Fluturasi de martie-aprilie 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

apropo cand i-am auzit inmioara si cand l-am vazut cum se misca el eram extrem de bucuroasa, o senzatie fff placuta.
va

12 +http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

aaaaa si mai am si o infectie ff nasoala care trebuie neaparat tratata ca altfel poate provoca nastere prematura, infectie dupa nastere si inca ceva nu mai retin, iar tratamentul asta tre sa il fac in sapt 14

12 +http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor sunteti tare dragute!!! va multumesc!

m-ati inteles gresit...eu NU sunt suparata pe nimeni, cum am scris in mesajul meu, daca nu putem vb si de mancare-pofte, kg care se aduna atunci eu momentan nu am ce altceva ce sa spun. pt mine conteaza ff mult sa tin greutatea sub control si am vazut ca nu sunt singura de aici. dar am vazut ca majoritatea dintre voi doriti sa vb in continuare si ca aceste subiecte va intereseaza. so, vb cuiva de aici (stie ea cine ) cui nu-i convine sa nu citeasca.
nah, ca sa nu ma mai intind daca majoritatea din voi nu doriti sa mai cititi aceste subiecte, eu ma pot retrage si voi mai posta doar cand voi avea ceva de scris strict legat de bebe.
va fete dragi!!!!

simo, da si eu am fix 59,2 kg ca si tine... si asta dimineata ca seara se mai strange...

ally la mine bebe e in partea dreapta, tot acolo simt cum se misca!! si misca bb azi dimi de numa'-numa'

dya nu inteleg ce nu e in neregula cu bb!! imi pare rau de infectie, dar cum ai spus si tu se rezolva cu tratament!

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Dya, toate se rezolva...sa stai linistita si sa ai incredere in Doamne Doamne...

Ally , 10+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

dya - imi pare rau ca bebele pare sa nu fie bine. te inteleg ca nu poti fi calma acum ..dar, treb sa faci niste eforturi si pana la DT,sa nu superi bebicul prea tare, bine?multa putere sa treci peste momentele astea, si sa afli, ca pana la urma lucrurile sunt bine

Mergi la inceput

Yasmi, ti-am simtit lipsa...Pute-ai si tu incepe mesajul prin a ne spune....”Buna dimi....”...Deci sa inteleg ca daca tu simti in dreapta si este baietel....eu simt in stanga si este fetita???? As vrea un cuculet...dar, nu mai conteaza sanatos/sanatoasa sa fie. Ce ai mai facut astazi? Printesa ce cuvinte in limbi straine mai scoate???...Bine ai revenit....

Ally , 10+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

dya stai linishtita,de fapt ce ti-a zis dr ca nu e ok la burtica,translucenta nucala e ok ca de aceea s-a facut acest eco

bb yasmi eu sunt sustzinatoarea inca de la inceput a gravidelor fara multe kg..e sanatos si pt mama si pt bebe si nimeni si nimic nu o sa ma faca sa nu ma crizez daca o sa ma ingrash,cine nu vrea sa vada miorlaielile mele sa nu citeasca,cat despre ce gatiti eu sunt fooarte ok...acum trebuia sa o strang pe ama de gat ca n-am gasit ricotta si imi era pofta de pancakes?eu am mai fost la o odisee si au fost si acolo discutii,dar pana la urma acest forum e pt asha ceva,iar la varsta aceasta gestationala nici ca nu avem despre ce vorbi altceva

eu sunt tot la cele 51kg ale mele si sunt foarte mandra de mine,mai am 2sapt sa rezist asha

burtica parca a mai crescut sapt asta,maine ma pozez

ally eu nu cred ca mishca bb tau,e prea devreme!!

maine sun la dr mea de la Pitesti sa-mi faca programare la echo ca am vb cu ea si am hotarat sa facem o echo acum la 12s sa fim sigure ca le-am incheiat cu succes,sa nu va ganditzi ca vede sexul ca nu are echo performant

in rest nu am pofta de mancare,ma balonez rau de tot si am o stare de nervozeala acuta,i-am anuntzat pe totzi din jur sa nu ma agite

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 11+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally, anaxena,

anaxena, eu oricat am zis ca ma tin "pe pozitie" si nu mai mananc dupa 19.....sotului i a fost pofta de sandwich-uri calde.....si uite asa nu am rezistat la tentatii si am mancat 2 sandwich-uri.... de luni ca sunt singura pe acasa, fata la gradi, sotzul la lucru ma pun sa imi fierb legume (morcovi, fasole verde, cartof) si cu putin ulei de masline si sare.

ally azi a fost o zi superba si am stat mai mult prin parcuri!!

ma stau putin intinsa sa vad ce mai 'zice" buburuzu meu...

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

leeloo21 cate saptamani vei avea pe 27 cand te duci la morfo? eu mi-am facut programare pe 11 oct, cand voi avea 13sapt+2zile si din ce mi-au spus fetele de aici e prea tarziu pentru dublu test. eu mi-am facut programarea dupa calculele mele, din ce am citit pe aici, pt. ca doctorita mea nu mi-a spus nimic de testele astea. sau poate a considerat ca e prea devreme sa-mi spuna asta.
sarcina usoara

7+

Mergi la inceput

Anaxena, nu am spus ca a miscat ci ca simt ca este acolo pt ca este mai tare si cand dorm parca acolo ma jeneaza daca ma pun pe burtica. Stiu ca este devreme....mai am de asteptat...

Ally , 10+ bebe

Mergi la inceput