Actiunea 3 sate - Va multumim!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Laura, Marius platit!

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Multumim!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

in 30 de minute pun pachetul cu pampersi la posta!
Sa le fie de folos!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Camy, multumim

Am mai primit ieri o lista cu familii f. sarace cu 1, 2, 4, 5 copii . Ma bucur ca pe lista sunt si 2 bebelusi mici, mici (o fetita si un baietel), ca am astfel cui sa dau hainutzele micutze primite de la voi. Inca nu am avut timp sa desfac coletele primite zilele trecute, sa pun hainele pe categorii, dar o fac azi. Maine ma duc la familiile la care am fost si saptamana trecuta si la cateva din cele de pe noua lista. Ma duc la cei de pe noua lista cu cateva hainute pt copii si in 'recunoastere', sa vad ce dimensiuni au parintii (sa le duc si lor data viitoare ce li s-ar potrivi) si sa vad cam ce si cat de mult ar avea nevoie.

O zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

am intarziat cu coletul promis
sper ca saptamana viitoare sa-l pun daca nu pot(ca-i greu)sigur luni 27 il pun -caci vine al meu acasa)...am gasit si o geaca groasa(116)...dar are fermoarul defect...incerc sa-i cos nasturi si gaici...

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Dodo, nu ai intarziat cu nimic. Eu tocmai strigam disperata dintre coletele ce m-au coplesit sa imi dati ragaz o saptamana, sa duc din ele. Deci daca pui dupa 25 sept. e perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am si eu hainute de nou nascuti si bebelusi de pana la 2 ani, plus ceva haine si incaltaminte si de fetite de 3-4 ani.Sunt si mai uzate printre ele,pentru ca-s din cele ramase nerepartizate inca pana acum . Le pot trimite? Am si o cutie cu jucarioare (masinute,papusi,plusuri etc.) pe care le-a ales fetita mea si ma tot intreaba cand le trimitem odata la copii (a vazut si ea pozele cu copilasii aia ). O sa mai caut prin dulapuri si ceva haine de adulti (noi avem marimile cam M si L),preferabil de iarna,cred ca am si ceva geci mai groase pe-acolo.Eu as trimite prin curier si daca am ok-ul o sa incerc sa le pun in cutii mai mici si direct sortate pe categorii.Oricum nu cred ca termin cu ele mai devreme de saptamana viitoare.
Felicitari pentru initiativa

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Monica, poti sa le trimiti cu curier daca iti e mai usor, ca eu lucrez de acasa si ma gaseste fara probleme. Daca nu trimiti acu-acu, ci mai dureaza expediatul vreo saptamana, e chiar perfect. Multumesc ca ne esti alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Laura, mai am si eu niste incaltaminte pt copii, insa abia ieri le-am spalat.daca o sa gasesc o cutie mai mare, le pot trimite pe luni -marti?probabil ca vor ajunge la tine pe vineri, e ok???

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_OR

Laura, mai am si eu niste incaltaminte pt copii, insa abia ieri le-am spalat.daca o sa gasesc o cutie mai mare, le pot trimite pe luni -marti?probabil ca vor ajunge la tine pe vineri, e ok???

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Da, e bun asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Laura, foarte bine ca ai mai gasit, pentru ca eu am facut urmatoarele:

- am trimis azi un colet, nu e mare, are doar 4 kg, contine o plasuta cu hainute de vara pentru la anul, pentru fetita de 6 luni, o paturica, un prosop mai mare, tot pentru ea, si o alta plasuta cu jucarii. Toate sunt spalate.

Pe drum am asa:

1. patutul pliant
2. doua colete cu hainute de fetita de 9-12 luni si 5-6 ani, tot de vara, mi se pare
3. un premergator
4. 3 saci menajeri cu hainute de baietel de 18 luni si hainute de fetita de 5 ani - astea nu stiu inca pentru ce sezon, ca mi le aduce mara95, colega de Odisee, acum in week-end.

Astept toate pachetele sa ajunga la mine si tinem legatura, da?

Edit: un numar de telefon sa-mi lasi pe PM, te rog, pentru ca, pentru restul de ajutoare, cred ca voi apela si eu la curier.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput