Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

La 4.30 am Mi.Pe la 4,15 o sa ies pe usa...Zici ca mai am un an pana atunci.Si asta micu parca simte,ca ma misuna intr-una.Dac-o fi asa agitat si cand se naste,am cam imbulinat-o.

18+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello burtici. Acu am terminat de citit ce ati scris. Harnice ati mai fost. Momentan eu sunt la munci.

Iar discutii despre kg. Eu una nu ma plang deocamdata si asa eram mai slaba decat trebuia inainte sa raman graviduta. Acu am 55kg(la 1,65) si sincer nu stiu unde am pus 5 kg, ca pantalonii vechi imi mai intra pe fund doar ca nu pot sa-i inchei..

Despre , ultima data mi-a venit sa-i dau vreo 2. Acu a inceput sa-i frica ca ii rau lui bebe.

Ana bafta la eco. Sa vii cu un carucior.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Eu urasc sa calc!!!! Nu-mi place deloc.
iar la spalat vase m cam doare spatele.....mai spal , mai stau, iar mai spal, iar mai stau si tot asa.
Shubu, glumisem cu mesajul dar mi-a fugit repede gandul la tine atunci.
Deci eu care am stagnat la kg sa zis SUPER.

Maine ma duc putin pe teren si dupa aia nu ma mai intorc la servici, sefa nu e, asa fug acasa. Deci maine nu cred ca voi mai activa pe aici.

bebelu, si eu cu fetita am mancat multa ciocolata

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

mai ,dar ati scrsi nu gluma
ptiu,sa nu va deochi
ma bag si eu la grasunici...m-am ingrasat si in timpul tr pentru fiv..si dupa ce am ramas gravi..cert e ca la 1,71 am la activ 73 kg mari si latesunt maximasau big mama cum zice cumnata-mea
nu ca mi-ar pasa prea tare dar am si 35 ani...sper sa reusesc sa le dau jos,daca nu o sa aiba bebe o mama "puternica"

Angie+18posibil

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ciau gagix
am reusit sa termin ce ati scris cu farfuria de varzuca calita cu scaritza afumata , yami, buna rau
S-o luam in oridine SEX???? CE E ALA din aprilie nu mai stim si nici nu poftim ii facem rau lu' bb si stam cuminti.
Ralu pei noi nici inainte nu faceam asa "rarutz" ca voi, auzi de trei ori pe saptamana , exceptand perioada de ovulatie cand eram
Greutate? hammm de ce vreti sa ne "depresam" cand sunt atat de frumoase kg astea, sunt cu un scop nobil si merita sacrificiu, dupa avem atat timp sa ne manechinuim cat vrem, acum bb sa fie sanatos.
Intru tot in gashca de peste 60 asta asa ca sa stiti gravi, grasa si frumoasait's my name

Ana...tinem pumnii sa vii cu vesti bune.

poopici la fete

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Fetele eu am ajuns acasa de la serviciu,stau, va citesc si-mi curg sanii in draci. ma uit pe bluza uda...este bine, poate o sa am si eu lapte mult mult.

Codruta cu de 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Eu imi fac unghiile si numar minutele.Ralu,nu mai rad de tine,promit
Apoi ma duc sa mafac sepsi si sa plecammm!!!

18+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Codruta deja curg????
nu e prea dvrm????

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta84

Fetele eu am ajuns acasa de la serviciu,stau, va citesc si-mi curg sanii in draci. ma uit pe bluza uda...este bine, poate o sa am si eu lapte mult mult.

semne bune anul are!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

shubulina bafta la echo

Angie+18posibil

bebe jucaus

Mergi la inceput