Actiunea 3 sate - Va multumim!

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Am vorbit cu Mihaela intre 1 si 2 - Iulian dormea.
Medicul a spus ca a scos firele de la prima operatie si ca totul pare bine, insa ghipsul a fost putin "avariat" de plimbaretul de Iulian si i-a recomandat Mihaelei sa-l mai "tempereze" - Iulian e tare activ, ieri au fost toata ziulica la noi si a explorat tot ce a putut asa cum stie el sa se deplaseze pe funduletz.
Se pare ca are o raceala mai veche - gen bronsita - la plamani, macar ca pe mine ma surprinde pentru ca nu face temperatura si nici nu l-am auzit tusind deloc (in nici una din cele 2 nopti dormite la noi).

Sper sa treaca cu bine astea 2 zile - e greu cu recuperarea ca are dureri micutul si nici nu prea are voie sa pape.

Teoretic pe vineri ii externeaza si sotul meu ii duce inapoi acasa - cel putin asa e planul deocamdata.

Sa le tinem pumnii in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ii tinem pumnii micutului!

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Recuperare rapida, pui curajos!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Doamne ajuta sa fie bine!

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Doamne ajuta!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Iulian, multa sanatate si recuperare rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Doamne ajuta sa fie bine!

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!

Readuc in actualitate acest subiect ca sa va spun ca am mai fost cu o ultima tura de pachete intre Craciun si Revelion. Planuisem sa merg in saptamana diniantea Craciunului, dar nu am reusit. Oricum copiii s-au bucurat chiar daca a intarziat putin Mosul la ei.

Am fost in 29 dec, intr-o zi cu un soare minunat (si un pui de ger pe masura). M-a ajutat sotul, un prieten si domnul Florin, asistent social la primaria Pangarati. Am dus haine, incaltaminte, jucarii si rechizite la copii, haine si ceva prosoape, lenjerii de pat parintilor. Am incercat sa pun macar cateva caietele, pixuri, creioane, culori, acuarele in toate pachetelele pt copiii de scoala.
Am lasat o cutie cu haine si o cutie cu jucarii, la cei 5 frati (din pacate nu am putut cobora cu masina pana la casa lor, a urcat mama lor pana la drumul principal unde eram cu masina, asa ca nu am reusit sa vad copiii, desi tare mi-as fi dorit). Am pus special pt Carola o fustita f. frumoasa si o parte din colectia de reviste cu printese a fetei mele.
Am fost apoi la o familie cu 2 fete (de 8 si 10 ani), crescute doar de mama lor (am aflat cu surprindere ca barbatii sunt cam rari in comuna aia, ca fac ce fac - copii adica- apoi 'se evapora' lasand tot greul pe umerii femeilor). Aici am cunoscut-o pe Florentina , fetita de 10 ani, care ia numai premiul I la scoala. Au inceput sa ii scllipeasca ochii cand i=am zis ca o sa gaseasca si jucarii in pachetul ei, apoi ne-a spus o uratura frumoasa, ne-a imbratzisat si a promis ca o sa fie cuminte si o sa invete bine in continuare.

Am mers apoi pe un drum lung, ce serpuia de-a lungul paraului, printre case razletze, pana la o familie cu 2 fete crescute tot de o mama singura. Casa lor, mica si darapanata, e pe un deal abrupt. Se ajunge sus pe o carare ingusta si greu de urcat.
Am lasat o cutie mare cu haine, paturici, jucarii, incaltaminte la o familie cu o fetita de 6 luni. La fel am lasat haine, jucarii si incaltaminte altei fetite sub 1 an crescuta de o mama f. tanara, singura (si ceva haine pt mamica).
Am mai mers la o fetita de 3 ani (crescuta tot numai de mama si bunici), dar nu am gasit acasa decat pe bunic. Sunt insa sigura ca s-a bucurat cea mica de jucarii si mama de tot ajutorul dat.
La ultimele case la care ne-am oprit am cunoscut 4 copii frumosi si cuminti (o fetita de 7 ani, doi baietei de 10 ani si unul de 3) si pe parintii lor care muncesc din greu, cu ziua, pe unde apuca sa ii tina la scoala si sa le asigure painea pe masa.
Prin intermediul unui prieten care lucreaza acolo am mai trimis cateva sacose unei familii cu 3 baieti din Tarcau si la 2 familii din Castelu cu copii mai marisori, de 10-13 ani (la ei am trimis cele mai multe rechizite).

Cand am sortat hainele pe categorii am pus deoparte cativa saci (din aia menajeri pe care i-am inchis bine si i-am depozitat in boxa) cu haine si incaltaminte de vara pt copii pe care o sa ii duc in mai-iunie.

Va multumesc din nou tuturor pt bucuria pe care ati facut-o acestor copii si parintilor lor. Imi pare rau ca nu ati putut fi acolo cu mine sa vedeti sclipirile de fericire din ochii copilasilor. Va multumesc din suflet ca m-ati ajutat sa fac aceasta actiune.

Daca imi amintesc corect, au fost ajutate in total 15 familii.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cateva din pozele de la ultimul drum le gasiti de aici : http://picasaweb.google.com/LauraRsiB/Actiunea3Sate#5559019824426158146

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput
Mergi la inceput