Actiunea 3 sate - Va multumim!
Raspunsuri - Pagina 23
Laura25 spune:
Selene, da-mi ragaz sa mai duc din ce am in casa. Iti dau pm cu nr de telefon.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Am actualizat lista de pe prima pagina cu copiii. Dar reiau rugamintea de a-mi lasa o saptamana ragaz sa istribui ce am in casa inainte de a trimite colete noi, daca mai aveti de trimis. Multumesc pentru intelegere!
vias spune:
saptamana viitoare mai trimit un colet cu hainute pt copii mici!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
pachetul cu pampers l-am trimis de dimineata, asa cum am spus!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus saptamana viitoare mai trimit un colet cu hainute pt copii mici! Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." Poveste si POZE |
Camy, te rog mult, trimite-l spre sfarsitul saptamanii viitoare, sa am loc in casa unde sa-l pun
alex_andra spune:
hehe, Laura, tie ti-era teama ca nu o sa raspunda prea multa lume la apelul tau si uite-acu' ca nu mai ai loc in casa
io zic ca daca mai faci vreo actiune de genul asta, sa faci si un cont care sa se stranga niste bani, ca sa inchiriezi un depozit
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
rall spune:
Laura, daca e asa aglomerat, las coletul pentru alta actiune Asa ca am trimis pe paypal $14 (ca atat mai aveam in cont ), deci aproximativ 45 lei. Puteti sa ii intrebuintati cum doriti (alimente, medicamente, rechizite) sau pentru parintii cu baietelul bolnav.
Edit: achitat si pentru un costum ce va merge la o domnisoara ce abia incepe liceul
Nerantula spune:
Laura, eu am cate ceva, putin, si pentru vreo mamica (adica adult) mai necajita, se poate sa pun in pachet? O sa astept si eu semnalul pentru trimitere colet ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 4 saptamani !!
Laura25 spune:
Am 18 colete neridicate de la posta , venite ieri si azi. Multe din ele sunt peste 6 kg. Din casa inca nu am scos nimic. Va rog nu mai trimiteti macar o saptamana. ... Nici nu stiu cum sa fac sa nu platesc taxa de magazinaj, tre sa le iau acasa. Acasa nu mai am loc ... pfiuuuu ...