Fluturasi de martie-aprilie 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
AllyLaur spune:
Simonelu, hai nu mai exagera ca ti-o iei
...cum adica” cu dimensiunile astea”?....ti-a stat foarte foarte foarte bine.....
Ally ,
10+ bebe
anaxena spune:
test
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
11+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
Ruxandrada spune:
Hello, burticoaselor!
Am intrat sa va salut si sa va doresc un week-end linistit!
Noi suntem bine, aseara doar am avut niste momente mai "nabadaioase", fiindca am fost la o petrecere si, pentru ca nu puteam sa-mi pun Utrogestanul intravaginal la 11 jumate, asa cum era programul, am inghitit cele doua capsule. Dupa vreo ora si jumatate mi s-a facut ingrozitor de rau- ameteala, stare de somnolenta, dificultati de respiratie, asa incat am plecat urgent acasa si s-a ales praful de toata distractia noastra... Acum imi e bine, nu cred ca am sa mai repet experienta...
Va pup pe toate!

R.
14+ 
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
Leeloo21 spune:

suntem bine! pe 27 mergem la morfofetala de primul trimestru si facem si bitestul!
am bebe mic cat o boaba de stugure in burtica! sunt tare mandra de mine:P
sunt in plina sesiune de restante la facultate..dar imi merge bine!
fac si eu mica reclama pentru firma noastra de familie..suntem orgabizatori de evenimente, iar sotul meu este fotograf profesionist, poate a venit informatia asta cand are cineva nevoie!
va pupam cu drag! un we placut!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de +8s 
nasterea in apa
pozici dragute
roxy_s spune:
ce burtici harnicute avem![]()
![]()
deea eu duminica viitoare merg la nunta dar nu-mi mai cumpar nici o rochie ca am 4 din care una sta foarte bine, asa ca aia o iau.nu vreau sa-mi mai cumpar alta. sper sa avem vreme frumoasa. tu mergi sambata?? hai ca o sa ne chefuim. sa faci si tu pozici.
.
sa stii ca ieri si azi burtica nu mai este asa mare si umflata pentru ca am mancat mai lejer si nu asa amestecat . ca pana acum explodam.
simona maine merg la gratar. si daca vrei iti trimit cu prastia si tie![]()
![]()
strumphitza mai lasa curatenia aia. si tu ai un fix?? eu incerc sa nu mai fiu asa obsedata de curatenie pentru ca nu este bine deloc. toata ziua buna ziua eram cu ochii in patru sa nu vad o firmitura. nu mai vreau sa fiu asa, mai ales acum gravi, nu mai vreau sa ma spetesc si sa fac treaba mult si carat aspirator si altele...trebuie sa te calmezi si sa stai si tu mai linistita. nu cred ca se face mizerie, la mine nu se face mai deloc ca pastram,doar eu o vad 

ally pai tu ai de asteptat mult pana pe 16 septembrie?? ce sa mai zic eu pana pe 20 octombrie![]()
![]()
viss cum te simti? tu cand ai zis ca mergi la doctor? sa fi linistita si sa gandesti numai pozitiv, ca totul va fi bine ai sa vezi

S-a intamplat minunea mult asteptata
15+
roxy_s spune:
ruxandrada asa se intampla de la utrogestanul luat oral, mai bine nu-l mai luai. de acum stii

leeloo

15+
AllyLaur spune:
Da mai Roxy, dar tu ai fost sapt asta ultima oara eu em fost pe 10 august ultima oara pt astai nu iti fac eco decat cand vor ei....mai bine mergeam la particular dar, acum...cea fost mult a trecut...mai aavem cateva zile pana pe 16 sept..
Ally ,
10+ bebe
roxy_s spune:
ally mai este putin si o sa treaca si saptamana asta imediat 

15+
AllyLaur spune:
Stiu
....dar, imi fac asa griji pt bebe ca de 2 sapt si ceva nu mai am nimic...sunt tare paranoia
.
Multumim de incurajare
!!
Ally ,
10+ bebe