Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irinuka ia baga tu poze cu achizitiile, patutul, mobila si ce zici ca ai mai luat, sa ne delectam si noi

Roxx o poti folosi si pe cea veche, desi s-au modificat unele chestii, dar ne mai intrebi pe aici una alta si te mai contrazicem noi daca e ceva gresit.

Ana imi pare rau pentru bunicul tau. Condoleante.
Dar te felicit pentru caruciorul albastru... ma bucur pentru tine!

Mirela in primele 6 luni am calcat tot, apoi am rarit-o. Hai la Sibiu, intr-adevar e f frumos orasul

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

M-as muta si eu in zona Sibiului maine, daca ar fi piata muncii la nivel de Bucuresti...eh, vise. Pana atunci ne multumim cu vizite.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!

Mai e valabila invitatia pt. Sibiu ? Da' nu pt. calcat, ca nu-i punctul meu forte, ci asa, ca turist . E orasul meu de suflet, unde mi-as dori sa locuiesc in Ro (din cele pe care le cunosc, desigur). Fff frumos si civilizat!

Si eu ma simt stoarsa de puteri, molesita si blegita ...

mamma bis - o fetita si 24s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burticute. Nu am apucat aseara sa va spun noapte buna ca exact la sfarsitul schimbului au venit o multime de probe si cand am ajuns acasa m-am bagat la somn.

Multam de cafeluta.

Mi-ati facut pofta de slata boef. Diseara imi vreau sa-mi fac pofta cu niste snitele de creier.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

laura cumma ucizi tu pe mine cu creier

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Bancul Zilei de pe HotNews.ro

O femeie se plange alteia ca barbat-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "Ce avem de mancare?"... Cealalta ii zice:
- Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi negri si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva...
A doua zi se intalnesc din nou:
- E, cum a fost? - Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexy... ce sa mai... bomba...
- Si?
- Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi?"

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori, numai lamancare le sta capul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

lori, numai lamancare le sta capul

daaaa..ca-n bancul ala cu "iti fac tot ce vrei tu sa-ti fac si el zice -fa-mi ardei umpluti!"

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

neata fetele
scuze ca am disparut din peisaj in ultimile zile
am avut inchidere la munca ,am stat pana tarziu , mi-a fost si f rau , cred ca de la sarcina.... dar...astazi e prima zi fara rau deci tot e bine , sunt optimista

angieeeeee ... sa-mi spui cum iti iese maioneza pt beouf si cum o faci sa fie buna (stiu ca sa va fi!)

am vrut sa-mi iau si eu CO in per 13-17.09 si sefa mi-a spus ca nu se poate motiv pt care m-am infuriat si mi-am facut calculele cum sa scap mai repede de aici... la sf lunii octombrie gata ! adica mai am 8 sapt de munca si 1 SINGURA INCHIDERE URAAAAAAAAAAAA

deja m-am super bine dispus singurica

PS: ce ma fac cu ametelile... sunt crunte , nici sa inchid ochii seara cand ma culc nu pot , zici ca-s in star trek cu patul ... si peste zi ... oribil ... sapt viitoare merg la confirmare de sex de bebe si ca e totul ok si sper sa-mi spuna dr. ce sa fac ca nu mai pot

pup pup

aaa: eu dimi asta nu bag gogosele , ci pui dulce-acrisor cu ananas si orez basmanti

mami 16+
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Hahhaaaaa ... in perioada asta si mie imi sta gandul numai la mancare. Si iata ca am mai gasit ce sa imi fac, salata boeuf.

mamma bis - o fetita si 24s de

Mergi la inceput