Fluturasi de martie-aprilie 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ok. daca nu se poate discuta nici despre mancare-pofte, nici despre kg , subiecte care au legatura cu sarcina, atunci ma voi retrage eu. imi pare rau, dar eu momentan nu am altceva de spus.

numai bine.

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Sa nu te prind ca nu mai intri pe forum. Pe noi cui ne lasi?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Draga Criss...ai incredere ..va fi bn..ma bucur ca ai ales sarcina.Ce ai tu, se keama la noi artrita reumatoida,o boala degenerativa ce afecteaza articulatiile. Medicamentele prescrise, intr-adevar sunt interzise in sarcina, dar ce poti face tu acum, cu bune efecte este miscarea..oricum daca te intereseaza iti pot spune mai detaliat ce anume pe PM..Sarcina usoara in continuare!

+ 11 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Criss, ai mare grija de tine si sunt sigura ca totul va fi bine pana la urma. Incearca pe cat posibil sa fii optimista.

V-am zis mai devreme ca fac pricomigdale, eeeeeeee nu am mai facut, tocmai ce am pus nucile la prajit ca a venit tata cu 2 platouri pline cu prajituri,fursecuri si pateuri. Asa ca nu am ce face cu atata dulce si o sa fac in alta zi. E bine ca am nucile prajite si curatate.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

fetelor, am lipsit mai putin de 24 de ore si voi ati scris 2 capitole. asta e bine, inseamna ca avem multe sa ne spunem. de cand citesc, am uitat cui trebuia sa multumesc pentru raspunsuri.
multumim pentru linkul cu drepturile gravidelor.
simona_j eu am programare la dna badea pe 22 sept. pana acum am fost in fiecare saptamana, si eram dezorientata cand m-ia zis sa ne vedem pe 22. deci nu ne vom vedea pe 7 cand esti tu acolo
ama te invidiez pentru medicul tau. eu mi-am calculat singura cand trebuie sa ma duc la morfofetala si DT, dar se pare ca nu am nimerit-o :(. cred ca pot folosi datele tale, pt ca avem cam aceleasi termene (eu am dpn 13.04.2010)
acum o intrebare: ce parere aveti: pot zbura cu avionul saptamana viitoare (pe 9sept) daca am avut hematom ? (in fine, la ecografia de pe 1 sept mi-a spus ca hematomul nu mi-a disparut, doar mi-au disparut scurgerile). plec cu noii nostri fini la Barcelona.
dr-ita mea a spus ca nu zborul ar fi o problema, ci plimbarea de acolo

7+

Mergi la inceput

Off!
sunt aici gravidutze cu probleme mult mai mari ca ale mele, iar eu va plictisesc cu prostiile mele...
criss si viss stiu ca vi se spune mereu sa fiti optimiste si par doar niste vorbe fara fond, dar eu chiar cred in puterea gandurilor pozitive.
mult succes si sa ajungem toate sanatoase sa ne strangem in brate copiii sanatosi!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Criss draga
inseamna ca ceea ce ai tu este Poliartrita reumatoida (in engleza daca vrei sa cauti pe google Rheumatoid arthritis). Se potriveste si cu deformarea degetelor, daca ai si dureri sau simti ca nu poti bine misca degetele dimineata etc. Intre teste ai facut si Factorul reumatoid? este un criteriu important de boala? Este o boala cu componenta autoimuna la care exista felurite tratamente. Oricum, daca mai vii in Romania, in Bucuresti, mergi si la Sf Maria sa fii vazuta, oricum, iti pot scrie pe PM daca ai nevoie de ceva sfaturi medicale. Multa putere si succes.

Va pup pe toate
Si sper ca isi revine si Bebe Yasmi, parca prea brusc si degeaba s-a suparat, cred si eu ca e hormonal, tot zicea Ama ca e asa de nervoasa de cand cu sarcina...

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 8+

Mergi la inceput

pisucmic si miki1979 ce medici aveti?
vad ca sunteti din bucuresti si foarte bine informate. lucrati in domeniul medical sau aveti niste doctori foarte buni?
credeti ca e ok daca dr-ita mea nu isi aduce aminte de mine la controale? am fost la ea 3 saptamani la rand, 1 data pe saptamana, saptamana trecuta chiar de 2 ori, luni si joi. si de fiecare data nu isi aducea aminte de mine. cred ca are f multe paciente si asta poate fi si un dezavantaj...
iar controlul dureaza 10 min. imi raspunde la toate intrebarile, dar am impresia ca vrea sa termin mai repede cu vorba.
nu stiu ce sa cred. cred ca toate consideram ca suntem f importante, iar sarcinile noastre sunt unice si vrem sa fim tratate ca fiind unice, nu?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Irinuca draga
eu sunt doctorita, dar cu totul alta specialitate; am intr-adevar o ginecoloaga foarte buna, tanara, foarte desteapta si scolita prin strainatate. O cheama Ilinca Gussi, e la Maternitatea Cantacuzino, iar in privat e in mai multe locuri (Euroclinic, Generis si Sapiens). O recomand cu caldura!
Pupici la toata lumea!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Criss, imi pare rau sa aud de problemele tale si sper ca totul sa mearga bine, sa duci sarcina cu bine la termen, apoi sa te tratezi. Ti-as sugera, chiar daca nu esti foarte convinsa, sa incerci un tratament homeopat, care nu este contraindicat pe perioada sarcinii. Stiu ca nu functioneaza la orice boala, nu stiu despre bolile reumatoide, insa eu tin in frau cu homeopatie, de peste un an, o tiroidita autoimuna cu hipertiroidie. Fara alt tratament, FT4 si TSH sunt normale. Doar anticorpii mai sunt mariti, desi au scazut mult fata de momentul descoperirii bolii.
Iti doresc multa putere si santate tie si bebelusului!

Stef 10+
It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

pisucmic si miki1979 ce medici aveti?
vad ca sunteti din bucuresti si foarte bine informate. lucrati in domeniul medical sau aveti niste doctori foarte buni?
credeti ca e ok daca dr-ita mea nu isi aduce aminte de mine la controale? am fost la ea 3 saptamani la rand, 1 data pe saptamana, saptamana trecuta chiar de 2 ori, luni si joi. si de fiecare data nu isi aducea aminte de mine. cred ca are f multe paciente si asta poate fi si un dezavantaj...
iar controlul dureaza 10 min. imi raspunde la toate intrebarile, dar am impresia ca vrea sa termin mai repede cu vorba.
nu stiu ce sa cred. cred ca toate consideram ca suntem f importante, iar sarcinile noastre sunt unice si vrem sa fim tratate ca fiind unice, nu?

7+

imi pare rau ca am creat o imagine gresita despre mine, nu sunt nici pe departe in domeniul medical, sunt economist si informatiile pe care le am sunt pt ca am trecut printr-o sarcina si nastere, la fel ca multe alte fete...
cat despre doctor, eu il consider bun si sufletist, insa parerea mea e subiectiva normal..daca citesti insa o sa vezi o mie de pareri diferite despre medici..nu e nici unul perfect, important e sa ai tu incredere in el, asta face cat 10 medici...
si eu la prima sarcina aveam momente cand deveneam nesigura, ca nu vorbeste mult cu mine, ca n-are evidenta noastra, ca etc etc...as putea insira multe..insa s=a dovedit ca de fiecare data cand sunt motive de ingrijorare le acorda atentia cuvenita.
si sper sa gasesti medicul potrivit pentru tine

Mergi la inceput