Fluturasi de martie-aprilie 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
strumphitza spune:
Leeloo , La multi ani!!! , sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!! 

Dyadya, o imbratisare 
si un pupic mare si dulce pentru tine sa nu mai fii ingrijorata, asa cum au spus si fetele , asteapta sa faci DT si apoi sa iti faci griji de o trebui, acum linisteste-te si gandeste pozitiv. Infectia care o ai o sa se trateze, nu esti prima sau ultima gravidutza cu asa ceva.

yasmi, mi-ai adus aminte ce mai voiam sa pun pe lista sa imi aduc din Ro cand o sa merg luna viitoare, ceai de tei
, deja am lista lunga si eu tot completez cand imi mai aduc aminte de ceva 
Nu mai stiu ce voiam sa spun, mi-au plecat neuronii in vacanta
, fara mine 
BB on board!!!
11+
strumphitza spune:
Ally , multumesc de intrebare
, eu bine... un pic obosita dupa cum spuneam am avut program artistic de dimineata cu matzele
, plus ca ieri am muncit pe branci la curatenie si gradinarit, plus gatit aseara vreo 3 feluri de mancare
Nu stiu ce am avut ieri, parca am fost in priza
, iar acum vad ca ma doare un pic burtica in partea dreapta, adevarul e ca m-am si enervat foarte tare si tremuram de nervi azi dimineata cand am vazut matza pe masa
... aseara imi era putin greata cand am inceput sa fac mancare dar mi-a trecut.
Cat despre cele 10 saptamani incheiate daaaaaa... abia astept sa merg miercuri la doctor sa il vad pe bebe 
Eu miercuri pe 8 sept la echo o sa am 11 sapt si vreo 5 zile dupa socoteala mea, dar stii tu socoteala de acasa si cu aia din targ nu e mereu aceeasi ![]()
Nu prea beau apa in ultima vreme am observat si ma chinui , pun sticla la gura si beau cat pot de mult, dar nu beau cat ar trebui, cam 1 litru jumate 
O fi destul ?? 
BB on board!!!
11+
AllyLaur spune:
Lasa Strumpitz, ca bebe poate fii mai mare decat UM si atunci este super...Este bine ca ajungi la 1.5 l de apa....eu de 3 sapt abia o ating...dar, usor usor imi revin si ajung iarasi la cantitatile industriale
. 
Ally ,
10+ bebe
Deea99 spune:
helou de pranz
M-am intors si eu din metro cu durere de burta si mijloc...am fost sa iau o solutie pt fosa si am trecut si pe la refrigerate....mai sa inghet instantaneu ca in reclama cu berea....si de la frigul ala acum ma doare burta
Dyadya eu chiar nu inteleg care este ingrijorerea ta...ca are capul mai mare???????scuze ca tot insist....si da asa e cum banii ca si u m-am cam speriat la cat am che.ltuit pana acum...pai 700lei m-au costat analizele de inceput apoi tORCH-UL echo+dt....dr. asistenta
eu nu sunt nici asigurata .....urocultura repetata....se strang
dar bebe sa fie sanatos
acum parca as mai face si eu un 3d ca ce am facut a fost 2d .....
dar astept rezultatul la DT
Strmupfitza am ras de nu mai pot....imi imaginam cu miauna matza ta sus pe masa...saraca poate avea rau de inaltime sau ii era frica sa mai coboare si tu nu te dadeai jos din pat sa o ajuti....ce stapana rea esti![]()
si eu cand am fost la eco...bebe a avut fix 11s+5z....dupa eco , ca eu ziceam ca am 12s+1z....dar bebe se vedea destul de bine, de clar...
cred ca am si eu o mata care ma viziteaza....aseara am spalat masina si azi am gasit-o calarita de o matza murdara de noroi pe labutze....unde mai pui ca eu mai lasam oale cu mancare afara pana se receau daca gateam seara.....
poate o gasesc pe asta dimineata cu burta-n sus langa oalele mele
a, Dyadya tu ce fel de echo ai facut3d...ca mie nu mi-a zis de organele interne
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase
12+
dyadyazuza spune:
nu deea eco era 2d din cate stiu eu masuratorile se fac in 2d. pt cap imi fac mai putine griji inseamna ca daca e mai capos/a e baiat/fata destept/desteapta. grijile mi le fac pt burtica, are nu stiu ce...
12 +http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw
Deea99 spune:
pai nu stii ce are si tu plangi...mai asa na enerveaza doctorii asta care scoyt porumbelul pe gura si apoi nu mai explica in termeni pe intelesul nostru
hai
si nu mai fi trista ca o sa fie bine
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase
12+
wmagnolia spune:
Pisica mea incepe uneori sa miaune pe la 4 dimineata ca vrea inauntru.
Va dati seama ca trezeste toti vecinii si trebuie sa ma scol sa o las inauntru. :)
simonacip spune:
Hmm...incepusem mesajul cu neata fete
. Nu mai stiu de mine...
Ma doare capul ingrozitor, am o greata permanenta si am si gatit toata ziua...Acum mi-am facut o baie si m-am epilat ca-i sotul cu copiii afara...Miine merg la dr sa-mi faca papanicolau si sa-mi vada analizele
Ally
din cauza treburilor care se tot adunca nu reusesc sa intru prea des in weekend, acum am noroc ca sunt copiii plecati. Uite, eu cred ca ai baietel, abia astept sa ne spuidupa eco ce ai in burtica.
BB_yasmi, bine ai revenit iubita. Stai aici pe baricade ca iar te-am intrecut- 59,6
. de fapt cred ca-s mai mult umflata am mincat conopida murata si am baut tone de apa si un litru de sprite....Ma mir ca acul cintarului nu s-a dus mai sus. Sanatate fetei...poate ii dai ceva de imunitate acum ca a venit si toamna si a inceput si gradi...Sau ii dai deja?? Eu tb sa le iau alor mei. Miine incepe si matei cresa si nici nu stiu ce sa le iau..Cred ca tot imunobaby..le-a mers bine cu el.
Dyadya, te rog tare sa nu te panichezi, roaga-te la DUmnezeu sa-ti dea incredere si sa fie totul bine si va fi. Va spuneam de cumnata mea cu baiatul cu SD...Nic=meni nu a observat nimic la eco niciodata. A facut morfofetale la Pop, tutunaru i-a urmarit sarcina si nu a observat nimeni nimic. Pe de alta parte am o prietena careia i s-a spus la fel ca ar avea nu stiu ce fata ei, ca e suspecta de SD, au alertat-o si agitat-o si copilul a fost perfect sanatos. Deci nu te ingrijora, ci pune-ti speranta in DUmnezeu.
Mai strumphi ce peripetii si cu mitzele astea...Dar ma intreb ce vei face cind vine bb...cred ca vor dormi in curte...
Deea, sper sa-ti treaca burtica repede. Si sa stii ca trebui sa ma initiezi si pe mine la un moment dat cu solutiile astea pt fose![]()
Simona, mami de baieti
David si Matei si
13+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic Neata fetelor! Ma bucur ca s-a restabilit armonia la odiseea fluturasilor Sunt un pic necajita si eu fiindca mi-a iesit infectie urinara la urocultura - cu Proteus... Nu am niciun simptom, e o surpriza absoluta, eu nu faceam infectii urinare nici inainte. E adevarat ca am citit ca gravidutele fac des, ca fac infectii asimptomatice (ca a mea) in pana la 10% din cazuri) dar tot sunt necajita. Mai ales ca trebuie sa iau antibiotic, si fiind rezistent la prietenoasa Ampicilina, trebuie sa iau Augmentin la care e sensibil. ![]() Am de gand sa repet maine in 2 locuri si de maine dim sa iau antibiotic. Uf uf. ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! 8+ |
pai daca repeti urocultura mai amansa sa iei antibioticele, macar mai ai o confirmare..
si mie mi-a iesit infectie cu ecoli si m-a pus dr sa o repet, mai ales ca astia unde am facut eu analizele mi-au mai gresit o analiza, si nu e prima oara...la prima sarcina stiu ca mi-am repetat in vreo 3 locuri si imi iesea alta infectie de fiecare data, desi erau in aceeasi perioada..radea si doctorul..si pana la urma n-am luat nimic
pisucmic spune:
Miki, multumesc mult! Pai da, sa vad cat de repede imi da rezultatul la celelalte laboratoare, si eu inclin sa aman, mai ales ca nu am simptome.
Mi se pare util daca si alte fete ar povesti daca au avut, la sarcina asta sau la altele infectie urinara, si ce au facut, fiindca pana la urma este o problema mai serioasa decat kg si poftele, si 10% din noi pot pati asta pana la final de sarcina!
Va pup 
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
8+