Fluturasi de martie-aprilie 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
roxy_s spune:
ce fac burticile?
am venit si noi de la iarba verde, asa frumos a fost. soare, cald si aer foarte curat. am mancat cat pentru doi![]()
.
dyadya si eu zic sa te linistesti si mi se pare tare aiurea sa-ti zica doctorul asa ceva fara sa-ti dea vreo explicatie. asteapta rezultatele si linisteste-te , ca nu-ti face bine starea asta.
merg sa fac baie si in pijamale direct ca deja ma ia somnul.![]()
![]()

toate burticile.
S-a intamplat minunea mult asteptata
15+
roxy_s spune:
leeloo LA MULTI ANI! sa fi sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si un bebe la termen si sanatos.

15+
roxy_s spune:
strumphitza m-ai dat gata cu matzele. eu cred ca le puneam direct pe frigaruie![]()
. nu le suport nici asa pe jos dar pe masa......fa ordine in ele acolo ca si-o iau in cap. hai ca abia astept si eu sa mergi la doctor sa ne zici ce-ti spune.

bb_yasmi hai ca am mai pus si eu ceva, azi dimineata aveam 50,5 kg. asa mai merge . si dupa cat am mancat azi...maine si mai si o sa fie.![]()
![]()
15+
simona_j spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinuca05 leeloo21 cate saptamani vei avea pe 27 cand te duci la morfo? eu mi-am facut programare pe 11 oct, cand voi avea 13sapt+2zile si din ce mi-au spus fetele de aici e prea tarziu pentru dublu test. eu mi-am facut programarea dupa calculele mele, din ce am citit pe aici, pt. ca doctorita mea nu mi-a spus nimic de testele astea. sau poate a considerat ca e prea devreme sa-mi spuna asta. sarcina usoara 7+ |
buna, eu merg joi la ora 12 la dr. badea:d marti nu mai erau locuri.
tu ce mai faci? cum te simti? ai simptome, stari aiurea chestii de genul asta ?
sarcina usoara :)
simonacip spune:
Eu am avut infectie urinara la prima sarcina, cu simptome. CUlmea e ca nu am apucat sa iau nimic pt ca am baut multe lichide si a trecut in 2 zile. Dar asta a fost norocul meu. Cumnata mea a luat din cite imi amintesc chiar in primul trimestru antibiotic ca sa-i treaca.
Simona, mami de baieti
David si Matei si
13+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
AllyLaur spune:
simonacip, deci tu spui ca am un baietel in burtica
...Eu ma incred acum pt ca esti mama de 2 baietei si al 3-a pe drum...deci...
m-am entuziasmat la maxim
. Acum sincer vorbind...indiferent ce o sa fie o sa-l iubim la fel de mult, ne rugam sa fie sanatos
.
Te 
Ally ,
10+ bebe
Deea99 spune:
Pisucmic si eu am fost o posesoare deEcoli.
nu am repetat analiza la mai multe laboratoare pt ca aveam simptome...faceam pp des ...ma durea pe sub burta .....ba imi simteam ca o portocala vezica ....si stari tare nasoale la margareta.....ajunsesem sa ma spal extern si de 5-6 ori pe zi cu apa si bicarbonat....asta ma mai calma....
am luat zinnat si mi-a trecut...
bine ca sa nu mai facem tot felul de minuni din astea am citit ca-i important sa bem lichide multe...peste 2l pe zi...dar eu nu pot.....si asta e recomandat si daca nu suntem insarcinate...mama mea mereu are probleme cu infectiile pt ca nu consuma apa.
mai poti bea 1-2 cescute de ceai de cozi de cirese ....
a, eu dupa ce am terminat cu antibioticul am mai luat o saptamani cystone sunt niste pastile naturiste....
luam 1 seara...doctora imi zisese 2/zi....dar si dupa 1 m-am simtit excelent
nici eu nu sunt de acord cu antibioticul si l-am luat cu frica, dar am tot citit pe forumuri si multe fete luau....eu zic ca mai bine tratam decat sa lasam infectia acolo
Simo gata ai ajuns la pus fosa?....de care e din aia ecologica?
e cam naspa daca nu pui solutie o data pe saptamana in toate scurgerile
...noi luam ceva ieftin din metro si pana acum e ok
ma duc sa stau putin si eu in curte ca pana acum am bolit si am dormitat...sa vad ce mai fac la noapte
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase
12+
pisucmic spune:
Multumesc mult Simona si Deea!!!
E tare bine sa mai citesti din experienta altora!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
8+
irinuca05 spune:
| citat din mesajul lui miki1979 eu mai sunt..vroiam sa-i spun irinucai ca eu asa cum i-am spus si mai demult, nu consider prea tarziu termenul de 13 sapt+2zile - termenul limita pentru eco de DT este 13s+6zile. eu l-am facut la 13 sapt si bebe e mai mare cu 1 sapt si tot a fost ok bafta ![]() |
Ok, Miki, merg pe mana ta, ca am vazut ca ai experienta.
Astazi dimineata am avut o experinta tare neplacuta: am lesinat!
dupa ce m-am trezit, am mancat o cana de lapte cu o lingurita de ness si cu miere si am plecat in vizita la finii nostri (la doua case distanta de noi. eram la socri la tara). am stat 15min de vorba cu ei, in picioare, in curte.
si deodata am simtit ca imi tiuie urechile si mi se albeste imaginea in fata ochilor si am avut timp doar sa-i spun sotului ca nu ma simt bine. si am lesinat. m-a prins el in brate, m-a pus jos, au inceput sa ma ude cu apa si otet si mi-am revenit. dar am fost inconstienta vreo 20 secunde. cred
acum ma simt bine, maine ma duc la spital, la doctorita mea.
sotul nu se simte prea bine ca atunci cand m-a prins s-a rasucit brusc cu mine in brate si a facut o intindere la spate. acum merge ca un mosulet
va spun maine ce imi spune doctorita. sper sa nu fie ceva grav

7+
irinuca05 spune:
| citat din mesajul lui simona_j buna, eu merg joi la ora 12 la dr. badea:d marti nu mai erau locuri. tu ce mai faci? cum te simti? ai simptome, stari aiurea chestii de genul asta ? sarcina usoara :) |
buna simona. mi-am dat seama ca nu o sa ne putem intalni la cabinet
am povestit ma sus ce am patit duminica dimineata

luni dimineata ma duc la municipal sa vad de ce am patit asta?! mi-e frica sa nu se repete povestea, mai ales daca sunt la volan... maine ma duce sora mea la spital, oricum nu o mai las sa plece de la mine ca mi-e frica sa raman singura in urmatoarele zile. si ea fiind inca studenta, pot abuza de ea
tu cum mai esti?
7+