Actiunea 3 sate - Va multumim!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Laura, saptamana viitoare pot sa iti mai trimit 2 cutii cu pulovere pt fete mai maricele sau mamici mai slabute si niste pantaloni si tricouri pt barbati?
Cutii de dimensiuni normale

Daca nu mai ai nevoie de ele, o sa le gasesc alti destinatari, dar as prefera sa ti le trimit tie, ca sigur mai e cineva pe acolo care are nevoie de lucruri de toamna.
Si in plus, in tine am incredere ca ajung unde trebuie

Si cu asta ma opresc

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

La Multi Ani , Laura, sa fii sanatoasa, fericita si implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Alex_andra, da. Saptamana viitoare e ok si bun ce te-ai gandit sa trimiti.

ninny, multumesc mult!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Laura, am mai trimis si eu azi un colet, cu ceva lucrusoare pt copii de 4-6 ani :ceva incaltaminte, niste ciorapei, camasi, maieuturi, pantaloni, caciuli.....si nu mai stiu ce.sper ca e ok.nu sunt noi, dar sunt in stare buna, ce am mai gasit pe la denis, caci momentan, am tot ales, iar acum are foarte putine lucruri, doar cele care le poarta efectiv.sper sa fie de folos cuiva ceea ce am trimis.

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mai trimit si eu un pachet la inceputul saptamanii...cu haine pt copii mai marisori...pt femei si barbati. e ok asa???
Laura

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Laura, luni sau cel tarziu marti mai trimit si eu un pachet, asa cum am zis.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucaswww.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Buna seara!
Astazi m-am intalnit cu Daniel, tatal copilului cu probleme la picioare si i-am dat 1230 lei, cati s-au adunat in urma donatiilor in lei si valuta. V-a multumit din suflet tuturor. Este un ajutor mai mult decat bine venit si nesperat pt ei. Joi medicul le-a spus sa mearga luni la Tg. Mures, aseara au vorbit din nou si i-a amanat cu o saptamana. L-am rugat sa ma sune si sa ma tina la curent cu evenimentele. Imi spunea ca numai drumul pana acolo il costa 250 lei, pt ca merge cu masina cu o cunostinta care atat ii cere. Azi a fost la liderii de sindicat din fabrica unde lucreaza, le-a povestit despre problemele lor si a primit ca ajutor 'imensa' suma de 100 ron. Deci voi, care ati aflat de ei doar din relatarile mele, l-ati ajutat mult mai mult decat au facut-o cei care il cunosc personal. Va multumesc si eu din inima tuturor.
dupa operatie vor urma 6 saptamani de stat in gips, apoi in functie de cum evolueaza probabil o perioada de recuperare, cu gimnastica medicala.

Conturile sunt in continuare deschise, daca mai doriti sa ajutati, inca puteti sa o faceti.

Mergi la inceput

In continuare puteti trimite daca aveti la indemana haine pt copii de 9,10,11,12 ani. Din ce am vazut in ultimele pachete sortate, am primit mai multe haine de fete deact de baieti. Sunt in lista mea 8 baieti de 8-10 ani. Cred ca ar fi util sa primeasca niste plovere, camasi, bluze,pantaloni, eventual geci sau ghete. Orice va sta in putere. De asemene, cum urmatorul transport o sa fie la familiile cu copii la scoala in special, ati putea strecuta in colete, daca aveti la indemana cateva carti sau reviste potrivita varstei lor.
Sunt doar propuneri, voi faceti cum puteti, desigur.

Chiar daca actiunea aceasta se va incheia in 30 septembrie, deja 'coc' ceva pt Craciun. Sper sa ne tina Dumnezeu sanatosi pe toti si sa reusim impreuna sa aducem zambete si pe chipurile altor copii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Laura, am vazut la "confirmari" ca a ajuns coletul meu.
Citat:
- 1 colet de la Alina M. din Arad

Asta-s io!
Am trimis si pachetul cu papucei saptamana trecuta, vineri.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Au ajuns papuceii!! Sunt extraordinari de buni si de frumosi. Mar. 24 merge la un copil de 3 ani, cam asa, nu? Intreb ca a mea mandra a purtat 24 pana acu vreo 8-9 luni, dar ea e speciala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Venim si noi, Laura, la framantat de aluat

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput