Actiunea 3 sate - Va multumim!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Laura,am facut si eu coletul cu haine pentru adulti,astept sa-mi dai unda verde sa-l pun!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Laura, am vazut la "confirmari" ca a ajuns coletul meu.

Citat:
- 1 colet de la Alina M. din Arad

Asta-s io!
Am trimis si pachetul cu papucei saptamana trecuta, vineri.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Alina, cel de vineri inca nu a ajuns la mine. Spun cand ajunge. Multumesc pt atentionare!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Si eu am pregatit pachetul pt saptamana viitoare.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Am reusit sa merg si eu azi un pic. A fost o vizita pe fuga, am doar 2-3 poze. Fug sa culc gasca si revin cu cateva detalii.

Mergi la inceput

In sfarsit, pot sa va scriu cateva randuri.

Iulian, baietelul cu probleme la picioare a fost saptamana trecuta pt o zi la Tg Mures pentru investigatii. Medicul le-a spus ca spera cam in 2 saptamani sa ii cheme pt interventia chirurgicala. Parintii sunt destul de disperati pt ca abia de mai au bani pt traiul zilnic. Le-am dus 2 cutii f. mari cu hainute pt cel mic si pt parinti. V-au multumit din suflet pentru sprijin. Cand intra si banii din pay-pal in cont, o sa merg sa le duc banutii. O sa fie un mare ajutor pentru ei, chiar daca suma nu este foarte mare. Va multumesc tuturor pentru efort!

La familia cu 5 copii am gasit-o pe Carmen, mama lor, spargand lemne in curte, cu cel mic de 2 ani pe langa ea. Carola era in casa, in pat, racita. Si baietii mai mari erau raciti, ba chiar Vladutz (cel mai mare dintre ei) era cu mana dreapta in ghips. Mi-a spus ca i s-a rupt mana la scoala, intr-o altercatie cu un copil. Carmen nu mai prididea cu multumirile si cu urarile de sanatate pt voi toti! Era foarte emotionata, cred ca nu se astepta sa ne intoarcem. Avea franghiile in curte pline de rufe spalate, am recunoscut cateva din cele duse de noi data trecuta. Baietii s-=au bucurat de ghiozdanele noi. Mi-a zis ca lucreaza cu ziua pe la oameni in sat, ca face ce poate, dar de multe ori nu mai poate nici ea sa faca fatza. Cu siguranta a fost un mare ajutor tot ce i-am dus. Va urat la toti multa santate si sa va de Domnul inzecit!

Am fost apoi cateva case mai incolo, la familia cu 3 fetite. Acolo am dus haine pt parinti, cateva lucrusoare fetelor si ghiozdane cu rechizite, asa cum promisesem.
Urmatorul transport o sa fie la ceilalti copii la care inca nu am ajuns niciodata, cei din lista noua.

De asemeni, am trimis azi o sacosa mare cu hainutze de fetite de 1.5-2 ani si 3-4 ani unei mamici singure, cu 2 fete. Cea mare a inceput acum gradinita. E o mamica parasita de iubit cand a ramas insarcinata cu al doilea prunc, care se zbate singura pt copii ei. O ajuta putin parintii, dar foarte putin pe langa cate nevoi au ele.
Datorita voua, fetitele azi vor avea motive sa zambeasca, sa se bucure de hainutele noi primite, sa nu le fie frig cand ies din casa pt ca nu au haine potrivite. Va multumesc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Laura,
ce frumos!!! ce frumos e cand ne ajutam unii pe altii!

sunt atatea familii care au multe lucruri de care ar vrea sa se debaraseze si atatea familii care au nevoie de ele, insa de cele mai multe ori nu se reuseste o sincronizare, ca sa spun asa..ca nu-mi gasesc cuvintele..

Tu ai reusit sa faci acum aceasta punte de legatura !

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Doamne, mi se rupe inima cand citesc povesti de astea... parca niciodata nu multumesc destul pentru ce am....

Laura tare te pretuiesc pentru efortul pe care il faci.

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Laura,Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Va multumesc! Dar fara voi nu as fi reusit sa fac nimic.

Mergi la inceput