Fluturasi de martie-aprilie 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxy, tu unde ai pozitionata bebelina? stanga sau dreapta?

Ally , 10+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally dar nu trebuie sa-ti faci griji de bebe chiar daca nu mai ai nimic. simptomele se diminueaza de acum. asta depinde de fiecare, la unele persista mai mult dar la unele tin foarte putin simptomele neplacute. eu zic sa nu-ti faci griji.
nu stiu unde sa-ti zic ca este pozitionata buburuza ca nu mi-a zis si la eco era pe tot ecranul asa ca nu stiu. nici nu m-am gandit pana acum la chestia asat cu pozitia bebelinei. de ce ma intrebi?

S-a intamplat minunea mult asteptata15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Mai da sunteti vrednicute nu gluma
eu nu am facut mai nimic azi
cat au fost sotul si fata plecati am lenevit, citit pe net si baut o cafea cu lapte
apoi am dat cu nasul iarasi peste dara de parfum lasata de el si il rugasem sa nu se mai dea cu acel parfum ca ma termina mirosul si uite asa m-am pus pe canapea vreo ora....
apoi am dat tarcoale pe la vase dar nu am spalat decat lingurile

Strumpfitza credeam ca ma certi ca am poftit la oile soacrei
uff ai fi fost buna sa te trimit dupa o rochie pe la mall...mie imi place shopinguitul doar de haine sport , dar uneori merg in oras si ma plictisesc de probat si nu imi cumpar nimic....mie...ca nu te gandi ca raman cuportofelul plin ....ii cumpar la fitzoasa asta de fiimea....o sa vezi cand o sa vina bebe ca nici nu te mai uiti pt tine cat o faci pt el/ea

Ally hai nu mai gandi asa ...stii ca si eu eram panicoasa rau ca a patit samburel ceva de cand ma linistisem cu greturile si ametelile si durerile de burtica...si ai vazut ca bebe era bine mersi acolo...
acum deja are loc mai mult si momentan se distreaza fara sa ne deranjeze
nu iti zic ce emotii aveam cand m-am intins pe pat si dr. asta mi-a indreptat monitorul din prima spre mine...offf si cand l-am vazut pe samburel asa marrreeee si cum dadea din maini si piciore nu imi venea sa cred ca e la mine in burtica, dupa atatea noptisi zile de ganduri negre
o sa vezi ca e bine, mersi si o sa iti faca si cu manutza
si pana pe 16 ne incurajam reciproc, caci mie mi-a zis ca DT iese cam pe 13...si pana ma programez...tot in jur de 16 ajung si eu pe la dr.

Simona si eu gandesc la fel...rochie elegantzoasa imi trebuie la gabaritul meu

Roxy daca as fi avut ceva care sa mai imi vina iti dai seama ca nu mai eram stresata acum...dar eu pana in vara anului trecut nu am depasit greutatea de 55-56kg....
o sa caut ceva nu foarte elegant....si ieftin

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

la mine e pe partea stanga
acolo simt uneori cand se incordeaza burtica...parca sunt de la buric in stanga mai umflata si la prima eco la ovarul stang mi-a zis ca am ovulat si era corpul galben
asa a fost si fiimea...oare o fi tot fetitza

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Deea tu tot speri la o alta fitzoasa ca sa ai pe ce cheltui paralele eh ? Eu nu mai imi aduc aminte pe ce parte scria pe foaie aia de la eco de 8 sapt ca am ovulat, chiar m-ati facut curioasa, dar mi-e lene sa ma duc pana sus sa iau hartiile ca le-am dus dimineata de pe aici de prin bucatarie si am pus toate hartzoagele de pe la doctori intr-un dosar sus in dormitor.

Roxy, sa iti mai spun ca am facut curat si prin gradina nu numai in casa ? Am tuns iarba, am dat cu grebla, am strans , am adunat , curatat teresa dupa , udat floricele... ce mai, o veselie... dar e frumos, e asa o zi de toamna foarte frumoasa ... la sfarsit m-am pus cu fundul pe scari pe terasa si adulmecam mirosul de iarba proaspat taiata si ma uitam la gradina si floricele

Ma duc la si apoi sa stau oleak intinsa ca ma doare spatele, era de asteptat

Pe mai tarziu

BB on board!!! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza mai lasa-le ca de aia te doare si spatele si altele. mai ales cand o sa-ti creasca si burtica sa nu mai faci prea multe. eu dupa ce am patit la prima sarcina din cauza efortului, nu mai fac nimic acum. ai grija si tu ca nu-i de joaca. trebuie sa te fortezi cat mai putin acum.

deea

S-a intamplat minunea mult asteptata15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna,

reusesc si eu intr-un final sa mai intru pe la voi sa va transmit .

Fetelor eu vesnicam o senzatie de voma,dupa ce manancla 10 minute simt mancarea in gat si amsenzatia ca-mi vine sa vomit.Este ceva normal?

La cate saptamani se face DT?

Eu trebuia sa merg la control pe 9 sept,dar medicul are prea multe programari si trebuie sa ma duc abia pe 16 sept.Inca nu am vazut nici embrionul si mi-e teama.Nici semnatura nu o mai updatez pana nu sunt sigura ca totul este ok acolo...

Stiti cumva daca faptul ca am si uter retrovers afecteaza cumva sarcina?Adica pot avea riscuri si din aceasta cauza?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxy, Deea ...multumesc!!!

Ally , 10+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

fetelor, dar dyadya- avea la 12 eco. oare de ce nu o fi scris nimic pana acum? eu de cate ori am intrat nu ma gandeam decat sa-i vad mesajul, si cand colo, nicaieri.n-o fi ajuns acasa, o fi mers apoi intr-o vizita? tare mi-e frica si mie de eco- ma intreba cineva, am 10 SA si 4 zile, dar nu vreau sa adaug la semnatura, poate dupa eco de 12 SA si 1 zi- de pe 15 sept..pe mine ma nedumereste ca timp de 20 zile am varsat zilnic, si brusc s-a oprit..mai am greata declansata de anumite mirosuri,dar doar atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna fetelor
viss si celelalte imi pare rau ca v-am tinut in suspans dar la eco am reusit sa intru abea p la 13 am plecat pe la 14 fara ceva si am ajuns acasa pe la 15 si numai chef de calculator nu am avut. nu s-a vazut ce are intre piciorute dar nu conteaza asta neaparat acum important este catre sa fac dt pt ca cceva nu e bine la burtica nu stiu exact ce pt ca nu mai puteam vb m-a pufnit plansul de a trebut sa ma linisteasca dna doctor. a zis ca nu tre sa imi fac acum griji si sa ma calmez sa asteptam rezultatul de la dt dar cum ma pot eu linisti cand stiu ca comoara mea nu e bine in totalitate...translucenta nucala e de 0.83 sacul yolk vizibil excentric 3,4, crl 6 cm. daca va mai intereseaza ceva sa ma intrebati
imi cer scuze dar nu am citit mai nimic din urma si nici nu am dispozitia necesara, imi vine sa plang incontinuu

12 +http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput