Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
bebelu86 spune:
Ana hai k mai ai putin
ahaaaa
vezi cum e???? ![]()
![]()
![]()

bafta multa si sa vi cu carut color 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bebelu86 spune:
ma intind si eu o lecuta in pat
sper sa gasesc muuulltte pag scrise si cu vesti bune, da????

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
loutzy spune:
Sominic usor Ralu. Daca nu e prea mare agitatie prin laborator ma apuc de studiat "Mama si copilul"

Laura
21+ cu 
Irinukaaa spune:
Pupicuti dulci si de la mine!
Ce ma distrati voi pe mine cu sexul... mai ales tu Ralu cu "cam de 3 ori p sapt. depinde de cum avem chef" - mortala ai fost. Foarte des cam de cate ori e? 
Noua mai ales de cand cu placenta jos inserata, ne e cam frica. Sa nu ne facem singuri problemele. Dar oricum comparativ cu primul trimestru cand si gandul de a face ceva ma ingrozea, acum e... minunat. Isi fac ceva hormonii de cap!
(ziki - va aparea si la tine cheful dar nu te astepta imediat ce ai trecut in trim II sa apara... vine-vine, stai fara grija).
Bine ati revenit Patricia si Alexa. Ma bucur ca suneti si voi bine, sanatoase si voioase!!!
Patricia... cu mancatul ciocolatei si eu am "probleme". Cata am atata bag. Evit cat pot sa-mi iau ca stiu ca nu ma pot abtine. Daca ar fi dupa mine numai dulciuri as papa...
- si la mine se pare ca e destul de sigur ca e baietel...
Ana bafta la eco! Sa vi numai cu vesti bune si cu caruciorul colorat!
Si eu fac parte din categoria 60+. De la 59 am ajuns la 65
... cu 1.70 inaltime - si se tot puneeee! Eu am pe cat posibil grija dar si inainte cam tot ce mancam se reflecta in greutatea mea. 
Irina ~
22+ cu 
Shhhht! Cresc...
Irinukaaa spune:
Somnic usor Ralu'!
Si eu ma prega sa ma uit la "Tanar si nelinistit". Mai sunt "fane" pe aici? ![]()
Irina ~
22+ cu 
Shhhht! Cresc...
vas spune:
Daaaaaaaaaaaaaa irinukaaaa, chiar ma gandeam daca mai sunt ca mine.
Cand era Eliza mica ma duceam in parc si aveam ce discuta cu bunicutele.
Numai ele mai stiau de filmul asta.
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
Irinukaaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vas Daaaaaaaaaaaaaa irinukaaaa, chiar ma gandeam daca mai sunt ca mine. Cand era Eliza mica ma duceam in parc si aveam ce discuta cu bunicutele. Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 poze2 bebelicu |
Si eu ma uit de cand a inceput (bineinteles cu mici pauze - cand n-aveam TV la fac intr-un timp). Imi aduc aminte ca eram prin clasa a VIII-a
. Chit ca aveam teze, examene... pentru "Tanar si nelinistit" orice era posibil! 

Irina ~
22+ cu 
Shhhht! Cresc...
ziki spune:
doamne, fetelor, cat pe ce sa va pierd!
am zis si eu doua vorbe la discutia despre sex, si cand sa imi intorc privirea la serviciu, pac-tac, erati la discutia despre kile...
alt punct nevralgic
si eu sunt la peste 60, am 80 de la 74, la 1.78...
cu prima sarcina aveam 60, si am luat 11 kile, dar iata ca de cand m-am lasat de fumat si am oprit pastilutele anti-bebe, am crescut incet dar sigur, pana am inceput epoopeea BB2 cu 70, am ramas graviduta la 74, si tanaaaam... ![]()
et voila! pun pariu ca pana ma cacai eu sa scriu aici, voi treceti la alt subiect 
eu va
si va urmaresc fidea, oricum 
sanziana - sef de trib si
15+ cu 
florintunde spune:
fetele
Mai da ce viteza aveti la scris..de abia acum am ajuns sa scriu..citesc cam de o ora productia voastra
ROXX si Eu am visat la prima sarcina ca nasc..in ultima luna noapte de noapte
DANGABRIELA noi am facut sex cand aveam 8 sapt si ne-am trezit amandoi plini de sange..a fost horror.Am fugit la dr a duoa zii dar bb era bine.Asa m-am speriat ca mi-a pierit cheful cam o luna de zil.e nu am mai f de frica.Acuma facem rar ..Eu ma simt ca o balena si nu prea mi se scoala![]()
YASMI.Eu n-am probleme cu manacatul...sunt extrema cealalta..trebuie sa maninc din toate ce vad
CODRUTZA.-Eu am pus deja vreo 5-6 kg in 16 saptamani(ma cantaresc in fiecare dimineatza dupa ce fac treaba mare
)
La capitolul mancare-am poftit supa crema de dovlrecei..n-am mancat in viata mea,nici macar n-am vazut
..da ma gandeam Eu ca ma apuc si fac..si aiesit bestial..cu cuburi de paine prajita 
pup
Mama de Mario si
de 16 sapt..

Cu Dumnezeu inainte!