Actiunea 3 sate - Va multumim!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ok, Laura atunci pun si eu ce pampersi ne-au ramas (nu foarte multi, dar macar scap si eu de ei). Am mai gasit 2 cutii, pregatesc si trimit maine dimineata ca azi nu mai reusesc sa fug la posta, m-am apucat de treburi casnice cat sunt copilasii la gradi.
Mai cumpar rechizite? Sau astept si eu lista cu necesitati?
Altceva ce se poate trimite?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Am trimis si eu azi 2 colete.Nu sunt foarte grele,insa sunt voluminoase.

Am pus 2 hanorace groase de iarna,pantaloni grosi,bluzite pt.varste diferite,o geanta de scoala,cateva caiete de linii de cls. a II a,creioane,pixuri(astea sunt in geanta). Am citit acum ca nu mai e nevoie de genti si rechizite,dar poate gasesti un copil care incepe scoala anul viitor si ii vor fi de folos.

As mai avea hainute de 0-2 si 2-4 ani. Daca mai este nevoie de astfel de hainute pt. campania asta,te rog sa-mi spui si le trimit. Daca nu,le pastrez pt. o viitoare campanie.

Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ayla, mai asteapta putin cu rechizitele. Sper sa mai primesc azi o lista cu copii care au nevoie de ajutor. Urmatorul drum la familiile unde am fost joia trecuta o sa fie sambata. Daca am lista cu cazuri noi, o sa incerc sa ajung si la unii din aia tot sambata. Am mai multe avize de luni primite, azi ajung la posta.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Laura ,daca mai faci un drum sambatavineri seara vin si eu la tine cu hainutele si jucariile pe care le-am pregatit.Cred ca nu are rost sa te aglomerezi cu toate acasa la tine.Ar fi fost fain sa ai o boxa unde sa le depozitezi,unde sa le poti sorta...
Te pup si o zi frumoasa va doresc!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am pus azi coletul,dar mai mult hainute pentru pitici si jucarii

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Am pus si eu azi coletele promise mai demult (cer scuze pentru intarziere)
Sunt 2, unul de 8 kg cu haine mai mari si groase plus o carte de Eminescu si vreo doua reviste National Geografic si o pereche de incaltzari de toamna-iarna marimea 36 si unul de 2 kg cu hainute mai mici, de pe la prietene, tot groase!

Sper sa-mi fac timp sa depun si un banut pentru copilasul cu probleme la picioare, dar nu mai promit. Daca o sa ajung sa depun, anunt eu!

Laura,
tot respectul pentru ceea ce faci, pentru efortul urias la care te supui.Stiu ca nu e usor sa te duci dupa atatea pachete la posta, sa le cari, sa le sortezi, sa le imparti celor nevoiasi! Mie mi-a fost greu sa car azi cele doua pachete la posta si m-am gandit mereu la tine, la cat de greu trebuie sa-ti fie!
Sa-ti dea Dumnezeu dupa masura eforturilor tale!
mii de flori pt tine!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Fetele dragi, sunteti minunate! Raspunsul vostru m-a luat pe nepregatite. Am rugamintea , daca nu ati pus deja la posta pachete si mai aveti pregatite sa nu le puneti inca. Mai asteptati-ma o saptamana macar, sa duc din ce s-a adunat la mine in casa. Numai azi am ridicat 11 colete de la posta. Stau intr-un ap, cu 2 camere, chiar nu mai am loc. Pana sambata nu pot duce din ele. Ma bucura enora receptivitatea voastra la rugamintea mea de a ajuta, dar va rog sa ma credeti ca acum ma simt un pic cam depasita. Daca dupa 24-25 septembrie consider ca mai e nevoie de ceva pt copii pe care i-am gasit eu, va spun. Daca nu, declaram actiunea un mare succes si va rog sa pastrati coletele pt urmatoarea actiune ce se va deschide aici, pe DC.

Un lan de flori si mii de multumiri pt fiecare din voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaciu1977 spune:

Am depus si eu astazi in contul deschis la ING 100RON. Sper sa fie de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Fetele dragi, sunteti minunate! Raspunsul vostru m-a luat pe nepregatite. Am rugamintea , daca nu ati pus deja la posta pachete si mai aveti pregatite sa nu le puneti inca. Mai asteptati-ma o saptamana macar, sa duc din ce s-a adunat la mine in casa. Numai azi am ridicat 11 colete de la posta. Stau intr-un ap, cu 2 camere, chiar nu mai am loc. Pana sambata nu pot duce din ele. Ma bucura enora receptivitatea voastra la rugamintea mea de a ajuta, dar va rog sa ma credeti ca acum ma simt un pic cam depasita. Daca dupa 24-25 septembrie consider ca mai e nevoie de ceva pt copii pe care i-am gasit eu, va spun. Daca nu, declaram actiunea un mare succes si va rog sa pastrati coletele pt urmatoarea actiune ce se va deschide aici, pe DC.

Un lan de flori si mii de multumiri pt fiecare din voi

Si eu care ma pregateam de transportul nr 3
Chiar ma gandeam sa te intreb daca sa ti-l mai trimit, sau sa mai astept.
Deci deocamdata mai astept si le pastrez.
Sunt pulovere pentru adulti,in caz ca mai gasesti pe cineva caruia sa-i trebuiasca.
O cutie maricica.

dar te las sa respiri si le depozitez deocamdata in balcon.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Laura, am trimis si eu azi un pachet cu haine pt.fetite 3 ani, haine femei (38-40) si ceva biberoane.
Maine mai pun un colet numai cu incaltaminte, m-a impresionat copilasii din poze ca erau desculti.
Am pus o pereche de cizmulite baieti marimea 24, o pereche saboti (de toamna) femei, marimea 36, pentru fetite cate o pereche de cizmulite, ghetute, pantofiori, papucei de casa, 2 perechi pantofi sport, toate marimea 24. Am mai pus 3 tuburi crema pt. bebelusi (pt. fundulet) Sebamed Baby.
Le-am scris aici toate sa stii eventual cum le repartizezi.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput