Actiunea 3 sate - Va multumim!
Raspunsuri - Pagina 21
ancadragoman spune:
Laura de mine nu scapi ca am cutia facuta si sambata o pun
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Laura25 spune:
Sambata am programat cel putin un drum, deci fac loc pt pachetul de la Anca si pt coletul cu papucei de la Alina.
M-am panicat eu un pic in seara asta cand am vazut ca nu mai am loc unde sa mai pun coletele cand le scotea al meu din lift (a fost sarmanul singur la posta, cu kinderii dupa el. Nu stia ce il asteapta, ca eu ii spusesem de 'vreo doua', nu stiam ca sunt 11). Am avut si cateva zile mai aglomerate si nu am avut timp sa ma ocup deloc de actiunea asta. Dar le rezolv eu! Nu ma dau batuta cu una cu doua
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alex_andra spune:
eu sunt tare curioasa ce fatza avea sotul cand a ajuns acasa
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra eu sunt tare curioasa ce fatza avea sotul cand a ajuns acasa Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Nu vrei sa stii, crede-ma! Citez: "Eu inteleg ce faci si apreciez, dar totusi ... 11 pachete!??! Unde le pui?! Zi-le la fete sa nu mai trimita ca nu mai avem unde dormi." Dupa ce s-a calmat a zis din proprie initiativa ca vine cu mine sambata la Tarcau.
ancadragoman spune:
AL MEU MA DADEA DIRECT AFARA
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
monis5 spune:
Laura spor mult! Si sotului tau ca nu i-a sarit mustarul cu pachetele . Chapeau!
Ma duc si eu azi sa depun niste banuti la Marius in cont, pentru baietelul cu piciorusele, te rog sa verifici.
Hainele le pastrez pentru urmatoarea actiune (cand am citit ce ai scris ieri, m-am felicitat ca nu am apucat sa le pregatesc...)
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Nu vrei sa stii, crede-ma! Citez: "Eu inteleg ce faci si apreciez, dar totusi ... 11 pachete!??! Unde le pui?! Zi-le la fete sa nu mai trimita ca nu mai avem unde dormi." Dupa ce s-a calmat a zis din proprie initiativa ca vine cu mine sambata la Tarcau. Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
ai un barbat tare bun acasa. Asa facea si al meu cand vedea muntii de haine, se supara si bufnea si trantea, dar dup-aia ii trecea si ma ajuta la facut pachete
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
miflore spune:
Laura, o pentru sotul tau, o merita din plin!
Spor la despachetat si impachetat, asteptam vesti si poze frumoase!
Laura25 spune:
Tocmai am primit prin fun curier 2 cutii cu haine pt adulti (bluze, plovere, pantaloni, 2 fuste de dama si o bluza de trening de barbati+ un set de baie -prosop, papuci) si nu stiu de la cine este, nu se vede pe cutie numele expeditorului. Cine se stie 'cu musca pe caciula', rog sa spuna