Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
bebelusi spune:
Irinuka ia baga tu poze cu achizitiile, patutul, mobila si ce zici ca ai mai luat, sa ne delectam si noi
Roxx o poti folosi si pe cea veche, desi s-au modificat unele chestii, dar ne mai intrebi pe aici una alta si te mai contrazicem noi daca e ceva gresit.
Ana imi pare rau pentru bunicul tau. Condoleante.
Dar te felicit pentru caruciorul albastru... ma bucur pentru tine!
Mirela in primele 6 luni am calcat tot, apoi am rarit-o. Hai la Sibiu, intr-adevar e f frumos orasul
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
inaioana spune:
M-as muta si eu in zona Sibiului maine, daca ar fi piata muncii la nivel de Bucuresti...eh, vise. Pana atunci ne multumim cu vizite.![]()
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
abramburika spune:
Neata!
Mai e valabila invitatia pt. Sibiu
? Da' nu pt. calcat, ca nu-i punctul meu forte, ci asa, ca turist
. E orasul meu de suflet, unde mi-as dori sa locuiesc in Ro (din cele pe care le cunosc, desigur). Fff frumos si civilizat!
Si eu ma simt stoarsa de puteri, molesita si blegita ...
mamma bis - o fetita si
24s de 
loutzy spune:
Neatza burticute. Nu am apucat aseara sa va spun noapte buna ca exact la sfarsitul schimbului au venit o multime de probe si cand am ajuns acasa m-am bagat la somn.
Multam de cafeluta.
Mi-ati facut pofta de slata boef
. Diseara imi vreau sa-mi fac pofta cu niste snitele de creier.

Laura
21+ cu 
Lorich spune:
Bancul Zilei de pe HotNews.ro
O femeie se plange alteia ca barbat-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "Ce avem de mancare?"... Cealalta ii zice:
- Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi negri si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva...
A doua zi se intalnesc din nou:
- E, cum a fost? - Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexy... ce sa mai... bomba...
- Si?
- Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi?"
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 lori, numai lamancare le sta capul +19 ![]() si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
daaaa..ca-n bancul ala cu "iti fac tot ce vrei tu sa-ti fac si el zice -fa-mi ardei umpluti!"
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

andri31 spune:
neata fetele
scuze ca am disparut din peisaj in ultimile zile
am avut inchidere la munca ,am stat pana tarziu , mi-a fost si f rau , cred ca de la sarcina.... dar...astazi e prima zi fara rau deci tot e bine , sunt optimista
angieeeeee ... sa-mi spui cum iti iese maioneza pt beouf si cum o faci sa fie buna (stiu ca sa va fi!)
am vrut sa-mi iau si eu CO in per 13-17.09 si sefa mi-a spus ca nu se poate motiv pt care m-am infuriat si mi-am facut calculele cum sa scap mai repede de aici... la sf lunii octombrie gata ! adica mai am 8 sapt de munca si 1 SINGURA INCHIDERE URAAAAAAAAAAAA
deja m-am super bine dispus singurica
PS: ce ma fac cu ametelile... sunt crunte , nici sa inchid ochii seara cand ma culc nu pot , zici ca-s in star trek cu patul ... si peste zi ... oribil ... sapt viitoare merg la confirmare de sex de bebe si ca e totul ok si sper sa-mi spuna dr. ce sa fac ca nu mai pot
pup pup
aaa: eu dimi asta nu bag gogosele , ci pui dulce-acrisor cu ananas si orez basmanti ![]()
mami
16+
lumina si putere
bebe dulce
abramburika spune:
Hahhaaaaa ... in perioada asta si mie imi sta gandul numai la mancare.
Si iata ca am mai gasit ce sa imi fac, salata boeuf.
mamma bis - o fetita si
24s de