Actiunea 3 sate - Va multumim!
Raspunsuri - Pagina 17
pooh spune:
Am sa trimit si eu 5 caiete de matematica,5 de dictando,5 cutii creioane colorate,5 acuarele.....Luni duc pachetul la posta.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Laura25 spune:
Buna!
Am ridicat azi inca 8 colete. Multumesc tuturor!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Selene_Bunny spune:
Laura, eu sunt cam trista ca nu am reusit sa trimit nimic pana acum, uf...
Patutul Dariei inca nu a ajuns la noi, sper sa ajunga saptamana ce vine, trebuie si putin curatat...
Am vazut-o pe fetita cea mica, de 6 luni, invelita intr-un cearsaf sau o paturica, mai ca mi-au dat lacrimile...
Pentru ea am cateva hainute de la Daria, ii vor fi bune la vara viitoare, sunt proaspat spalate, am si cateva plusuri, si alea spalate si ascunse de mandra... Si vreo doua paturici... Ba si un prosopel, daca nu e problema ca e mai folosit...
Dar patutul ala ma seaca...
Daca ajunge la timp, cred ca voi apela la curier pentru a-ti trimite tot ce am de trimis, ca e posibil sa depasesc limita de 10 kg/colet pentru Posta Romana fara TVA...
Imi iese mai OK cu curierul, ajung si mai repede...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Laura25 spune:
Selene, asa e, cand am ajuns, cea mica era intr-un fel de paturica-cearsaf f. subtire. Apare intr-o poza cu o patura din aia plusata, albastra, am pus-o eu pe ea, scoasa din coltul pregatit pt ei. Le-am dus inca o paturica (cred ca din coletul de la ginye55, daca nu ma insel) si ceva cearsafuri. (de la alex_andra ).
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
miflore spune:
Buna fete frumoase!
Laura, am trimis azi 3 colete de 5kg fiecare, vor ajunge saptamana viitoare la tine. Sper sa mai fac rost de ceva jucarii pana la sfarsitul lunii si sa-ti mai trimit macar un colet...Cand ma gandesc cata bucurie aveau copilasii aceia in ochisori mi se umple si mie sufletul de bucurie. Mai stii ceva despre baietelul cu operatia?
Pentru tine si prietenii tai care te ajuta
SabinaY. spune:
Am reusit sa fac donatia paypal,azi!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
alex_andra spune:
Laura, candva saptamana viitoare, marti sau miercuri, o sa-ti trimit si transportul nr 2.
Am pus acolo si un sac de dormit (vroiam sa-l pun de prima data, dar nu-l mai gaseam).
As vrea sa-l dai surorii celei mai mici, din cei 5 frati, daca nu e cumva vreun alt bebe care sa aiba mai multa nevoie de el.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
ellinia spune:
Laura, eu am o pereche de adidasi, cred ca sunt marimea 33, verific cand ajung acasa, ma gandesc poate ii sunt buni baietelului maic, cel de 8 ani. Am sa-i pun in pachet. Am si un cojocel de dama, poate ii vine unei mamici si hainute de copil intre 2 si 4 ani.
Maine nu cred ca reusesc sa te sun, cred ca pe marti mai bine.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
tzitziri spune:
Laura, inteleg ca actiunea este in principal pentru copii....dar haine pentru adulti (de femeie, numarul 40-46) se pot trimite?
Si daca este pentru copii o sa transfer niste banuti sa se ia cele necesare
LE:sau daca e clar de ce mai e nevoie pentru copii (rechizite, hainute, ma duc si cumpar si le trimit in colet).
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
luy spune:
Laura, am vazut la subiectul de confirmari ca a ajuns coletul de la mine ( ai intuit bine care era nick-ul ).
Am fost in acest weekend la Ploiesti si am mai facut rost de cateva hainute ramase mici nepoatei mele de 10 ani, ma gandesc ca vor fi bune unei fetite de 8-9 ani ( parca imi amintesc ca ai scris ca ar fi printre copii ).
Sunt 3 helanci albe, 1 camasa alba, 2 bluze si inca o bluza de trening ( cea din urma e posibil sa fie ceva mai mica ). Nepoata mea le-a folosit la scoala, deci cred ca ar fi utile acum.
Voi incerca sa ajung la posta maine, daca nu, marti sigur il trimit.
Pentru tine : si
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 37+ cu la purtator