Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

vad ca am ramas singurica pe aici
asa k ma bag la nani
somn usor si noapte buna tuturor

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Trezireeeeeeaaaaa!!!

Hai ca am si gogo!

Shubulina felicitari pt baietel, nu-mi audc aminte daca aveati vreo preferinta, important e oricum s afie sanatos!!!
Condoleante pt bunic, imi pare tare rau de pierderea ta!

De ea felicitari pt eco...deci inca nu e sigura culaorea..hmm...

Vorbiti de hainute..eu n-am curaj s ama uit pe net...sunt asa de frumoase, dar eu inca nu stiu sigur daca ramane caruciorul roz asa ca...mai asteptam. Oricum pt cumparaturi e clar mult prea devreme.

De kg nu mai vorbiti fetelor, mancati sanatos - daca se poate- (nu ca mine gogosi la mic dejun), mancati cat simtiti nevoie nu dublu ca sunteti 2 sau 3 si cam atat...depind e conformatia fiecaruia si bagajul genetic. Important e ca bebe sa fie bine!
Imi aduc aminte la odiseea llui Robert ca unele fete mancau pt 4 ca sa produca sufiecient laptic... ei acolo e acolo!
Eu, de e x, in primele luni am mancat dulce (ceea ce n-am facut in sarcina) cred ca din motiv de oboseala imi cerea corpul tot timpul..si cred ca de acolo am ramas eu cu 4kg. Ma rog...sanatoase sa fim!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

lori sarna de cafea si gogosi
iamy iamy

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bebelu eu cred ca obosesti de la sarcina, nu de la putinele kg pe care le-ai luat. Eu cred ca cine e predispus sa ia in greutate va lua, cine nu...nu. Eu v-am spus ca am luat in sarcina trecuta 24 de kg si dupa sarcina am ajuns ca inainte, fara nici un efort, nu aveam nici urma de burta, nici nu stiu unde s-a dus

Shubu ai fost mortala cu "piesa", o sa vezi ca asa o sa te faci

RaluKara incearca sa mananci ceva ce ai avea tu pofta, nu exista???Imi pare asa rau cand aud ca inca iti mai e rau

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

neataaaa
azi nu am mai fost asa matinala.
ma duc sa imi fac de papa si revin

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burtici
Shubulina ..condoleante.stiu prin ce treci ,si eu mi-am pierdut bunicul acum 2 saptamani si mi-e extrem de greu,dar pt bebeii nostri trebuie sa fim tari
pup restul fetelor si fug la bucatarie...ca m-am apucat sa fac o salata boeuf

Angie+18posibil

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bebelu ce-o sa mai calci la hainute de bebe dupa ce nasti, de o sa te saturi. Sa stii ca te invit si la Sibiu la calcat, eu ofer cazare si mancare la munte, ca de Sibiul e mai la munte, ce zici ?te bagi??

Loutzy eu am citit mama si copilul o data cu cresterea copilului, inainte de a implini luna citeam ce scrie la luna respectiva, ca altfel uitam

Irinuka multumesc, nu pot sa cred ca te mai uiti la Tanar si nelinistit, m-am uitat la el cand faceam pauza de invatat cand dadeam la liceu, apoi cand dadeam la facultate, apoi in sesiune si m-am lasat, m-am gandit ca o sa il vada copiii mei si o sa imipovesteasca cum se termina

Florintunde suna bine pofta ta cu supa crema, parca as manca si eu

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

patricia vreau si eu la sibiu, superb oras
ne bate gandul sa ne mutam acolo

ref la calcat haine bbi, asta cred ca s ar recomanda in primele luni,
apoi tre sa si formeze si ei un sistem imunitar, parerea mea

Mergi la inceput

ANgie spor la treaba.
sa ne opresti si noua cate o portie
am vrut sa fac si eu ieri, dar nu mai aveamloc p aragaz si pt asta. asak facem sapt viitoare

Patricia suna interesant propunerea ta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

angi, cuscra sa faci mai multa ca poate tragem o fuga la mare

Mergi la inceput