Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 7
madutza_bra spune:
Am dormit si eu putin
si ce bine mi-a prins ![]()
Voi ati cumparat ceva pt bebelusi? Io cand am aflat ca e 90% fetita, am mers si am luat 2 body-uri
, apoi m-am oprit ca am zis sa astept sa fie 100 % fetita si apoi cumpar. Sapt viitoare merg la dr si sper sa aflu 100% ce este
Sa te ti atunci cumparaturi 
Fetele cu peste 20 de sapt ati inceput cumparaturile?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina Am taiat-o fetele.Doamne ajuta!!! 18+ ![]() Cu Dumnezeu inainte!Ana |
Bafta multa!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
15+ cu 90% 
Poze
florintunde spune:
Am vazut toate burticile si mamicile frumi frumi

Sunteti foarte tinere pe langa mine si frumoase ..felicitari..si sa dea Dzeu sa aveti copii frumosi si sanatosi
am pus si Eu poze cu familia mea mica si draga
urmeaza poza cu burrrtamare
16 sapt+MARIO 6,6 anisori
loutzy spune:
Madutza legat de lucrusoare pt bebe eu astept mai intai babyexpo si pe urma ma orientez ce si cum cumpar si de unde.
Laura
21+ cu 
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loutzy Madutza legat de lucrusoare pt bebe eu astept mai intai babyexpo si pe urma ma orientez ce si cum cumpar si de unde. Laura 21+ cu ![]() |
Poate nu am stiut eu unde sa caut, sau nu am avut rabdare, dar la babyexpo am vazut numai scumpeturi. N-am luat nimic de acolo. Am fost la vre-o 3 editii.
Iti spun asta ca sa nu fi dezamagita ca te duci la pomul laudat. Sper sa gaseti ceva frumos editia asta

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
15+ cu 90% 
Poze
bebelu86 spune:
Maduta si eu mi=-am facut o idee asa in mare ce gasesc prin magazine, net, iar acu astept babyexpo sa vdm dc gasim ceva mai interesant. dc nu, stim unde sa gasim.
Ana nu ai venit de la eco???
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
loutzy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
Poate nu am stiut eu unde sa caut, sau nu am avut rabdare, dar la babyexpo am vazut numai scumpeturi. N-am luat nimic de acolo. Am fost la vre-o 3 editii. Iti spun asta ca sa nu fi dezamagita ca te duci la pomul laudat. Sper sa gaseti ceva frumos editia asta ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90% ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Nu ma astept la cine stie ce oferte, dar sper macar sa gasesc patut/scaun auto la un pret mai ok. Daca nu ma orientez spre hipermarket-uri si Dragonul Rosu.
Laura
21+ cu 
bebelu86 spune:
luni seara cand am trecut prin cora, am gasit super carut 3in1 la 780ron. chiar mi-a placut mult de tot
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
loutzy spune:
SIncera sa fiu cele mai multe lucruri le-am vazut in cora, ma refer la patut, scaun auto, carut, sterilizator biberoane. In ceea ce priveste hainutele sigur ma duc in Dragonul Rosu ca au f multe modele si la preturi super(sunt deobicei pe seturi de matimi de la 0-12 luni). Asta numai sa ai rabdare sa te plimbi pe acolo. Si luna asta pe la sfarsit tot trebuie sa ajung ca pe urma mai greu cu deplasatul.
Laura
21+ cu