Fluturasi de martie-aprilie 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
madutza_bra spune:
Multumesc!
Acum chiar am plecat!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
miki1979 spune:
off, off si acum subiectul sensibil...mai fetelor, eu zic ca nu pentru rautati si intepaturi ne-am adunat aici..ca e prea plina lumea de ele.![]()
acum serios, eu personal sunt o gravida cu greturi moderate dar si pofte maarii, o impatimita a dulciurilor desi niciodata nu fac..si totusi nu m-a deranjat catusi de putin discutiile de mancare de aici, ba chiar imi facea placere sa citesc )![]()
si ma distreaza faptul ca un subiect ca mancarea sa creeze asa dispute. sa fim sincere, peste tot sunt emisiuni si se vorbeste de mancare, la fiecare colt de strada miroase a cate ceva ( ca sa nu mai zic de scara blocului cand vin acasa ) sau ce mananca colegii in fata mea la servici..e suficient sa ies putin din casa si sigur gasesc ceva sa-mi faca pofta...dar asta e, doar n-o sa invinovatesc pe cineva ca gateste ceva si imi miroase mie si eu n-am chef sau posibilitati sa fac..ca na, sa fiu sincera mor de pofta pastelor din italia
n-a , am zis-o..chiar daca era suspendat subiectul ![]()
la fel vor fii discutii despre multe alte lucruri din care noi trebuie sa invatam si sa ne inspiram, nu sa dam in cap celuilalt..eu nu sunt de acord cu zicala " sa moara si capra vecinului" ...fiecare avem avantaje si dezavantaje legate de locul unde locuim si conditiile in care traim ( doar ati vazut in ce palat traieste Strumphi ![]()
![]()
) )..dar nu pentru asta ne-am adunat aici, ci pentru idei constructive si sprijin..
eu sunt pro pentru orice vrea fiecare sa vorbeasca liber..
si scuze ca am indraznit sa-mi spun parerea, eu sunt o adepta prin firea mea a linistii si pacii..n-as indrazni sa supar pe nimeni nici cu gandul, de obicei prefer sa sufar eu decat altii..
asa ca
si
la toate fetele si sa nu indrazniti sa lasati ceva asa minor si neinsemnat sa va supere.
shihana spune:
Multumesc fetelor pentru raspuns..Sunt un pic surprinsa ca nu intalnesc pe nicio burtica a dr meu..acum 4 ani era o intreaga galerie..dar asta e..vin altii se pare din urma..credeam ca s-a intamplat ceva cu el..l-am cautat si la dr de care sa te feresti..ma gandeam k a gafat cu ceva in ultimul timp...nu stiu.. sunt un pic dezorientata in ce priveste alegerea medicului...la dr Peltecu as putea ajunge, dar nu stiu...mi se pare....imbatranit si eu as vrea cezariana, iar el mi se pare a fi adeptul nasterii naturale....nu stiu...noroc k am doar 11 sapt..
+ 11 s
cris85 spune:
Multumesc fetelor ptr raspunsuri
Mi-a fost diagnosticat ARTROSI REUMATOIDE imi cer scuze dar traducerea in romaneste nu o cunosc, cum nu cunosc nici traducerea analizelor de sange ce am facut. ( au cautat in sange: anticorpi anticitrullina, ANA, ENA, amilasi, lipasi, fosfatasil alc, cpk,uricemia, reumatest, pcr, ves)
aceleasi analize le repet si maine dimineata
Diagnosticul a fost in baza analizelor de sange si a consultatiilor.
In plus astazi am observat altceva.. ma dureau degetele de la mana, mi-am scos verigheta si inelele si am observat ca degetele mici ( mai ales degetul mic stang) erau inclinate in mod anormal in interior... genunchiul drept este foarte umflat ca si cand sub piele as avea o gentuta de apa...
Nu vreau sa va mai intrerup cu problemele mele..imi este foarte greu si plang toata ziua, nu am puterea sa ma ocup de casa, sa fac curat, sa ma joc cu fata... dar trebuie sa fiu puternica.
O sa consult si alt medic desi cred ca este putin de facut.
Pupici
Cristina, mama
lui Giulia ( 21.09.2007)..si
9+ ptr a doua oara :)
roxy_s spune:
am venit si eu de la cumparaturi. dar inca nu ma apuc de mancare ca dupa aia le fac prea repede si se racesc pana vine al meu.
madutza si eu m-am uitat pe prima si am plans, normal. ce frumos, abia astept sa-mi tin si eu buburuza in brate, s-o vad, s-o ating

.
eu zic ca-ti poti lua si tricou ca in week-end cica va fi caldut. deci fi atenta, caldut nu cald. in rest, sa-ti iei haine ca lumea ca mai ales la Moeciu la 2 pasi de munte este frig. noi si vara cand mergeam acolo zgribuleam seara. si este un aer, sa vezi ce bine o sa dormi.
bb_yasmi ai dreptate, si eu sunt de acord sa vorbim de toate. este si normal. sa nu pleci da? vii sa mai vorbim si de mancare si de kg![]()
![]()
happiness nu te supara, dar nu a zis nimeni ca cele de 60 kg sunt grase sau asa, chiar nu a zis. hai nu fi suparici. ca doar noi mai si glumim pe aici, ai vazut

. si este si normal ca unele fete sa se preocupe mai tare de kg si sa facem si comparatii care si cum este.
S-a intamplat minunea mult asteptata
15+
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris85 Multumesc fetelor ptr raspunsuri Mi-a fost diagnosticat ARTROSI REUMATOIDE imi cer scuze dar traducerea in romaneste nu o cunosc, cum nu cunosc nici traducerea analizelor de sange ce am facut. ( au cautat in sange: anticorpi anticitrullina, ANA, ENA, amilasi, lipasi, fosfatasil alc, cpk,uricemia, reumatest, pcr, ves) aceleasi analize le repet si maine dimineata Diagnosticul a fost in baza analizelor de sange si a consultatiilor. In plus astazi am observat altceva.. ma dureau degetele de la mana, mi-am scos verigheta si inelele si am observat ca degetele mici ( mai ales degetul mic stang) erau inclinate in mod anormal in interior... genunchiul drept este foarte umflat ca si cand sub piele as avea o gentuta de apa... Nu vreau sa va mai intrerup cu problemele mele..imi este foarte greu si plang toata ziua, nu am puterea sa ma ocup de casa, sa fac curat, sa ma joc cu fata... dar trebuie sa fiu puternica. O sa consult si alt medic desi cred ca este putin de facut. Pupici Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 9+ ptr a doua oara :) |
of Cris, imi pare rau ca treci prin asa ceva, pare destul de grav ce povestesti tu
dar dr nu ti-a spus ce inseamna sau cum poti duce sarcina la bun sfarsit, tinand cont ca asta e optiunea ta ?incearca macar sa nu mai plangi, sa te linistesti pt ca nu rezolvi nimic asa si ii faci rau si lui bebe in burtica. iar treburile curente pot sa astepte...nu are cine sa te ajute acolo ? dar daca ai veni in tara, nu ar fi mai bine ? macar pe perioada sarcinii sa te ajute cineva aici, acasa..?
roxy_s spune:
miki si eu zic ca putem vorbi despre orice.
madutza week-end placut, distractrie placuta, aer curat, vreme frumoasa si sa faci poze 

happiness tu cum te mai simti?? 

bb_yasmi unde esti? vino incoace si scre ceva, nu te supara asa usor si din nimic.

cris , cum zicea si mandreeac, chiar nu exista un tratament care-l poti face si pe perioada sarcinii?
anaxena ti-am vazut burticuta. un pic se vede dar lasa ca are timp pana la 40 de saptamani

15+
roxy_s spune:
cris si cred ca cel mai bine ar fi sa te si alimentezi bine mai ales mult calciu. nu ai lipsa de calciu? ca si asta poate afecta si mai tare oasele. si eu zic ca in tara ar fi mult mai bine.
15+
Deea99 spune:
Ally nu rade ....dar am avut zilele trecute 2 mesaje scrise de nici mie cand le-am recitit dupa ceva timp nu imi venea sa cred ca sunt scrise de mine...una e sa faci greseli din cauza tastaturi sau ma rog, asa sa se mai manance o litera sau o mica confuzie si alta e sa scrii bazaconii ca mine
pe primul l-am scris cu fiimea pe cap..i-am luat compas si nu stia cum sa-l foloseasca...i-am explicat/aratat....vine si se instaleaza in birou si incepe sa faca cercuri si la fiecare mm trasat ...vai , uite mama am reusit.....continuu mi-am intors capul spre ea de s-a dus concentrarea mea
al 2 lea fierbeam de nervi....are sotul un mod de a ma face sa renunt la net , de imi vina nu stiu ce sa-i fac
cum intru in birou nu sta 5 minute si incepe sa bage capul pe usa cu o fata de catelus din ala care cere mangaiere....si incepe zicand bland...mai stai mult....si tot zice la 3 minute....fierb de nervi....tip , ma enervez....si renunt ...iar el foooarte nevinovat...dar eu te mai lasam

...pai cum ma lasa daca intra peste mine din minut-n minut
Aoleu Miki, ca bine zici de pofte...de cand am vazut oile lui Strumpfitza poftesc la o pastrama

Happiness nici eu nu ma simt batrana dar am 35de ani

Madutza ce mi-ai facut mi-ai pus carucior albastru
eu tot sper sa isi schimbe culoarea...
pai ce fac eu cu toate papusile din mansarda
Shihana , nu dr. peltecu...vai am citit pe un forum niste povesti de groaza despre el....are o tipa copilul paralizat
mai bine ramai la asta cu N (ca nu i-am retinut numele) daca ai mai nascut cu el
ce greu ies rezultatele de la DT...mie mi-a zis sa sun pe 13.09 sa intreb daca sunt gata....cica nu se lucreaza decat o data pe saptamana
asta inseamna ca abia dupa 14 ma duc si eu la doctora
Madutza ziceai tu sa mai merg si la alt dr. eu as merge sincer , dar m-am tot gandit si nu am cum pt ca depind de sot...eu am carnet de 10ani dar nu am mai condus cred ca de 8=9...bine am mai facut-o ocazional dar numai am curajul sa plec singura.....si unde stau eu musai sa merg cu masina ....daca eram in oras..pai ma duceam la 3 dr![]()
va intrebati cum de sunt la pc...pai mi-a plecat stresul sa se plimbe cu trotineta....ca doar de aia si-a cumparat ieri trotineta....om la 40 de ani
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase
12+
cris85 spune:
Fetelor medicul reumatolog mi-a insirat o lista de medicamente ce trebuie sa le iau obligatoriu, ptr ca boala de care sufar poate fi incetinita dar nu vindecata. Sunt medicamente immunosopresive blocheaza defapt sist. imunitar insa pe alta parte voi fi predispusa la infectii si alte probleme, inschimb sunt interzise in sarcina chiar si in cazul planificarii unei gravidante, risc de malformatii, moarte in uter,...ect
Medicul s-a uitat la mine "urat" cand i-am spus ca eu aleg sa duc sarcina la bun sfarsit si nu am degand sa fac nimic care ar putea face rau bb. I-am cerut medicamente ce pot fi luate in sarcina, iar el mi-a raspuns ca singurul al fi cortisone, insa ajuta foarte putin in plus accelereaza osteoporosi ( scuzati dar nu cunosc traducerea
)
Maine dimineata trebuie sa refac analizele de sange.
Imi este foarte frica dar nu am ce face
Cristina, mama
lui Giulia ( 21.09.2007)..si
9+ ptr a doua oara :)