Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

fetelor...nu stie nimeni in ce consta o consultatie clinica?

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Pai Deea,la ce te referi mai exact?

18+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Deea..fi mai explicita te rog ca imi da cu virgula
in ce context folosesti ''consultatie clinica'' ? sa imi dau seama ce vrei sa spui

Simo 23

Mergi la inceput

pai doctorita mea mi-a zis k ne vedem la sfarsitul lunii la o consultatie clinica...si nu stiu in ce consta.

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

De_ea cred ca se refera la consultatie generala(te cantareste, iti ia tensiunea si o sa-ti dea trimitere probabil pt viitoarele analize).
Cel putin asa a fost la mine sapt trecuta.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Da Deea..iti face o examinare clinica ..adica iti ia tensiunea, greutatea, pulsul..te asculta la plamani. inima..coreleaza datele cu antecedentele medicale daca exista..din pct de vedere genetic..
in urma acestei consultatii hotaraste ce analize iti da mai departe sau ce trebuie sa faci.

Simo 23

Mergi la inceput

multumesc.sunteti niste scumpe.

16+ cu posibil

Mergi la inceput

unde ati disparut toate?

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

roxx, si eu am avut aceeasi dilema ca tine pentru hai utele de la rodina si mi-am comandat aceleasi marimi de care ziceai si tu...
acuma sa vedem cand vin cum sunt. promit sa anunt. dar nu uita ca scria ca daca ai comandat marimea gresita nu-i bai, refaci comanda cu alte marimi.
oricum marimile la blugi difera rau de tot....eu care nu sunt tocmai o slabuta am blugi de la marimea 37 la 40, in functie de model si de croiala....
mi-ar fi placut sa aibe si ei o reprezentanta prin bucuresti, ca acolo ajung usor dar taman la timisoara si arad,, prea departe...

Raluca 20s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mai e cineva pe aici???

tunde mi-e frica de nasterea naturala. mi-e frica de durere, mi-e frica de tot ce inseamna ore de travaliu etc.

deea felicitari pt vestile bune. lasa k mai ai timp.mai bine sa iti zica sigur ce si cum, decat sa zica probabil si dupa sa se suceasca. vezi cum a fost la mine.

Ana felciitari pt si condoleante pt bunicul tau. ce ciudata situatie. nici sa te bucuri nici sa suferi nu iti vine.

eu am fost p la mama. am ajuns mai dvrm, ca am luat-o p jos de la timpuri noi pana aksa...
am ajuns la 57kg
deci in 2sapt am pus 1kg.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput