai asta ar insemna alti bani, nu mai zic si nici nu mai stiu cati bani am cheltuit pana acum... nu imi mai pot permite sa mai fac inca o data aceasta ecografie

12 +http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw
AllyLaur spune:
aaaaaa
Strumpitz,
bine i-ai facut cucoanei
...asa afla cine este seful
....Tu cum te mai simti...??
Felicitari pt cele 10 sapt incheiate ...mai exact Felicitari pt noua semnatura...
..Da foarte bine pe sticla
!!

Ally ,
10+ bebe