Actiunea 3 sate - Va multumim!
Raspunsuri - Pagina 33
vias spune:
Doamne Ajuta!!! ca si cea de-a doua operatie sa fie un succes!!!
Laura...stiu ca pt tine nu a fost deloc usor sa faci ceea ce ai facut! Felicitari...si DD o sa te rasplateasca...negresit!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
OanaRusu spune:
Ieri dupa-masa am ajuns in Tarcau cu Iulian si parintii lui.
Numai ce am intrat in sat si Iulian a inceput sa vocifereze de fericire ca a ajuns acasa
Mai tarziu, asezat pe pat, am vazut cum a reusit micul ghem de om sa se adapteze piciorusele lui chinuite: s-a deplasat pe fundulet, sprijinindu-se in maini, pana la margine si a luat fericit camionul lui verde .
E un copilash tare istet si vioi, sper sa le ajute Dumnezeu sa treaca prin asta cat mai bine si sa ajunga Iulian sa fugareasca ratzele prin ograda.
Zona e atat de frumoasa incat noi sigur mai mergem - oricum a fost operat acum doar la un picior, peste 3-4 sapt trebuie intervenit si la celalalt.
Numai bine tuturor!
Laura, daca operatia urmatoare e tot pe luni, m-as bucura tare mult sa ne vedem la Tarcau - dc ai timp - in duminica precendenta.
(tot noi mergem dupa ei)
Laura25 spune:
Oana, sunteti niste oameni extraordinari! Am vorbit cu Anca aseara la telefon si mi-a spus ca voi ati venit sa ii aduceti acasa. Sa va dea Dumnezeu sanatate si multe bucurii! Sigur ca as vrea sa ne intalnim. Tinem legatura si fac tot posibilul sa ajung sa va vad atunci cand veniti. Si va astept oricand aveti pofta de o plimbare in Moldova!
Inca odata, multe multumiri din partea Mihaelei, mama lui Iulian pentru tot sprijinul financiar si moral pe care l-a primit de la membrii !
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
anca_27 spune:
Iulian e in operatie, sigur un gand bun e de folos. Doamne-ajuta!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
Laura25 spune:
Anca, multumim de informatie! Doamne ajuta sa fie bine!
Stii ceva de evaluarea la prima operatie? I-au scos ghipsul? Stii amanunte? As suna pe Mihaela, dar o las sa se linisteasca, o sun mai pe seara. Ii tinem pumnii puiului de om sa se faca bine definitiv.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
marius spune:
Tin pumnii!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
ellinia spune:
Speram sa fie totul bine! Doamne-ajuta! Le tinem pumnii!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Dodo-pui spune:
Doamne ajuta si lumineaza!
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Iulian e in operatie, sigur un gand bun e de folos. Doamne-ajuta! |
si de la mine! recuperare usoara.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!