Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 4
mirela2 spune:
mai rarut ca i mai dragut![]()
de cand cu burta asa clar abia calc, nici de ale mele, se intind pe burta
si al meu numai cand are vreo intanire de busines ma pune sa i calc ceva, in rest nu face mofturi
ce ma bucur, am avut un sot care ma teroriza cu calcatul, nici la gunoi nu iesea necalcat
+19 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
shubulina spune:
Al meu sot e artist la calcat,zice ca nu-i place decat cum isi clca el.Iti dai seama ce fericire.L-a invatat ma-sa si ceva constructiv
18+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
Wudy spune:
Da Mada, EU am peste 60
. Asa sunt de cand ma stiu, pufoasa cum spune sotul meu. De cand sunt insarcinata am luat 1 kg jumatate. Ma asteptam sa iau mai mult pentru ca eu ma ingras si daca beau mai multa apa, insa stau bine deocamdata.
Dar nu-mi fac probleme pentru mai tarziu, daca o sa pot o sa le dau jos, voi face tot ce-mi sta in putere. Important este ca bb sa fie bine, sanatos.
fetele
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra bebelu, [ mai sunt si alte burtici in situatia mea? ..care nu se baga in discutia despre kg? adica burtici cu kg sarite de 60? Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90% ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
16+
bebelu86 spune:
mie imi place sa fac curat in haine ![]()
si sa calc. dar nu camasi pretentioase si panatloni de stofa. 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
shubulina spune:
Te invit pe la mine Ralu.Iti fac/cumpar praji si salata de vinete![]()
18+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
simis spune:
Ralu esti invitata peste tot cu asa placeri ca ale tale...
Fetili va pupacesc ca ma duc sa ma fac frumoasa - epilat, pensat, mani, pedi..abia astept

mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simis Ralu esti invitata peste tot cu asa placeri ca ale tale... Fetili va pupacesc ca ma duc sa ma fac frumoasa - epilat, pensat, mani, pedi..abia astept ![]() ![]() |
bravo
sa vii frumoasa

+19 
si mami de Vlad (12.12.1999)

Cristian Andrei-29.12.2008 si acum