Fluturasi de martie-aprilie 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

dragelor ce mult si repede scrieti abia tin pasul. apropo de kg eu ce sa mai zic ca sunt inca de la inceput +70 intr-adevar la 1,74 dar oricum trebuie sa tin cont la ce mananc ca altfel o sa fac 100 kg.
am vazut ca sunt in lista d epe prima pagina, ce dragut :), multumesc frumos

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata.
Am greturi f mari seara, de accea nu mai reusesc sa intru.
Imi pare rau de discutiile iscate cu kg si retetele. Mie imi plac discutiile astea. Daca insa nu ma intereseaza un subiect (cume cel cu site-urile cu calcule care-ti spun dc ai baiat sau fata...pur si simplu nu particip. E amuzant si distractiv, dar dc nu am incredere in ele nu mi le fac si asta e.
Deci haideti sa citim selectiv, dar sa scriem de toate, ca de aceea suntem aici sa comunicam si sa schimbam impresii.Si e imposibil sa ne placa tuturor aceleasi subiecte.

BB_yasmi, te rog sa revii aici ca tu ma mai tii pe linia de plutire cu kg. Daca nu m-as compara cu tine, poate as sari calul. DImineata aveam 59,2
Mai urez Bun venit noilor burtici, vreme buna pt Roxy la nunta si greturi cit mai putine!!!

Simona, mami de baieti David si Matei si 13+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna burtici
ieri nu am intrat deloc ca nu am avut net nu stiu de ce
nu am apucat sa citesc mai nimic din ce ati scis ieri dar am intrat rapid sa va salut si sa va zic ca azi la 12 am eco. abea astept, sper sa stea bebe bine la poza si sa se vada si ce are intre picioruse. am emotii fff mari, doamne ajuta sa fie totul bine si va rog tineti-mi pumnii
va

12 +http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici
v-ati trezit? eu deja imi beau cafeluta cu lapte.

simona eu saptamana viitoare merg la nunta dar mersi de urare, cica va fi frumos atunci ca m-am uitat eu la vreme

dyadya sunt sigura ca vei veni cu vesti bune si foarte bucuroasa de la eco. abia astept sa vad ce-ti zice si mai ales daca sta bebe la pozat.

azi nu am treaba,ce bine. totul este pus la punct asa ca azi este zi de ralaxare, maine iesim la iarba verde la un gratarel. afara este soare si senin doar ca este cam racoare.

madutza ce-o face? aseara a plecat la Moeciu? asa a zis? sau azi?

bb_yasmi hai nu mai fi suparici, hai si scrie

merg sa ma uit la tv putin pana imi beau cafeluta si sa mai stau cu buburuza mica de vorba.

burticilor care n-ati mai dat de mult pe la noi, unde sunteti si ce faceti?? mai dati un semn.

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

dyaadyazuza - tinem pumnii.ziua de eco este o zi speciala, plina de emotii si bucurie. te asteptam cu vesti, sa ne impartasesti si noua un pic din trairile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

neatza burtici mari si mai mici!!!
mici ma refer la tine Viss...pune si tu la semnatura saptamanile sa vedem si noi cum cres sambureii tai
Yasmi si Ally eu sper ca nu v-ati suparat. doar sunteti in w-e cu familia
Dya dya o sa vii numai cu vesti bune de la doctor
cate saptamani ai 12s+.??? poate se vede ce are bebe intre picioruse mai clar
acum sa nu va dezamagesc pe cele care vreti sa va ramana culoare caruciorului, dar aseara am vb cu o tipa care are 5luni jumate si ieri la eco i-a spus clar ca bebe nu mai e fetitza cum i se confirmase la ultimile 2 echo si ca i-a crescut cuculetz

nu mai stiu ce vroiam sa mai zic....aoleu Roxy sa nu imi zici ca saptamana viitoare suntem in 11 ca imi e rau...nu am cu ce sa ma imbrac la nunta....ptiu acum asta imi lipsea sa bantui prin oras dupa o rochitza...ce bine ar fi daca m-as putea eschiva....urasc shopingul si mai ales shoppingul de lucruri elegante

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!

Deea99, nu sunt eu cea care”s-a contrazis” cu Yasmi.

Roxy, tu cum te simti astazi?? Creste burtica, creste?

Simonacip, imi pare rau de greturile de seara.....dar, toate trec , ai sa vezi???

Yasmi, te rog intra si scrie asa frumos cum ne scrii dimineata de dimineata..”Buna dimi....!”....Hai sa trecem peste si sa mai vb una alta ca...

Ama, tu cum te mai simti...tot asa rau???

Madutza este deja ma Moeciu....a uitat de noi...mi se pare normal

Strumpithz, dar ce se intampla cu tine de nu ne mai vizitezi asa des????.....Hai ridica-ne moralul...Tu cum te mai simti???

Mai vroiam sa sp ceva dar...aaaaaaaaaaa

dYA...TE ASTEPTAM CU VESTILE CELE MARI....SA NU NE UITI....ASTEPTAM NERABDATOARE

Va buticoaselor

Ally , 10+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua burtici!!

Ce faceti? cam liniste pe aici , se vede ca e weekend si toata lumea e pe undeva la relaxare , numai eu cred ca-s in priza cu curatenia , ehh ce sa ii faci... boala grea , dar bine ca e sotu azi acasa si da el cu aspiratorul si ma scuteste pe mine de carat ditamai masinaria pe scari ca e tare incomod

Deea si spui ca te distrezi la nunta saptamana "aviatoare"? Cred ca esti prima femeie de o aud ca nu ii place shoppingul , te-as ajuta cu placere la asa ceva daca ai fi aici sau eu acolo Eu sunt o mare cheltuitoare , dar mi-am gasit pereche , sotul e si mai si decat mine , daca mergem impreuna la shopping, vai si amar de carduri

Dyadya, abia astept sa vii de la echo si sa ne spui culoarea caruciorului daca o fi sa stea bebe la pozat

Ally, ia spune mama, ti-e dor asa tare de mine?? Eu dupa cum spusei m-a bagat nu stiu ce in priza , toata saptamana numai intr-o curatenie am tinut-o...abia astept sa ma vad cum o sa reactionez inainte de nastere cand o sa astept sa nasc si sa il aduc pe bebe acasa, cica atunci e si mai dezvoltat nestingul si vai vai, cred ca il pun pe sot in fiecare zi la aspirat si curatat si eu smortu peste tot

Eu saptamana ce vine pe 8 septembrie , miercuri, am programare la eco de 12 sapt. Parca nu mai am rabdare sa il vad pe bebe , chit ca nu o sa mi se spuna sexul, macar o sa il vad si poate poate o sa ii si aud inimioara ca pana acum nu m-au lasat, ca cica abia pe la 12-14 sapt. ca acum e prea jos in pelvis , dar asa cum spuneam, ei nu considera o sarcina sigura daca nu treci de 12 sapt si de aia nu vor sa lase mamicile sa il si auda pe bebe, ca daca cumva Doamne fereste pierzi sarcina, macar sa nu fi auzit inimioara, plus ca numai in cazuri urgente ei fac eco inainte de 12 sapt, asa cum am fost eu pe la 8 sapt si cateva zile cand ma durea tare burta si credeam ca e sarcina ectopica si atunci m-am linistit ca e totul ok si bebe e bine si ii bate inimioara. Nu am sa uit niciodata cat de frumos si rapid ii batea inimioara si ce frumos statea acolo

Hai ca m-am intins cat o placinta, ma duc la treaba, gata pauza si apa plata cu lamaie

Un weekend frumos si cu soare , ca auzisi ca in Romania e cam racoare si innourat

BB on board!!! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Strumpitz, da, iti simtim lipsa.... Sa vezi ce repede trec zilele astea si hop...se face miercuri 8 si esti la eco. Eu pe 9 sept merg la intalnirea cu doctorita mea si pe 16 sept la eco de 12 sapt. Deci eu chiar mai am de asteptat...dar, bebe sa fie sanatos ca eu rabdarea TREBUIE sa am . Si eu am astazi program de curatenie dar, am lenea cat casa..., abia am aspirat toata casa si am bagat la spalat. Spor si tie....

Chiar nu mai este nici o burtica la Orizont???

Ally , 10+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Hai ma, ce-i linistea asta.

Ally, hai ca trece repede timpul si la tine...Sunt sigura ca va merita asteptaea
Deea, eu am purtat o rochita mai veche pe motiv ca nu voiam sa-mi iau una pe dimensiunile astea si nici nu era acum momentul de investitii in rochii de ocazie Noi suntem si cu casa acum...
DYaDYa, bafta la eco sa vii cu vesti frumoase!!
Roxy, gratarel placut azi sau miine cind mergeti. SI eu as papa un mic la gratar de ex
Strumphi bine ca ai partener la shopingareala, al meu ma saboteaza dc merg cu el...Nici macar o parere sincera nu-mi spune ca e mereu pe fuga si-mi spune ca imi vine bine doar ca sa scape si sa plecam
BB_yasmi?? 59,2

Simona, mami de baieti David si Matei si 13+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput