Actiunea 3 sate - Va multumim!
Raspunsuri - Pagina 24
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra asta e spiritul DC, care-mi place Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Hai! vii la sortat si dus la copii? Te invit! Ca la claca de la tzara, pregatesc mancarea si bautura, numai vino!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Nerantula spune:
Laura, imi poti raspunde, te rog, ca as vrea sa sigilez cutia, ca sa n-o mai pazesc de Gruia, ca am pus si niste prostioare de jucarii de ale lui ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 4 saptamani !!
alex_andra spune:
Ah, Laura , jur ca as fi venit, dar nu mai pot sa-mi iau concediu
Cred ca ar fi fost super
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
marius spune:
Raspund eu pentru ea acum....
Va rog sa NU trimiteti colete cateva zile pot fi chiar si 5-6 zile pentru ca se merge periodic si acum NU MAI ESTE LOC pana se pleaca. Este super c s-a raspuns, este necesar de bunuri dar acum apartamentul este FULL. Desigur nu este nici o problema in afara de cea a spatiului fizic care este limitat.
De asemenea informational va spun ca voi transmite banii stransi in cont, atatia cati sunt, respectiv 430 ron catre Laura - se va face transferul si sumelor din Paypal - deoarece baietelul va pleca la operatie in Tg Mures asa incat ne gandeam ca mai bine i s-ar da banii tatalui - cum se zice mai bine cu ei decat fara ei acum.
Conturile raman deschise insa.
Va multumesc.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Multumesc, Marius pentru raspuns. Aseara am picat la datorie.
Am rugamintea si eu sa nu mai trimiteti pachete cel putin saptamana viitoare. Dati-mi timp sa sortez si sa duc ce am deja in casa si la posta. Raspunsul vostru este extraordinar, dar efeciv ma simt coplesita.
De asemenei, pot sa spun cu certitudine ca haine pt < 2 ani de fetita si baietel NU mai sunt necesare. Deci pastrati ce aveti de dat pentru urmatoarea actiune. Sunt f. multe hainute deja trimse la mine si sub 2 ani sunt doar cativa copilasi.
Daca aveti cumva de dat, puteti sa trimiteti in continuare (dar va rog incepand de la 23-24 sept, nu mai devreme) haine si incaltaminte de fete de 10-13 ani si de baieti de 9-12 ani.
Saptamana viitoare avem un eveniment frumos in familie si nu stiu cat timp o sa am sa ma ocup de actiunea asta. O sa ma straduiesc sa mai fac un drum in timpul saptamanii viitoare, dar va rog sa intelegti ca sunt una si cu resurse de timp si spatiu destul de limitate.
Sper sa nu supar si nu tai entuziasmul nimanui. Sper de asemeni ca acasta actiune sa fie doar una dintr-un sir lung de actiuni de acest fel. Va multumesc din inima tuturor!
allexa06 spune:
Laura - am tot asteptat sa scrii...cum a fost sambata ?
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
Laura25 spune:
Nu am scris, pt ca nu am reusit sa ajung. Ieri am pus pachetele pregatite pt cele 3 familii la care am fost si prima data in masina pritenului meu care m-a ajutat si data trecuta. am facut astfel loc pt coletele cema asteptau la posta. Eu imi doresc din suflet sa reusesc sa 'fug' azi jumatate de ora mai repede de la servici, sa ma duc si eu cu el (serviciul lui e la Tarcau si cand iese de la munca se duce direct la familia baietelului cu probleme la picioruse). Daca nu reusesc, o sa le duca el la singur si il rog sa faca poze si sa imi povesteasca. Sper totusi sa ajung si eu.
Aseara am ridicat de la posta 21 de pachete (Ramona_patra m-a gasit in mijlocul actiunii, daca vrea sa va povesteaca fatza lu' tanti de la posta si cate cutii erau). O sa pun la celalalt subiect lista cu donatorii de la care au ajuns colete data asta. Au venit si rechizite mai multe, un ghiozdanel, jucarii, haine de adulti si haine de copii mai marisori >4-5 ani. Va multumesc tuturor! Am reusit, cu mult ajutor de la surioara mea (tnx, sis! ) sa le pun pe categorii aseara, sper sa le duc la destinatari cat mai repede (nu mai spun o zi, ca nu stiu daca reusesc sa ma tin de cuvant, depinzand si de timpul altora).
ancadragoman spune:
Laura am si o olita disponibila ,o pun?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Laura25 spune:
Anca, cred ca da. Poti sa o pui. Dar de vineri incolo, te rog.
ancadragoman spune:
pai da ca nu am cum mai devreme
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!